Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Bencede karin sisligin inmiştir. 15 gunde derinin bu kadar sikilasmasi imkansiz gibi.aslinda bide onden resim koysaydin canim.insan boyle resimleri gorunce cok motive oluyor. Benim 2 cocuk tan sonra halim vahim.insallah yarin başlayacağım bakalim ne kadar toparlanacsm.gerci bu kadar etkiliyse niye hic yaygin degil diyorum bi yandan

Yaygın olmaması profesyonel olarak yapılmamasından kaynaklanıyor yani spor salonlarında Yapılıyor olsa bilinirliği daha fazla olurdu.pilatesten bile daha etkili olduğunu düşünürsek etkisi tartışılmaz bence.

Bu hareketler cok zor ilk gunum ve dogru duzgun yapamadim hakketen ise yariyomu kizlar bu eziyete degermi.kizi uyutup iki arada bi derede yapmaya çalışıyorum.sıkılasmam lazım 2.fogum ve ben gevsedim bayağı

selam arkadaşlar tüm forumu okumayı gözüm kesmedi ; ) callanetics hakkında ön bilgi edindim sıkılaşmaya yönelik düzenli yapılması gereken 10 saatlik setle başlıyor ve sonra devamı geliyor doğru muyum ; ) eğer şu meşhur videolara ulaşırsam bu spora bi şans verir size de sonuçları yazarım ama nasıl ulaşıcam sorun orda :) elinde olan varsa burdan mesajla yollayabilirmi..

merhaba arkadaslar bende bugün başladım acaba bu 21 videoyu nerden indirebilirim şuan callen pıkney 10 saat programını yapıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum link atabilir misiniz ...:KK49:

selam arkadaşlar tüm forumu okumayı gözüm kesmedi ; ) callanetics hakkında ön bilgi edindim sıkılaşmaya yönelik düzenli yapılması gereken 10 saatlik setle başlıyor ve sonra devamı geliyor doğru muyum ; ) eğer şu meşhur videolara ulaşırsam bu spora bi şans verir size de sonuçları yazarım ama nasıl ulaşıcam sorun orda :) elinde olan varsa burdan mesajla yollayabilirmi..
bulursanız bana da haber verir misiniz antimind ?

Selam Kızlar,
Callanetics ile 2009 senesinde doğum sonrası kilo vermeye çalışırken tanıştım...Bir diyet sitesinde gurubumuz vardı..Hatta orada bi arkadaş türkçe dublaj yapmıştı hala onun yaptığı dolaşıyor sitelede Allah razı olsun..

Çoook yararını gördüm hatta çook önceleri yazmış foto bile eklemiştim..
Şimdi 2. bebişim 2 yaşında..Emzirirken çok iyi kilo vermiştim -önceki call.deneyimleriminde etkisi va mutlaka-ama kansızlığım vardı ve kan hapına başladım emzimeyide birakınca hooop 3-4 kilo göbekte toplandı..

Pilates yapayım dedim ooo sıktı hemen..ben yine call. başlayacağım ama motivasyon çabuk düşüyor..
2 çocuk iş güç... hadi beraber yapalım yaaa... fotolarınızı çekin başlayalım...

Benim hikayem burada... ama yıl oldu yazamıyoum bloğuma... http://lilaninevi.blogspot.com.tr/2010/05/lilann-geri-donusumu.html

merhaba arkadaslar bende bugün başladım acaba bu 21 videoyu nerden indirebilirim şuan callen pıkney 10 saat programını yapıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum link atabilir misiniz ...:KK49:
21 diye bir video yok ve hiç bir video 21 kez yapılacak diye de bir kural yok tekrar belirtmek istedim.

bulursanız bana da haber verir misiniz antimind ?

Ilk sayfada LINKLER MEVCUT arkadaşlar nasıl indireceğinizi de Detaylı yazdım.
10 snlik bi dns Değiştirme işlemi ile kolayca videoların tamamına ulaşabilirsiniz.

Lütfen 5 dknızı ayırıp ilk Sayfayı okuyup tam olarak bilgilenin.

21 diye bir video yok ve hiç bir video 21 kez yapılacak diye de bir kural yok tekrar belirtmek istedim.

Ilk sayfada LINKLER MEVCUT arkadaşlar nasıl indireceğinizi de Detaylı yazdım.
10 snlik bi dns Değiştirme işlemi ile kolayca videoların tamamına ulaşabilirsiniz.

Lütfen 5 dknızı ayırıp ilk Sayfayı okuyup tam olarak bilgilenin.
slmlar.size özelden yazmıstım ama gelmedı mı acaba mesajım,yollayamadım mı? dönüş yaparsanız sevınırım.

Egzersizler cok zor hareketleri dogru yaptigims bile emin degilim .egrezsizleri yapanlar sizdede böyle oldumu. Popo harejetlerinde pelvis nasıl kaldiriliyo anlsmadim. Ooffff yardim

slmlar.size özelden yazmıstım ama gelmedı mı acaba mesajım,yollayamadım mı? dönüş yaparsanız sevınırım.
Yeni gördüm elimdeki videoyu kontrol edip dönücem.

Egzersizler cok zor hareketleri dogru yaptigims bile emin degilim .egrezsizleri yapanlar sizdede böyle oldumu. Popo harejetlerinde pelvis nasıl kaldiriliyo anlsmadim. Ooffff yardim
Evet herkes başta zorlanıyor zamanla Alışacak vücudun.öncelikle netten araştırma Lazım pelvis kemiğinin yeri Öğren nasıl bi kemik olduğunu nerde olduğunu bilirsen hareketli o zaman çok daha iyi anlayacaksın :KK66:

Bunu yapıp ciddi sonuçlar alanlar var mı bilgilendirir misiniz ?
İnternete Callanetics before after yazıp çıkan görsellere bi göz atarak soruna cevap bulabilirsin :KK66:

Pelvisin yerini biliyorum malum 2 dogum yaptim o hareketle pelvis kalkmiyo yada ben kaldiramiyorum.vucudum hantalda degil amacim dogumdsn sonra gevseyen vucudumu sıkılastirmak cok kiloluda degilim boyum 168 kilom 65

X