Bodyrock.tv

Oh süper callanetics de bitti..

Tweety35, bacaklarının incelmesini istiyorsan :

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

10 Minute Inner Thigh Workout - Fitness Blender Inner Thigh Exercises to Tone - YouTube

Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout by FitnessBlender.com - YouTube

videolarını bir incele, kondüsyon durumuna göre bir dene derim :) Bir de unutmadan, callanetics bacakları süper çalıştırıyor, onunla beraber yukarıdaki videoları bir incelersen çok daha hızlı sonuç alırsın..

Duygu ilgilendiğin için teşekkür ederim:KK16: zuzana nın yaptığı tek ayak çömelme o ne öyle mümkün değil yapamıyorum:KK14: diğerlerinde sorun yok.19 dk lık video zuz başta çok konuşuyor bu sayılar yeterli mi? fitness blenderin iki videosunda zorlanmıyorum:KK1: ben çok geç kaldım yaz geldi :KK19:

Duygu ilgilendiğin için teşekkür ederim:KK16: zuzana nın yaptığı tek ayak çömelme o ne öyle mümkün değil yapamıyorum:KK14: diğerlerinde sorun yok.19 dk lık video zuz başta çok konuşuyor bu sayılar yeterli mi? fitness blenderin iki videosunda zorlanmıyorum:KK1: ben çok geç kaldım yaz geldi :KK19:

Rica ederim ne demek :) İlla o kadar çömelmek zorunda değilsin, bir yere tutunarak veya inebildiğin kadar inerek de yapabilirsin hareketleri, zamanla direncin artacaktır :) Süper çalıştırıyor bacakları valla :)

Sabah yogası yapılmıştı zaten, akşam bodyrock'ım da tamam.. Bu hafta vize haftası benim, Pazar da ALES var.. Callanetics'e pek zaman yok :KK43:

Neyse, Pazar'dan itibaren düzenli yapmaya başlarım artık :)

Vee biraz da motivasyon resmi gerek bize :)

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

$5.jpg

bende an itibariyle başaldım etkisi görceğimden eminim link açan arkadasa gercekten tşkleeer....

Rica ederimmmm :)

Sabah yogamı yaptım, Tibet'in de tamam :) akşama da belki bu sefer bodyrock değil callanetics yaparım :) 2 günden fazla ara vermeyeyim şimdi :)

Hangi video tatlım? Lisa Marie yi diyorsan evet bayağı abartmış da Zuzana da iyi duruyor bence silikon :) neticede gercegi gibi görünmesini bekleyemezsin :)

karnındaki kasları bayaa belirgin olan uzun boylu göğsünde dövmesi olanı diyorum işte ismi her neyse :KK1:
bu sitede çok slikonlu bayan gördüm ama böyle iğrenç duranı hiç görmedim yani.
belki sporcu oluşundan ötürü yağ oranı %3-5 lerde oluşundan göğüs dokusu yoktur ama yok yani slikona hayır dedim o kadını gördükten sonra :KK1:

dün yapamamıştım fitness blenderı ama bugün an itibariyle bitti,oh be:) bu arada karnım tamamen düzleşmese de artık karın hareketlerinde nerelerin kasılıp nerelerin gevşediğini görebiliyorum,bu sayede alt karnın neden bu kadar inatçı olduğunu da anlamış bulunmaktayım:) kaburgaların hizasından aşağı doğru inen iki boşluk belirmeye başladı artık,oralardan incelme devam ediyor,çok mutlu oldum:KK31: yaz da geldi iyiden iyiye,havalar ısınınca iştah da kapanır daha hafif şeyler tüketilmeye başlanır:KK76: biraz daha güçlensin kaslarım bodyrock beni bekler,ama araya kesinlikle fitness blender da koyarım artık,çok sevdim ben bunu ya:)

dün yapamamıştım fitness blenderı ama bugün an itibariyle bitti,oh be:) bu arada karnım tamamen düzleşmese de artık karın hareketlerinde nerelerin kasılıp nerelerin gevşediğini görebiliyorum,bu sayede alt karnın neden bu kadar inatçı olduğunu da anlamış bulunmaktayım:) kaburgaların hizasından aşağı doğru inen iki boşluk belirmeye başladı artık,oralardan incelme devam ediyor,çok mutlu oldum:KK31: yaz da geldi iyiden iyiye,havalar ısınınca iştah da kapanır daha hafif şeyler tüketilmeye başlanır:KK76: biraz daha güçlensin kaslarım bodyrock beni bekler,ama araya kesinlikle fitness blender da koyarım artık,çok sevdim ben bunu ya:)
Evet kesinlikle katılıyorum :) adamın sesi ilk başta uyuz etmişti beni ama kız çok sempatik, ve adam da düzgün anlattığı için geçti :)

Bu arada dün misafir geldi ve ben haliyle dün akşam ve bu sabah hiçbir şey yapamadım :KK43: amaaaaa zwow 17 yayımlanmış ve Zuzana resmen düz duvarda yürümüş! Akşam eve gidince mutlaka deneyeceğim :)

Son düzenleme:
karnındaki kasları bayaa belirgin olan uzun boylu göğsünde dövmesi olanı diyorum işte ismi her neyse :KK1:
bu sitede çok slikonlu bayan gördüm ama böyle iğrenç duranı hiç görmedim yani.
belki sporcu oluşundan ötürü yağ oranı %3-5 lerde oluşundan göğüs dokusu yoktur ama yok yani slikona hayır dedim o kadını gördükten sonra :KK1:

Dediğin kişi Lisa Marie, ben de hoşlanmadım yeni görüntüsünden :) o incelik bedene 400 cc silikon taktırmış normal öyle görünmesi :) bir de yeni taktırdı silikonlari o, daha oturmadılar bile yerine :)

Evet kesinlikle katılıyorum :) adamın sesi ilk başta uyuz etmişti beni ama kız çok sempatik, ve adam da düzgün anlattığı için geçti :)

Bu arada dün misafir geldi ve ben haliyle dün akşam ve bu sabah hiçbir şey yapamadım :KK43: amaaaaa zwow 17 yayımlanmış ve Zuzana resmen düz duvarda yürümüş! Akşam eve gidince mutlaka deneyeceğim :)

bu ne yaa cidden düz duvarda yürümüş:)))))))) sen bi dene canım bende ona göre denerim:))
zuz ilkkez konukomşuyu rahatsız etmeyecek zıplamasız bir video yapmış ama onuda kimse görmeden yapmak lazım, özelliklede benim koca görmemeli yoksa dilinden kurtulamam. benim hanım düz duvara tırmanıyor der durur artık:)))

Halen zwow 17 yapamadım dün gece disaridaydik :) bugün yapacagım fırsat bulursam, aynen kimsenin görmemeli yoksa olmaz :) 2 gündür spor yok, yoga yok callanetics hiç yok, acil gene rutin oluşturmam lazım :)

aslında çok heveslendim de evde yapamam ki ben bunları spor salonu şart valla eve okadar aleti dizmek zooor :KK31: boyum 1.70 kilom 53-54 arası gidip geliyorum. aslında vücut geliştirebileceğim en verimli dönemdeyim kasları güçlendirmek laaazım.
1 ay boyunca sabah ve akşam olmak üzere tibet hareketleri, 50 mekik , 50 twist yapıyordum bunları 2 kez yapıyordum artık karın kaslarım iyice oluşmuştu şuan kilomdan memnunumda alt bacak, üst bacak, alt karını iyice geliştirmek istiyorum :KK31:
siz nasıl yapıyorsunuz bunları evde :KK6:

hımm bugün duygunun sınavı vardı diye hatırlıyorum,ondan yok herhal buralarda:)geçmiş olsun diyelim :)

benim de sınavlar yaklaşıyor acaba 1 gün fitness blender 1 gün callan mı yapsam,ikisi aynı günde zor olacak artık.hatta 1 saatlik callan da zor,of yine koruma programına geçicem sanırım :KK43:

aslında çok heveslendim de evde yapamam ki ben bunları spor salonu şart valla eve okadar aleti dizmek zooor :KK31: boyum 1.70 kilom 53-54 arası gidip geliyorum. aslında vücut geliştirebileceğim en verimli dönemdeyim kasları güçlendirmek laaazım.
1 ay boyunca sabah ve akşam olmak üzere tibet hareketleri, 50 mekik , 50 twist yapıyordum bunları 2 kez yapıyordum artık karın kaslarım iyice oluşmuştu şuan kilomdan memnunumda alt bacak, üst bacak, alt karını iyice geliştirmek istiyorum :KK31:
siz nasıl yapıyorsunuz bunları evde :KK6:

Ziplayip hoplayarak :))

Devam et yaptıklarına, zuzana ağır gelirse fitnessblender dene :) istediğin karın kaslarına kavuşacaksın :)

hımm bugün duygunun sınavı vardı diye hatırlıyorum,ondan yok herhal buralarda:)geçmiş olsun diyelim :)

benim de sınavlar yaklaşıyor acaba 1 gün fitness blender 1 gün callan mı yapsam,ikisi aynı günde zor olacak artık.hatta 1 saatlik callan da zor,of yine koruma programına geçicem sanırım :KK43:

Evet aynen öyleydi :) son 3 günde 1 kere callanetics biraz da yoga çıktı benden... Bu hafta sonuna kadar da çok yogunum, sehir dısına çıkmam gerekiyor gene, bodyrock zor görünüyor ama yapabildigimce sabah yoga ve aksam firsat buldukca callanetics yapacagim :)

Uzun zamandır spor yapmaya yapmaya göbeklendim iyice kilo aldım formdan düştüm ya sinir oluyorum.Kendime çeki düzen vermem lazım olan kıyafetlerde olmaz oldu artık.Böyle gidersem giyecek hiçbişey bulamayacam.Akşam yemeklerinide kesmem lazım.ooofff spor yapmak istiyorum akşam hemen ya kocam engel oluyo yada çocuklar.Bir şekilde ayarlamam lazım kendimi.

Uzun zamandır spor yapmaya yapmaya göbeklendim iyice kilo aldım formdan düştüm ya sinir oluyorum.Kendime çeki düzen vermem lazım olan kıyafetlerde olmaz oldu artık.Böyle gidersem giyecek hiçbişey bulamayacam.Akşam yemeklerinide kesmem lazım.ooofff spor yapmak istiyorum akşam hemen ya kocam engel oluyo yada çocuklar.Bir şekilde ayarlamam lazım kendimi.

canım yaa.. ortanım ve iş yoğunluğun nasıl bilmiyorum ama ofiste birşeyler yapsan olmaz mı? çok eskiden bir videoda görmüştüm, sandalye hareketleri vardı ofisde çalışanlar için. oturduğun yerde bacakları kaldır indir, eğil kalk cinsinden hareketlerdi... zuzana gibi ter attırmaz ama hiç yoktan iyidir. molalarda 5-10dk ayırarak en azından gün içinde hareketliliğini korumuş olursun, metabolizma hızınının düşmesini engellersin...

canım yaa.. ortanım ve iş yoğunluğun nasıl bilmiyorum ama ofiste birşeyler yapsan olmaz mı? çok eskiden bir videoda görmüştüm, sandalye hareketleri vardı ofisde çalışanlar için. oturduğun yerde bacakları kaldır indir, eğil kalk cinsinden hareketlerdi... zuzana gibi ter attırmaz ama hiç yoktan iyidir. molalarda 5-10dk ayırarak en azından gün içinde hareketliliğini korumuş olursun, metabolizma hızınının düşmesini engellersin...

Cnm işte pek yapamıyorum malum müdür var.Henüz kalabalık değiliz yavaş yavaş artıyoruz.Ancak evde yapabiliyorum.Dün akşam yaptım ama kocama dedim işimi bırakıp yaptım.Vallahi yemek masasını dahi kaldırmadım yoksa hemen hevesim kaçıyo yapma isteği geldiği anda yapmam lazım.Kocam başka iş yokmu bilmemne hemen kalkar sinirli bişekilde sofrayı toplar çamaşırlarla uğraşır.Bende aksine çok rahatımdır ona sinir oluyo ama napayım spordan sonra hallederim diyorum çok tez canlı biri bişey hemen olsun istiyo işte böyleyiz cnm.Ben kendimede vakit ayırmak istiyorum bu şekilde hep başkalarını memnun etmekten insan kendini unutuyor artık.

X