Bodyrock.tv

Duygu'cum nerelerdesin özledik yahu.Sen olmayınca topiğin tadı tuzu kalmıyo vallahi.Sen yoksun tembelleştik bizde.Neler yaptın cnm nasıl gidiyor herşey yolunda mı?

ben de merak ettim, Duyguuuuuu nerdesiiiin... bak ZWOW 19 un previewı çıkmış gel hadii..

Son düzenleme:
merhabalar, ben de merak edip p90x i indirdim, eğer uzun vaktim olursa onu yapıyorum . bir de şunu buldum BeFitin90 - YouTube , kısa süreli için buna, fitness blendera ve tabii ki bodyrock a devam ediyorum.

artık gün atlarsam vicdan azabı çekmeye başladım :26:

Merhabalar, iyi akşamlar herkese..

Ben bodyrock ısınma hareketleri ve arkasından Beginner çalışmalarını yapıyorum. Her gün olmasa da haftada 3-4 gün yapmaya çalışıyorum. 2 aydır falan devam ediyorum. Artık başka hareketlere geçiyim di miii? Nerden devam ediyim bilemedim :44: Zwow 1'den mi başliyim? Ama onda da baya bi kol kası lazımmış, az önce baktım da :S Ben şınav çekemiyorum kiii :S Beginner mı kalıcam ben heeeppp? :44::KK4:

ben bi ara yapıyordum tabiki normal şınav çekemiyordum kız şınavı tabir edilen şekilde yapıyodum o bile beni mahfediyodu :) ztn dizim rahatsızlandı 3 kere falan yapabildim ama normal şınav çekemezken şuan 10 tane çekebiliyorum yani kız şınavıyla başlayıp ilerletebilirsin

ben bi ara yapıyordum tabiki normal şınav çekemiyordum kız şınavı tabir edilen şekilde yapıyodum o bile beni mahfediyodu :) ztn dizim rahatsızlandı 3 kere falan yapabildim ama normal şınav çekemezken şuan 10 tane çekebiliyorum yani kız şınavıyla başlayıp ilerletebilirsin

Teşekkür ederim cevabına. Peki o zaman Zwow 1'den mi devam ediyim Beginner'dan sonra, yoksa başka bir şeyler var mı ona geçmeden yapabileceğim? napiyim :44:

burası uçuşa geçmiş yahuuuu:KK52::KK52::KK52:

sportifler kulübü gibi hay maşşallah:nazar::nazar: baştan bi 10 sayfa kadar okudum sonra ara ara takip ettim zuzanaya bitiğim:KK16:

ara sıra spor yapsam da çikolata istegime dur diyememenin ceremesini çekiyorum:KK37: günde min 2 paket! bu konuda yardımcı olabilecek varsa buyursun lütfen sevaba girer:KK53: umarım çok geç kalmamışımdır.zaten adım atmıştım şimdi koşmam gerek dimi?:KK51:

Duyguuuuu nerelerdesin yahu bak bugün foruma girmişsin bir iki satır bişeyler yazsaydın nasılsın neler yapıyorsun.Kaç zamandır uğramıyorsun buralara sen yokken neler oldu neler.Özledik seni :KK16:

merhaba kızlar,duygu yok uzun zamandır,bişey danışıcam da ortaya sorayım kimler ne diyecek bakalım:)
kilo vermek istiyorum fitness blender yapmayı düşünüyorum,yeni başlayanlar için bi video buldum.şu Fitness Blender Body Firming HIIT Workout for Beginners - Beginner HIIT Home Workout Routine - YouTube acaba bunu mu yapsam yoksa belim karnım falan callaneticsle toparlandı ama şu yanlar sinirimi bozuyo onun için bi video daha buldum o da şu Flat Belly Workout - Abs and Obliques Workout to Tone Stomach - YouTube acaba hangisini yapsam.callaneticsle sıkılaşıyorum zaten cardio yapayım dedim ama 2.videodaki hareketler de cezbetti beni:) kararsız kaldım:44:

merhaba kızlar,duygu yok uzun zamandır,bişey danışıcam da ortaya sorayım kimler ne diyecek bakalım:)
kilo vermek istiyorum fitness blender yapmayı düşünüyorum,yeni başlayanlar için bi video buldum.şu Fitness Blender Body Firming HIIT Workout for Beginners - Beginner HIIT Home Workout Routine - YouTube acaba bunu mu yapsam yoksa belim karnım falan callaneticsle toparlandı ama şu yanlar sinirimi bozuyo onun için bi video daha buldum o da şu Flat Belly Workout - Abs and Obliques Workout to Tone Stomach - YouTube acaba hangisini yapsam.callaneticsle sıkılaşıyorum zaten cardio yapayım dedim ama 2.videodaki hareketler de cezbetti beni:) kararsız kaldım:44:

Cnm ben kendi fikrimi söyleyeyim bir çok kişi en çok Jillian videolarından sonuç aldı.Yada burdaki Zuzana'nın hareketlerini yaparak ta istediğin sonucu elde edebilirsin.Senin verdiğin linkteki videoları izledim ama bana biraz sıkıcı geldi eğer eğlenerek kilo vermek sıkılaşmak ve incelmek istiyorsan bu videoları yapabilirsin.Jillianın çeşit çeşit videoları var internetten istediğini indirip yapmaya başla inan kısa zamanda farkıda görmeye başlayacaksın.

Ya ben jillian ve trambolin yapıyorum ve bodyrocka da başlamak istiyorum ama hangi videodan başlamalıyım :26:

Zuzana'nın zwow 1 videolarından başlayabilirsin.Google da Zuzana Light yaz ordan videolarına bak yada youtube dan da aratabilirsin cnm.

Teşekkür ederimmm :KK16:

Bodyrockerlara hayran kaldııımm 50 kilo olduktan sonra bende öyle olmak istiyoruuumm:KK8:

Ayrıca birşey daha sormak istiyorum ben 165 boyundayım şu an 54.8 kiloyum hedefim 50 kiloydu aslında ama sanırım daha fazla zayıflamam gerekicek :26:

tumblr_ltfnqsKHn31qa64bjo1_500.jpg

Resimdeki jess gibi bi forma kavuşmak için sizce öncelikle kaç kilo olmam gerekiyooo:44:

Ayrıca birşey daha sormak istiyorum ben 165 boyundayım şu an 54.8 kiloyum hedefim 50 kiloydu aslında ama sanırım daha fazla zayıflamam gerekicek :26:

tumblr_ltfnqsKHn31qa64bjo1_500.jpg

Resimdeki jess gibi bi forma kavuşmak için sizce öncelikle kaç kilo olmam gerekiyooo:44:
Boşver sen kiloyu takıntı yapma bence sen formuna kavuş üstelik fazla kilonda yok.Ben de 1.58 civarındayım 57-58 kiloyum ama zayıflamayı düşünmüyorum.En 16 kilo verdim 54 kiloya düştüm o halimi beğenmedim kilo aldım.Sadece sıkılaşmak ve toparlanmak istiyorum kilo verdiğim zaman benim popolarda gidiyo mutsuz oluyorum.Böyle balık etli çok daha iyiyim.Sen fit olmaya bak.Bence Zuzana'nın vücudu çok daha güzel çok zayıfta değil birde Bodyrock'ta Lisa Maria'ya bak kemikleri sayılıyo nerdeyse bacakları kırıldım kırılacam diyo.

X