- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- Konu Sahibi Duygu_Oner
- #1.301
Duygu'cum nerelerdesin özledik yahu.Sen olmayınca topiğin tadı tuzu kalmıyo vallahi.Sen yoksun tembelleştik bizde.Neler yaptın cnm nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bi ara yapıyordum tabiki normal şınav çekemiyordum kız şınavı tabir edilen şekilde yapıyodum o bile beni mahfediyodu :) ztn dizim rahatsızlandı 3 kere falan yapabildim ama normal şınav çekemezken şuan 10 tane çekebiliyorum yani kız şınavıyla başlayıp ilerletebilirsin
Çok teşekkür ederiiimmm Biraz kız şınavı çalışiyim o zaman 1'den başlayıp ilerlerim artık Yupppiiii!! :124::124::122:bence zwow 1 yapabilirsin
merhaba kızlar,duygu yok uzun zamandır,bişey danışıcam da ortaya sorayım kimler ne diyecek bakalım:)
kilo vermek istiyorum fitness blender yapmayı düşünüyorum,yeni başlayanlar için bi video buldum.şu Fitness Blender Body Firming HIIT Workout for Beginners - Beginner HIIT Home Workout Routine - YouTube acaba bunu mu yapsam yoksa belim karnım falan callaneticsle toparlandı ama şu yanlar sinirimi bozuyo onun için bi video daha buldum o da şu Flat Belly Workout - Abs and Obliques Workout to Tone Stomach - YouTube acaba hangisini yapsam.callaneticsle sıkılaşıyorum zaten cardio yapayım dedim ama 2.videodaki hareketler de cezbetti beni:) kararsız kaldım:44:
Zuzana'nın zwow 1 videolarından başlayabilirsin.Google da Zuzana Light yaz ordan videolarına bak yada youtube dan da aratabilirsin cnm.Ya ben jillian ve trambolin yapıyorum ve bodyrocka da başlamak istiyorum ama hangi videodan başlamalıyım :26:
Zuzana'nın zwow 1 videolarından başlayabilirsin.Google da Zuzana Light yaz ordan videolarına bak yada youtube dan da aratabilirsin cnm.
Boşver sen kiloyu takıntı yapma bence sen formuna kavuş üstelik fazla kilonda yok.Ben de 1.58 civarındayım 57-58 kiloyum ama zayıflamayı düşünmüyorum.En 16 kilo verdim 54 kiloya düştüm o halimi beğenmedim kilo aldım.Sadece sıkılaşmak ve toparlanmak istiyorum kilo verdiğim zaman benim popolarda gidiyo mutsuz oluyorum.Böyle balık etli çok daha iyiyim.Sen fit olmaya bak.Bence Zuzana'nın vücudu çok daha güzel çok zayıfta değil birde Bodyrock'ta Lisa Maria'ya bak kemikleri sayılıyo nerdeyse bacakları kırıldım kırılacam diyo.Ayrıca birşey daha sormak istiyorum ben 165 boyundayım şu an 54.8 kiloyum hedefim 50 kiloydu aslında ama sanırım daha fazla zayıflamam gerekicek :26:
Resimdeki jess gibi bi forma kavuşmak için sizce öncelikle kaç kilo olmam gerekiyooo:44: