Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Merhaba kızlar,
Tibet egzersizleri nedeniyle reglden kesildiğim için o moralsizlikle herşeyi bıraktım Callan dahil. Tekrar başlıyorum böyle gitmez çünkü dubalarla yarışıyorum şuan.
Hepinize kolay gelsin, azminiz daim olsun.

sizleri sessiz takip ediyordum 13 saat call yaptım bel ağrım olunca üşüttüm calla ilgisi yok 1 hafta aradan sonra tekrar
başladım şuan 7/21 deyim 13 saati saymam gerekmi bilmiyorum ama şuan değişiklik yok olduğunda sizlerle paylaşacağım.
Merhaba,
yediklerine dikkat ediyor musun?

Arkadaşlar şunu Hatırlatma Gereği duydum callanetics de 21 gün yapılacak diye bir Şart yada kural kesinlikle yok. Hangi programı kaç gün yada ne ladar yapmanız gerektiği ilk sayfadaki ilk mesajımda açık olarak anlattım.

sizleri sessiz takip ediyordum 13 saat call yaptım bel ağrım olunca üşüttüm calla ilgisi yok 1 hafta aradan sonra tekrar
başladım şuan 7/21 deyim 13 saati saymam gerekmi bilmiyorum ama şuan değişiklik yok olduğunda sizlerle paylaşacağım.
evet dikkat ediyorum ama vücudum bu kiloda direnç gösteriyor sanırım ama kollarımda ve karnımda sıkılaşma var ama öyle 1 beden incelmedim henüz ,benim sıkıntım kalça ve basende

evet dikkat ediyorum ama vücudum bu kiloda direnç gösteriyor sanırım ama kollarımda ve karnımda sıkılaşma var ama öyle 1 beden incelmedim henüz ,benim sıkıntım kalça ve basende
benim de sıkıntım kalça ve basen. bi etki görürsen paylaş lütfen

Birisi tüm bu işlemleri yapıp tek parça video haline getirse daha kolay olmaz mı?? Çünkü bende hata veriyor indiremiyorum...

Birisi tüm bu işlemleri yapıp tek parça video haline getirse daha kolay olmaz mı?? Çünkü bende hata veriyor indiremiyorum...
Videolardan 10 saatte 10 yaş gençleş olanı zaten tek parça.
Diğer videolar da çok yüksek boyutlu olduğundan tek parça olarak yüklenmesi imkansız teknik olarak.indirme yapılan siteye sizlerin indirmeniz için yüklerken özellikle vakit ayırıp parça haline getirmek zorunda kaldığımı da belirtmek isterim.
Hangi video nasıl bir hata veriyor net olarak yazarsanız yardımcı olabilirim.

kızlar bende 15/21 deyim ama 6 haftalık hamileyim, bugün artık kesinleşti, sizce devam etmeli miyim, hareketler beni çok zorlamıyo, callenetics yazınca çıkan ilk videoyu yapıyorum ben, diğeri (eski olan) daha zor sanırım, hamileyken yapan var mı, ben bırakmak istemiyorum tam artık esnemeye başlamışken ve hamilelikten dolayı zaten kilo alacakken şimdi bırakmak istemiyorum :KK43:, bana yardım edin kızlarr

kızlar bende 15/21 deyim ama 6 haftalık hamileyim, bugün artık kesinleşti, sizce devam etmeli miyim, hareketler beni çok zorlamıyo, callenetics yazınca çıkan ilk videoyu yapıyorum ben, diğeri (eski olan) daha zor sanırım, hamileyken yapan var mı, ben bırakmak istemiyorum tam artık esnemeye başlamışken ve hamilelikten dolayı zaten kilo alacakken şimdi bırakmak istemiyorum :KK43:, bana yardım edin kızlarr
Canım öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bence önce doktoruna danış. Sana en doğrusunu kendisi söyleyecektir. Genellikle ilk 3 ay spor önermiyorlar, cunku 3 ay cok önemli. sonrası içinde yine doktoruna danışmalısın.

Hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri yaşamayı nasip etsin inşallah :KK66: bozukkalem arkadaşımız doğru söyledi doktoruna danışmadan herhangi bir spor yapman doğru değil çünkü her hamilelelik farklıdır.doktoruna danışmadan sadece callan değil hiç bi spor yapma :KK66: Riske atma kendini ve bebişini.

tşk kızlar, sordum ama yaşlı bi doktordu pek de öyle ilgilenmedi, yürüyüş yap dedi :KK43:, ama ben diğer hamile egzersizlerine de baktım bacak egzersizlerini yapabilirim gibime geliyo...bakalım kendimi ve bebişi zorlamadan yapmaya çalışcam...

tşk kızlar, sordum ama yaşlı bi doktordu pek de öyle ilgilenmedi, yürüyüş yap dedi :KK43:, ama ben diğer hamile egzersizlerine de baktım bacak egzersizlerini yapabilirim gibime geliyo...bakalım kendimi ve bebişi zorlamadan yapmaya çalışcam...
Aile hekimine de danışabilirsin. Aile hekimlerinde ki hemşireler genelde ebe olduğu için onlardan da sağlıklı bilgi alabilir sin. :)

canım bence yürüyüş yapmam daha iyi gibi genede bir sağlık görevlisine sorman daha iyi Ebru Şallı hamileyken plates
yapıyordu ama onun plates geçmişi vardı, gerçi 15 gün yapmışsın fark var mı vücudunda?

Hamileliginin ilk haftalari riskli canim. Derin kaslar calistigi icin call cok dogru bir secim olmayabilir. Yuruyus bu asamada senin icin en iyisi.

Bende 6 ay önce dogum yaptım.bence egzersizler hamile biri için uygun olmaz.siz simdi saglıkla bebegınızı kucaklamayı düsünün

Lotus hakaten yayınladın resımdeki degişim müthış.benimde göbegim ilk resmin gibi ama biraz içime cekince 2. Resim gibi oluyor.hakkaten kaç günde etkisini goruruz acaba

Lotus hakaten yayınladın resımdeki degişim müthış.benimde göbegim ilk resmin gibi ama biraz içime cekince 2. Resim gibi oluyor.hakkaten kaç günde etkisini goruruz acaba

Benîm karın bölgemde çok ciddi etkileri Oldu çünkü bi taraftan huzursuz bağırsak sendromu yaşıyodum karın şişliğime iyi geldi.
Herkeste aynı sürede aynı etkiyi göstermez benimki 15 günlük bir egzersiz sonucuydu bazen daha fazla sonuç alan oluyo bazen De daha az.tamamen kişiye bağlı :KK66: yılmadan yaptığın sürece etki görmemen mümkün değil :KK66:

Bencede karin sisligin inmiştir. 15 gunde derinin bu kadar sikilasmasi imkansiz gibi.aslinda bide onden resim koysaydin canim.insan boyle resimleri gorunce cok motive oluyor. Benim 2 cocuk tan sonra halim vahim.insallah yarin başlayacağım bakalim ne kadar toparlanacsm.gerci bu kadar etkiliyse niye hic yaygin degil diyorum bi yandan

X