- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
8 min buns ve 30. saat süper tamamdır
:124::124::124:
bende bugün 6 yı yapıcam 5 yapıp dün ara verdim ara günlerim pazar olsun istedim ama çok inceldim toparlandım ve gözle görülür yani üst bacağım 56 cm den 54 e düştü göeğimin en kalın yeri 82 falandı 79 oldu çok mutluyum ve eeennn önemlisi sırt ağrım boyun ağrım o tutulmuş halimden eser yok gerçekten mucize.. LÜTFEN BİRİ BANA SÜPER CALLANETİCS VİDEOSUNU YOLLASIN mail adresimi özelden yollarım ben o hayırsevere :)
merhaba, sanırım kendime yol arkadaşı buldum
benim de 3. günüm bitti.
formun ilk zamanları baya aktifmiş ama şimdi pek kimse ilgilenmiyor gibi.
ben süperi ilk sayfadaki linkten indirdim.ama o koca video maille nassıl gönderilir bilmiyorum.
süper beraber ilerleriz iyi olur.. ben 7. yi yaptım çok çok memnunum bırakmaya hiç niyetim yok çok rahatım ağrı sızı kalmadı giyinince oramdan buramdan çıkan fazlalıklar kayboldu.. sen kaç kilosun? şikayetin nerden? süper call ı indirmek kolay ama partları nasıl birleştiricem bilmiyorum..
kızlar bel fıtığım var uygun bir spor arıyorum
bel fıtığı olup yapan var mı?
hidrolik fıtness
o ne ne işe yarıyor inceltirmi belimi falan
sende de mi var bel fıtığı
Bel fıtığımdan değil bir ara spor salonlarında çalışmıştım ordan biliyorum özellikle bel boyun fıtıklarında falan hidrolik fıtness ı öneriyor doktorlar . Netten bi araştır istersen ayrıca kiloya yönelik değilde inceltmeye yönelik bir spor ayda 15 20 cm en az incelirsin ben çalışırken bir bayan 96 cm incelmişti :))) 1 ayda karnında 15 cm falan şeklnde hepsi toplanıyo .
Benim büyük ihtimal boynumda ve sırtımda fıtık var ama gitmedim henüz :)
Bel fıtığımdan değil bir ara spor salonlarında çalışmıştım ordan biliyorum özellikle bel boyun fıtıklarında falan hidrolik fıtness ı öneriyor doktorlar . Netten bi araştır istersen ayrıca kiloya yönelik değilde inceltmeye yönelik bir spor ayda 15 20 cm en az incelirsin ben çalışırken bir bayan 96 cm incelmişti :))) 1 ayda karnında 15 cm falan şeklnde hepsi toplanıyo .
Benim büyük ihtimal boynumda ve sırtımda fıtık var ama gitmedim henüz :)
96 cm miişurada 6 cm incelsem yetecek başaramıyorum hemen hidrolik fıtness ı google yazıyorum :)
birşey bulursan banada gönderir misin
ben yazdım ama spor aletleri çıktı bulamadım
süper beraber ilerleriz iyi olur.. ben 7. yi yaptım çok çok memnunum bırakmaya hiç niyetim yok çok rahatım ağrı sızı kalmadı giyinince oramdan buramdan çıkan fazlalıklar kayboldu.. sen kaç kilosun? şikayetin nerden? süper call ı indirmek kolay ama partları nasıl birleştiricem bilmiyorum..