Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ben 25yaşındayım 1. doğumumda 18 kilo almıştım hepsini 1 yıl içinde verdim 2. 9 ay önce doğdu. 10 kilo almıştım 58 ile hamile kaldım şu an 54 kiloyum ben sıkılaşmak istiyorum bi de göbeğim dışarı çıkık öyle büyük değil ama oturunca eğilince hafif sarkıyo resmen içi boş deri yani ama ayaktayken sarkık değil gibi hoş görünüyo. boyum 162 bacaklarım oturunca çok yayılıyo sıkılaşmak için yapıyorum bugün 8 bitti bacaklarımdaki sıkılaşma gözle görülür yani üst bacak 56 idi 54 oldu göbek 81 falandı 78 oldu bi de ben akşamları yemeden geçiştirmeye çalışıyorum başladığımda 55,100 kiloydum bu sabah tam 54,000 çıktım. en önemlisi sırt ağrılarım geçti tutulmuş gibiydim şimdi çok esnedim.. vücudum daha hoş görünüyo gözüme daha ne diyim. 1 ay sonunda kendimi çok merak ediyorum

senin kilo sorunun yokmuş, harika.
8 günde de harika sonuçlar elde etmişsin, bence bir ayın sonunda harika olursun.
ben cardioyu da indirdim, acaba diyorum onu da yapsam mı, gerçi bebişin dişleri çıkacak biraz huysuz dün çok sızlandı uyuduğunda da benim halim kalmadı yapamadım ama

bu arada 3 satır yazıda 3 kere harika demişim...uykusuzluktan ne dediğimi bilmiyorum harika

bel ağrım var biraz yaa call den mi.. ayrıca karın egzersizinde oynu ağrıyan ben miyim tek başka görmedim sankiii

bu gün 11 i yapacam kısmetse ve sonuçlar artık gözle görülüyor. yeniden az da olsa zayıf görünecem

kızlar bel fıtığım var uygun bir spor arıyorum
bel fıtığı olup yapan var mı?

birşey bulursan banada gönderir misin
ben yazdım ama spor aletleri çıktı bulamadım

selam maskara
canım ben 6 yıl önce felç gibi oldum 2 ay yattım herşeyi denedim yataktan kalkamıcak hale gelince bel fıtık ameliyatı oldum. sonrasında fizikcim arkadaşımdı bana 10 egzersiz verdi ama bunların her birini 1 hafta yapacaksın 2. cisini bir hafta sonra ekleyeceksin böyle böyle 10 hafta sonra 10 hareket yapmaya başladım sonra tesadüf ebruyu izledim tv de bide baktım benim hareketleri yapıyo meğer ben plates egzesizi yapıyormuşum hemen fizikcime danıştım ebrudan hareket eklemek için tabi dedi ama her hareketi 1 hafta denemeyi ihmal etme san dokunan hareketi hemen bırak dedi.ben bu denemelerle bi süre sonra 30-40dk plates minder hareketleri yaptım 6 yıl boyunca her sabah ve bazan 10dk da akşam. zamanla yere oturamazdım oturdum, yere oturup dizlerimi kıvıramazdım kıvırdım, bacaklarımı ebru gibi kaldıramazdım kaldırdım vs...... şimdi 84 kiloma rağmen her egzersizi zorlanmadan yapıyorum. plateside bırakmadım ama ayda 2-3 kez yapıyorum. diğer günlerde sporumun arkasına 10dk bazı esneme hareketlerini ekliyorum kendimi harika hissediyorum.platesi hiç bırakmamanı tavsiye ederim. yardım istemişsin umarım sana bi şey katar anlattıklarım
şifalar dilerim kolay gelsin

bu gün 11 i yapacam kısmetse ve sonuçlar artık gözle görülüyor. yeniden az da olsa zayıf görünecem

gülaycım bende ebrunun jeen cd sinden pek memnun kaldım sonuna kadar hiç gitmemiştim dün yaptım 45dk bu gün bile hemen göbegimde farkı hissettim

bugün daha iyi gibiydi sanki

egzersize başlamadan önce boyun esneme yapın. resim koyuyorum sizede kolay gelsin

Hatırlatmadır. Link verebilecek yok mu beginning için?

Allah senden razı olsun
21 yaşındayım.bu yaşımda agrıdan saatlerde agladığımı bilirim
hemen plates malzemelerini alıp ebruya başlayacağım yavaş yavaş. umarım banada iyi gelir .
çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın.

Canim alet top vs icin acele etme önce nefes sonra esneme germe soguma hareketleri var onlarla basla 3 ay devam et ihtiyacin olan bu top alet degil okey sonra tam tesekkullu yaparsin yeniden dogacaksin emin ol sakin sakin ilerle byyy öptüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak bisi daha solemeliyim suyu azmi iciyorsun az iciyorsan bedende dehidrasyona ( beden susuzlugu) girdiyse eklemlerden su vekilebilir buda eklemleri zorlar farkli hastaliklara sebep olur. Eger su icme sorunun varsa onda onerim olur sor yeterki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,
beginning videosunu neden sildiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…