Günde 2 klasik yapmış biri olarak bunu 3 e çıkarmayı düşünüyorum. :):) ııı sanırsam bunu yapıcam.
Bak bisi daha solemeliyim suyu azmi iciyorsun az iciyorsan bedende dehidrasyona ( beden susuzlugu) girdiyse eklemlerden su vekilebilir buda eklemleri zorlar farkli hastaliklara sebep olur. Eger su icme sorunun varsa onda onerim olur sor yeterki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
suyu gerçekten çok zorlanarak içiyorum ya
günde bir iki bardak anca
Offf mutlaka en az 2-3 lt tuketmelisin gerekirse telefonuna su hatirlatan programlar var onu indir o sana hatirlatir. Sana hasta değil susuzsunuz kitabinida öneririm mutlaka okumalisin
Hayır ücretsiz ilk sayfada indirme basamaklarını tek tek yazdım onları uygularsan indirebilirsin
kızlaaaaaaarrrrr 12. yi yaptım bugün 10 gün önce fotoğrafımı çekmiştim bugün yine çekiyim dedim yaaaa inanamadım kalçam çok çok toparlanmış bacaklarım accccaaayip incelmiş arası çoook açılmış değişmiyor gibi geliyodu devamlı aynaya baktığım için inanamadım oooofff resimleri koymak isterim ama iç çamaşırımla çekmiştim utanırııımmyaaa inanamazsınız
süpersin, ben bıraktım 3. günde:2:
bugün cardio ile başlayacağım tekrar.
yüzünü kapatıp fotoları yüklesen nasıl motivasyon olur bize....Belindaaaa lütfennnn
yüzüm yok zaten belden altım ama sadece çamaşır var üzerimde asla silemiycem böyle bi fotoğrafı internete koymak bilmiyorum yaaa aslında çok istiyorum görmenizi çünkü bende motive olmak için herkes foto koysun gözümle görüyüm diyodum ama bakalım azcık oynamaya çalışıyım resmin üstünde içime sinerse koyarım
Ben de callanetics yapmak istiyorum. Ama 10 kilo kadar vermem lazım.. Ve callanetics in kilo verdirmediğini duydum. Size sormak istediğim şu. Sizce önce kilo mu vermeliyim, yoksa callanetics e mi başlamalıyım? Çünkü kilo da vermek istiyorum. Veee 10 kilo için 3 ayım var. Sizce yeterli bir süre mi? Şimdiden teşekkürler :)
sen bilirsin gene de.ama o yüzü olmayan bir vücut, kimbilir kim yani...
sen değilsin biz görmedik tanımıyoz deriz
ben de biraz önce direk cardio ile başladım, kilo vermem de gerektiğinden ardından klasiği yaparım diyodum, gerek yokmuş, çok keyifli bir cardio, ben jillian yapmıştım 10 gün kadar, kısa 25 dakika ama bana çok yorucu geliyordu, bunda bale yapar gibi hareketleri yaparken zorlanmadım, 30 dk. cardionun 25. dak.yoruldum, ama müthiş terledim, çok hoşuma gitti, bir de benim bacaklarım kalın cardio da bacak çok çalışıyor, bence incelme daha hızlı olur.geri kalan klasik sayılırdı, hareketleri biraz geliştirmişler o kadar.
yani süpere geçeceksen cardioya da bi bak istersen.
bir de burda bir topikte okumuştum, biberiye hardal menekşe acı badem ve portakal kabuğu yağı sür streçle kapla zayıfla diye, dün akşam onu da yapmaya başladım, hakketten bacaklar inceliyor yahuaman pek sevindim.
şimdi hepsini birden yapıcam artık, zaten akşam 7den sonra yemiyorum.emziriyorum da zayıflamazsam pesss yani.
bu arada 3 gün yapıp bırakmıştım ya 1 kilo vermişim.sabah 75,6tıydım.böyle 3 -4 günde bir kilo versem2 ayda 15 kilo veririm.(bu son cümle de kendime gazz)
neyse çenem düştü yahu, bu callan enerji de veriyor
Ben de callanetics yapmak istiyorum. Ama 10 kilo kadar vermem lazım.. Ve callanetics in kilo verdirmediğini duydum. Size sormak istediğim şu. Sizce önce kilo mu vermeliyim, yoksa callanetics e mi başlamalıyım? Çünkü kilo da vermek istiyorum. Veee 10 kilo için 3 ayım var. Sizce yeterli bir süre mi? Şimdiden teşekkürler :)
Ya ben bulamadım videoları.Burada verilen linkler kırık.İnternette de yok
Kızlar üzgünüm ama yükleme yaptığım site kapatılmış.yeniden başla bi siteye yükleyene dek videolara erişilemeyecek.Merhaba,
beginning videosunu neden sildiniz acaba?
Canım cardio callan 2 kısım zaten.önce kardiyo egzersiz sonrada callan egzersizi yapılıyor.2. Kısımdaki callan egzersizini klasik callan ile yer değiştirmen mümkün tabikimerhaba Lotus35, öncelikle sayfaya çok emek vermişsin teşekkür edeyim, tamamını henüz okuyamasam da 200. sayfalara geldim.
ben 3 gün yapıp bırakmak zorunda kaldım şimdi yeniden başlayacağım, ama kilo vermek konusunda biraz acele ediyorum, cardioyu da indirdim,
sence hem cardio hem de 10 saatte 10 yaş gençleşi beraber yapsam iyi bir fikir olur mu? netice de anladığım kadarıyla incelmenin yanında zayıflamak için cardio ile desteklemek gerekiyor.
bi fikir versen şu hemşerine
Kızlar üzgünüm ama yükleme yaptığım site kapatılmış.yeniden başla bi siteye yükleyene dek videolara erişilemeyecek.
Kızlar üzgünüm ama yükleme yaptığım site kapatılmış.yeniden başla bi siteye yükleyene dek videolara erişilemeyecek.
Daha önce beginninge ait link varmış ama daha sonra silinmiş, zen mate ile girmeyi deneyeceğim, en azından eski linki atabilir misiniz mail adresime gönderemezseniz?