Tebrik ederim karar vermek başarmanın yarısıdır.kilo vermeyi de amaçlıyorsan klasik callanetics dışında en az 20 dklık herhangi bit kardiyo spor yapmanı tavsiye ederim.yada cardio callanetics yapıp hem kardiyo hemde callan egzersizlerini bi arada yapmış olursun.
Rica ederim canım.
Süpersin.yaptığım cardio callan doğru video.hızlı kilo vermek için zaten kardiyo bir egzersiz şart.bu yüzden hem callanetics hemde kardiyo egzersiz içeren cardio callan ile devam etmen en doğrusu.
Bu mesajdaki ilk yorumumu dikkate alabilirsin canım kardiyo açıklaması ile ilgili.
Tesekkur ederim canim.
Emek verip paylaşımda bulunan arkadaşa çok teşekkürler.
Callanetics egzersizleri doğa gibi bence çaba gösterirseniz size fazlasıyla karşılık verir.Bence herkes bunu tecrübe etmeli güne güzel başlamanın nasıl birşey oldugunu,egzersizleri yaptıkca vücudunuzun nasıl şekillediğini,fiziksel olarak zinde hissetmeyi ve daha birçok şeyi yaşamak için bunu denemelisiniz.Kişisel tavsiyemdi bu arkadaşlar herkese kolay gelsin.
Rica ederim kızlarpaylaşımlar için tşk ederim.
Sorun nedir açıkça yazarsan yardımcı olurum.ben bir türlü indiremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Ölçüyü ne zaman alıyorsun be ne kadar fark var? Şunun garantisini verebilirim ki eğer doğru yapılıyorsa callanetics asla kas şişirmez ve kalınlaşmaya sebep olmaz.merhabalar bir şey sormak istiyorum callanetics yapmadan önceki karın kalınlığımla 400 karın hareketi yaptıktan sonraki kalınlık bir değil. Yani 10 hours challenge videosundaki 400 karın hareketinin ardından karnım inanılmaz şişmiş, kalınlaşmış görünüyor sanki yeni çok fazla yemek yedikten sonraki gibi. Bu normal mi acaba, karın kası çalışırken başlarda böyle mi olur?
Öncelikle aramıza hoşgeldin.Herkese Merhaba,
2 hafta önce başladım callanetics e, fakat bazı durumlardan 10 gün kadar ara vermek zorunda kaldım. Pazartesi akşamı tekrar başladım yani 2 gün önce, bu akşamla birlikte 3 gündür yapıyor olacağım. Fakat kafamda bazı soru işaretleri var, yardımcı olursanız çok sevineceğim..
Ben hareketleri doğru yaptığımdan bir türlü emin olamıyorum, keza kız kardeşim de aynı durumda.
Hem bütün bedeni gevşetip hem de kalçayı sıkıp pelvisi yukarı kaldırmak nasıl oluyor? Benim mantığıma ters geliyor açıkçası..
Bacak hareketlerini yaparken hareketi yaptığım bacağı sıkacak mıyım, yoksa gevşek mi bırakacağım?
Omuzları ve sırtı kullanmadan karın hareketlerini yapmayı da beceremiyorum sanırım :26:
Lütfen biri yardımcı olsun, bu soru işaretleri sadece benim kafamı kurcalamıyor dimi? Biri destek çıkmazsa kendimi salak gibi hissedeceğim
Ayrıca seslendirmeyi yapan kadını elime bi geçirsem saçını başını yolacağım
Canım son 1 aydır yapamıyorum finaller,ofisteki yoğunluk ve kız kardeşimin düğün telaşından dolayı düzenim bozuldu.haziran sonu başlıycam inşallah.sen nasılsın? Bebişin nasıl? Ramazan'da topikte ol yazışalım çok öpüyorumlotuscum canım nasılsın. gelecem kısmetse bu günlerde yeniden aranıza. sen yapmaya devam ediyormusun hala calleni canım
Rica ederim kızlar
Sorun nedir açıkça yazarsan yardımcı olurum.
Ölçüyü ne zaman alıyorsun be ne kadar fark var? Şunun garantisini verebilirim ki eğer doğru yapılıyorsa callanetics asla kas şişirmez ve kalınlaşmaya sebep olmaz.
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Henüz yeni yaptın için endişelerin normal ama merak etme zamanla her hareketi doğru yapmaya başlıycaksın.
Başka hiç bir yerini kasmadan zorlamadan yapmalısın pelvis hareketini.
Bacak hareketinde bacağını sıkmama gerek yok.
Karın hareketlerinde ise kollarını ve başını tek parça gibi düşünüp sadece 1-2 cm hareket ettirirsen omuz ve sırtını zorlamaya gerek duymazsın.unutma ki bu hareket kesinlikle mekik değil!
Kafana takılanları sormaktan çekinme elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.kolay gelsin...
Canım son 1 aydır yapamıyorum finaller,ofisteki yoğunluk ve kız kardeşimin düğün telaşından dolayı düzenim bozuldu.haziran sonu başlıycam inşallah.sen nasılsın? Bebişin nasıl? Ramazan'da topikte ol yazışalım çok öpüyorum
21e gerek yok canım istediğin ölçüye ulaşana kdar kademeyi arttırarak yani önce klasik callan sonrada onu kolay yapar hale geldiğinde super callana geçerek devam etmelisin.ben bu gün başladım nasıl yapıyorduk 21/1 miydibakalım 21 gün dayanabilecemmi. malum bebiş var. yedi aylık oldu ve hiç bir şey yapmama izin vermiyor cadı.
Rica ederim kızlar
Ölçüyü ne zaman alıyorsun be ne kadar fark var? Şunun garantisini verebilirim ki eğer doğru yapılıyorsa callanetics asla kas şişirmez ve kalınlaşmaya sebep olmaz.
cevabın için teşekkür ederim ama hareketten sonra karnımı daha kalın görmem kaslarımın sertliğinden sanırım. Mesela karnımı çok fazla içeri çekemiyorum çünkü çok sıkı oluyorum. bir de bu soruyu sorduğumda ilk günümdü. Şimdi bir hafta oldu ama sadece bir hafta geçmesine rağmen farkı gördüm resimlerimde. çok güzel toparlanmışım kalınlaşma şöyle dursun yani :)
Rica ederim kızlar
Sorun nedir açıkça yazarsan yardımcı olurum.
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Henüz yeni yaptın için endişelerin normal ama merak etme zamanla her hareketi doğru yapmaya başlıycaksın.
Başka hiç bir yerini kasmadan zorlamadan yapmalısın pelvis hareketini.
Bacak hareketinde bacağını sıkmama gerek yok.
Karın hareketlerinde ise kollarını ve başını tek parça gibi düşünüp sadece 1-2 cm hareket ettirirsen omuz ve sırtını zorlamaya gerek duymazsın.unutma ki bu hareket kesinlikle mekik değil!
Kafana takılanları sormaktan çekinme elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.kolay gelsin...
Bu videolar ucretli olarakmi indiriliyor? Anlayamadim
21e gerek yok canım istediğin ölçüye ulaşana kdar kademeyi arttırarak yani önce klasik callan sonrada onu kolay yapar hale geldiğinde super callana geçerek devam etmelisin.
Yaparsın sen azimlisinbebişini kocaman öp benim için.
Hayır ücretsiz ilk sayfada indirme basamaklarını tek tek yazdım onları uygularsan indirebilirsinBu videolar ucretli olarakmi indiriliyor? Anlayamadim
güzel sonuçlar almana sevindimcevabın için teşekkür ederim ama hareketten sonra karnımı daha kalın görmem kaslarımın sertliğinden sanırım. Mesela karnımı çok fazla içeri çekemiyorum çünkü çok sıkı oluyorum. bir de bu soruyu sorduğumda ilk günümdü. Şimdi bir hafta oldu ama sadece bir hafta geçmesine rağmen farkı gördüm resimlerimde. çok güzel toparlanmışım kalınlaşma şöyle dursun yani :)
Kilo ve boy oranın gayet iyi.bu egzersizde yanma hissetmen gerekmiyor tamamen kasları uzatarak sıkılaşmaya yönelik ve tabi hareketi doğru yapman şartıyla.merhaba canım katkıların gerçekten muhteşem teşekkür ederim 10 saatte 10 yaş videosunu indirdim bugün yaptım ama yapmadan önce defalarca izleyip anlamaya çalıştım. 161 boy 55 kiloyum 2 doğum yaptım sıkılaşmak en büyük hayalim.. fotoğrafımı bile çektim 10 saati tamamladığımda paylaşıcam sizinle. sana bikaç sorum var:
ısınma bacak karın hepsi tamam ama kalça egzersizleri olmadı gibi sanki yani pilatesteki gibi yanma hissetmedim videoda gösterdiği gibi biraz fazla eğilerek yaptım belim ağrır gibi oldu kalçada yanma olmadı.. hatam nerde?
baştan sona okuma fırsatım olmadı kusura bakma sen ne zamandır yapıyosun başladığında ölçülerin neydişimdi ne oldu motivasyon açısından soruyorum :)
belim 69 göbek 78 kalça 91 basen 98 üst bacak 56 55 civarı 21 gün benim için mucize yaratır mı ne dersin..
kısacası biri bana gaz versin kızlar noluuurrr......
güzel sonuçlar almana sevindimdevamını bizimle paylaş olur mu
Kilo ve boy oranın gayet iyi.bu egzersizde yanma hissetmen gerekmiyor tamamen kasları uzatarak sıkılaşmaya yönelik ve tabi hareketi doğru yapman şartıyla.
Ben 2012 Ağustos'ta tanıştık callaneticsle.ilk 15 günde yaşadığım değişimi ilk sayfada görebilirsin ve sanırım bu gaza gelemeli sağlayacaktır.değişimini merakla bekliycem mutlaka bildir
aaaa bak bende yapiyorum ama buraya yazmayi akil edemedim benimde bugun 4/21 oldu 4. gunumu de yaptim ve hareketleri daha rahat yapabiliyorum insallah etkisini onumuzdeki gunlerde daha cok gosterecek
sevıyorum kız napımsen beni burdadamı buldun
sevıyorum kız napım
bız ayrılamayız zekı muren sarkısını sana hedıye edıyorum
Ayrıca bende yapıyorum yapmsıkende yazayım dımı ama
Hayır ücretsiz ilk sayfada indirme basamaklarını tek tek yazdım onları uygularsan indirebilirsin