Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

callan 10 yaş 3.saatimi tamamladım.titremeyen kasım kalmadı :) egzersiz sonunda yürümeyi yeni öğrenen tay gibi yalpalamam dışında sorun yok gibi...sayaca aslaa yetişemiyorum ama ne yapsam kardır..ne kadar sürede ne kadar incelirim bir fikrim yok ama bu kalas vücut esneyene kadar devammm :)umarım alışırve senelerce devam ederim çünkü spor salonlarından hiççç hoşlanmıoyorum

Başını ve kollarını bir bütün gibi hareket ettirmen lazım canım öpüyorum

Çok güzel gelişmeler bunlar devamını dilerim

Canim bana da link atar misin mesaj atamiyorum cok ihtiyacim var hemen baslasam
Özelden mail adresini iletirsen atarım tabiki

canım biricik mericik adlı arkadaşımız yazmış aynı fikirdeyim.bende çok mutsuzdum 5 kg fazlalığım için ve birçok saçma diyet denemeleri yapmiştim bende Haziran'da dukana başladım pko hastası olmama rağmen 2 ayda 5 kg verdim.önemli olan bu yolda kararlı olmak ki dukan diyetinde sınırlama olmadığı için uymak zor olmuyor

canım bana da yollar mısın linkleri :) özelden mesaj atamıyorum
Tamamdır ilk fırsatımda atıcam.

Az kalmış artık etkilerini görmeye başlarsın sakın yılma

Canim cok tesekkur ederim:) , 50 mesaji gecmedigim icin sana mesaj atamiyorum buraya yazsam emaili olur mu?

kızlar uzunca bir ara eş durumundan elimde bavul yaşamak zorunda oluşumdan dolayı verdiğim kiloların yarısını geri kazanıp callenin tüm etkilerini ve videolarını kaybettim 50 mesajı geçemediğim içinde lotusa mesaj atamıyorum. lotuscuğum bana yeniden 10 years videosunu yollayabilirmisin o.iyicioglu@gmail.com mail adresim. teşekkürler şimdiden.

Az kalmış artık etkilerini görmeye başlarsın sakın yılma [/QUOTE

sonuçlari gördükçe daha da iyi olacak mutlaka...bütün gün forumu okudum desem yeri :) teşekkürler böyle güzl paylaşımlar yaptığınız için ...insanlara umut ve destek vermek çok güzel olmalı ayrıca zaman ayırıyorsunuz şimdiden teşekkür ederim...sizinle yılacağımı sanmam bir de Callan teyzeyi pek sevdim...
benimde önce ve sonra hikayem olsun istiyorum gelişmeleri paylaşıcam sizinle ilk gün ölçülerimi almıştım, ekstra diet ya da kardiyo gibi egzersizler yapmadığımdan belki uzun sürebilir sonuç almam ama ilk hedefim bir beden küçülmek... İçimden bir ses bu sefer olacak diyorr

Canim cok tesekkur ederim:) , 50 mesaji gecmedigim icin sana mesaj atamiyorum buraya yazsam emaili olur mu?
özel msj olarak atıcam ben sana şimdi.

tamam canım not alıyorum göndericem.
olacak olacak emin ol ve inan

Rica ederim
Bu gece link isteyen herkese linkleri attım güle güle kullanın

cnm bir şey sormak istiyorum yerde yapılan bacak hareketlerinde pelvisi kaldır diyo ya ben karın kaslarımı ve kalçamı sıkıyorum acaba bunları yapınca pelvis kalkmış oluyor mu yoksa ek birşeyler daha yapmalı mıyım pelvisi kaldırmak için

Öncelikle pelvis kemiğinin ne olduğunu tam olarak bilmediğini anlıyorum tarifinden.çünkü karın ve kalça kaslarını kesinlikle sıkmaman lazım.hareketi tamamen yanlış yaptığın anlamına geliyor bu.
Internetten pelvis kemiğinin vücudumuzun neresi olduğuna bakmanı tavsiye ediyorum.kemiğin yerini öğrendiğinde hareketi doğru yapacağını düşünüyorum ki pelvis kaldırma pelvis kemiğini kalça yardımıyla öne doğru itme işlemidir ve o anda sadece duruş itibariyle pelvik bölge kasların çalışmalı diğer tüm kaslar serbest olmalıdır.
Dikkat edersen videoda sürekli callan pickney de bunu tekrar ediyor yani bir hareketi yaparken sadece o bölgede kaslar çalışmali diğerleri dinlenme pozisyonunda olmalı.yani başa dönersek karın ve kalça kaslarımı sıkıyorum diyosun ya işte bu callanın prensibine de tamamen aykırı.iki ayrı bölge kasın aynı anda çalışmamalı.

ben akşam 2. saatimi tamamladım. (10 saatte 10 yaş)
Açıkçası ben bu egzersizi biraz sıkıcı bulmaya başladım. Ben neden böyleyim yaa
Ayrıca kilo vermem gerektiğinden bu hareketler tek başına bir işe yaramayacak. Callan cardio videolarını deneyeceğim ve dans ile zayıflatan videolar bulmaya çalışacağım ( inşallah onların ardından da bu hareketleri yapacağım...
Ama dans videosu bulup başlayana kadar boş durmak yok, 10 saatte 10 yaşa devam.

Bir de hareketleri doğru yapabildiğimi sanmıyorum Karın hareketlerinde boynumu sıkmamayı başaramıyorum ve pelvis hareketlerini de becerebildiğimi sanmıyorum

csnım bana gelmemiş

verdiğin mail adresine attım kontrol ettin mi?

daha 2. günden sıkıcı bulman çok tuhaf. bu egzersiz en çabuk sonuç veren egzersiz 5. yada 6. günden itibaren her anlamda etkisini hissetmeye başlayabileceğin başka egzersiz yok.

senin asıl problemin kendine inancının olmaması.bunu aşmak için biraz azime ihtiyacın var.kilo vermen de gerekiyorsa zaten kafadan bu hareketler sadece sıkılaştırıyor kilo verdirmiycek diye ümitsizliğe kapılmışsın.zaten hoplayıp zıplamadan yorulmadan yapılan spor işe yaramaz düşüncesiyle birçok kişi bu egzersizin başta işe yaramayacağını düşünüyor.

evet bu egzersiz sadece sıkılaştırıyor ama kilo vermeye yönelik diyet yada kardiyo spor ile de destekliyorsan verdiğin 1 kg ise 2 gibi görünüyor.

ama düşündüğün program mantıklı. dans, fitness vs kardiyo bir spor ile desteklersen mutlaka kilo vereceğin gibi callanetics ile de sıkılaşırsın daha sağlıklı fit bir görüntün olur. yolunda başarılar canım

Vallahi canım her bir karesine baktım yok acaba gelmesi mi uzun sürüyor anlamadım ki
Ben sana hangi videoyu istiyosun diye mail atmıştım cevap yazmamışsın o yüzden gönderilenlerde görüyordum mail adresini.
Cevap yazmadığın için 10 saatte 10 yaş gençleşi attım şimdi.
rica etsem videoları mail adresime gönderebilirmisiniz özellikle callanetics 10 years younger in 10 hours bsra-23@hotmail.com
Gönderdim linki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…