- 25 Temmuz 2011
- 2.648
- 71
Bu bir kardiyo egzersiz değil o yüzden kas yapmaz için rahat olsunaksine var olan yağların yanmasına yardımcı olur.diyet ve callanetics ile güzel sonuçlar alacağına eminim.
Aynen yılmadan devam ki callan en kısa zamanda etkisini gösterip zaten seni devamını getirmen için teşvik edicektirevet arkadaşlar 5. tamam... yılmamaya çalışıyorum kendime hedeflerimi hatırlatıyrum vazgeçmemeliyim... lütfen birbirimize destek olalım herkes vücudundaki değişimleri yazsın motive olalım yılmak yok kızlarrr
Tatlımcım özelden yazmışsın ama hangi videolar için link istediğini yazmamışsın istediklerini söyle atayım linkleriLotuscuğum ilk sayfadaki linklere ne oldu ? Kaldırdın mı ?((
Yelser merhaba senin yazılarını daha öncede okumustum fotograf paylastın mı bilmiyorum ama paylaşır mısını acaba ya da göndersen çok merak ediyorummm çünkü bende basen bacak bölümünden etki görmeye basladım o cıkıntıdan tam anlamıyla kurtulabilecek miyim merak ediyorumm..
bu arada ben 21 22 gün yapmıstım elimde olmadan 3 gün ara verdim..
tekrar bastan aldım..
bugün 2. saatimi yaptım yarın 3 olacak inşallah..
yelsercim bu arada en çok etkiyi hangi videoda gördün ?
Yarın göndericem canımLotus Merhaba
Bana mail olarak 10 günde 10 yaş gençleş videosunu gönderecektin. Gönderebilir misin acaba ?
Hayır farklı değil.bir program var kalsik callanetics yani 10 saatte 10 yaş gençleş videosu.onu her gün yapınca arkdaşlarımız buraya yazıyor.kaçıncı günde olduğunu yani kaç kere yapmış olduğunu öğreniyoruz.günde 1 kez yapılıyor ve yaklaşık 1 saatlik bir egzersiz bu.mesela 6 gündür ben bu egzersizi günde 1 defa yaptıysam 6. Callan tamam diyebilirim.net anlatmışımdır umarım.tabi bide callaneticsin başka tür egzersiz programları da var mesela super callanetics, kardiyo callanetics vs...Kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. Bu topikte ki arkadaşlar; '15. callan tamam, 48. callan tamam' diye yazıyorlar. 15. callanı yapanla 48. callanı yapanın, yaptığı hareketler farklı mı? Yoksa belli bir yerden sonra sürekli aynı hareketlerle devam mı ediliyor?:26:
Topiğimizin Ilk sayfasını atlamadan okumanı tavsiye ederim.sorularının cevabı var orda.Selam kızlaaar
Bu callanets nasıl birşey gerçekten etkisi varmı plates mi yoksa callanetsmi etkili biri beni bilgilendirirse sevinirim ve hangi video yu yapacağız
Videoları benden temin emen gerekiyor canım nette bulman zor olur.5.-6. Günden itibaren etkilerini görüceksinmerhaba kızlar, günlerdir yazdıklarınızı okuyorum, videoları indirmeye çalışıyorum başaramıyorum. Başka sayfalarda da bulamıyorum. Motivasyonum düşmeden biran önce başlamak istiyorum. Lotus bana da 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu gönderebilir misin?
Bu arada ben 77 kilodan 65 kiloya düştüm Dukan diyeti ile. Şimdi şekle girmek için bu egzersizlere başlamak istiyorum. Bir de gözle görünür sonuçlar almaya kaçıncı günde başladığınızı yazabilir misiniz?
Yarın göndericem canım
tamam canim tesekkkur ederimm)
Videoları benden temin emen gerekiyor canım nette bulman zor olur.5.-6. Günden itibaren etkilerini görüceksin
Ilk sayfayı okuyup hangi videoyu yapmak istediğine karar verip bana söylersen videoyu indirebileceğin linki gönderirim.
Hayır farklı değil.bir program var kalsik callanetics yani 10 saatte 10 yaş gençleş videosu.onu her gün yapınca arkdaşlarımız buraya yazıyor.kaçıncı günde olduğunu yani kaç kere yapmış olduğunu öğreniyoruz.günde 1 kez yapılıyor ve yaklaşık 1 saatlik bir egzersiz bu.mesela 6 gündür ben bu egzersizi günde 1 defa yaptıysam 6. Callan tamam diyebilirim.net anlatmışımdır umarım.tabi bide callaneticsin başka tür egzersiz programları da var mesela super callanetics, kardiyo callanetics vs...