Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Başını ve kollarını bir bütün gibi hareket ettirmen lazım canım öpüyorum

Teşekkür ederim canım. Daha dikkatli olacağım bundan sonra. :) Ben de çok öpüyorum seni.
10 güne yaklaşınca diğer videolar için seni rahatsız edeceğim tekrardan. Kendine çok iyi bak canım.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bana mail attığını söylüyorsun ama bana mail gelmedi verdiğim mail adresine mi gönderdin buradaki özel mesaj kutusuna mı ?

ama o harekette callan da demiyo mu bacak kaslarınızı serbest bırakıp kalçayı sıkmalısınız karını sıkmak yanlış olabilir de sanki kalça sıkılmalıydı çünkü ben callanetics egzersizleri başlığı altındaki diğer forumun da hepsini okudum orda bu hareketleri tarif ederken hep kalçayı sıkıp bacak kaslarını serbest bırakmamız gerektiğini anlatıyordu biri hatta kalçayı daha çok sıkarsak hareketin daha iyi olacağını anlatıyordu ben hep yanlış mı yaptım yani pelvisin nasıl kaldırılacağını da anlamadım hala

hareketlerin nasıl yapıldığı yazılı bir yerde varsa buraya da kopyalayabilir misiniz acaba? benim de emin olamadığım bir çok nokta var ya da yerini bana tarif edebilir misiniz?

hareketlerin nasıl yapıldığı yazılı bir yerde varsa buraya da kopyalayabilir misiniz acaba? benim de emin olamadığım bir çok nokta var ya da yerini bana tarif edebilir misiniz?

cnm ben spor ile sağlıklı yaşam- spor görsel paylaşım- callanetics egzersizleri başlığı altında 700 sayfalık forum vardı nerdeyse hepsini okumuştum ordan hatırlıyorum.. hareketleri nasıl yaptığımızı burda da birbirimize anlatalım ki hatalarımızı düzeltelim. mesela sen o harekette kalçanı filan sıkıyor musun nasıl pelvisi öne alıyorsun bu konuda sıkıntım var

Lotuscugum bende yeni katıldım türkçe dublajlı olanı yapıyorum 30falan oldu ama digerleri yok nasıl temin edebilirim müthiş bir şey yardımcı olursan sevinirim

Kızlar ben 30 seans yapmama ragmen karın hareketlerini yaparken bacagımı imdiremiyorum sırt kaslarım çok kötü imiş bide iç baçaklarım öyle moralimi bozuyorki aglamak istiyorum çarşaf gibi dallanıyor

20 kiloyu nasıl verdin bizede söyle lütfen

Teşekkür ederim canım. Daha dikkatli olacağım bundan sonra. :) Ben de çok öpüyorum seni.
10 güne yaklaşınca diğer videolar için seni rahatsız edeceğim tekrardan. Kendine çok iyi bak canım.
Bende öpüyorum canım

canım bana mail attığını söylüyorsun ama bana mail gelmedi verdiğim mail adresine mi gönderdin buradaki özel mesaj kutusuna mı ?

bana da gelmemiş lotus tüm klasörleri kontrol ettim o.iyicioglu@gmail.com ya da buradan özel mesajla gönderebilir misin.

Canım bende aynı şeyi söyledim zaten kalça yardımıyla pelvisi öne itmelisin.kalçayı sonrasında sıkmaman lazım çünkü kalça kasların değil pelvik kasların çalışmalı.

Lotuscugum bende yeni katıldım türkçe dublajlı olanı yapıyorum 30falan oldu ama digerleri yok nasıl temin edebilirim müthiş bir şey yardımcı olursan sevinirim
Süpersin devamını dilerim diğerlerini yarın ilk sayfada paylaşıcam.

Lütfen banada süper ve am/pm ve evitionu gönderirmisin
Kızlar gönderiyorum ama gitmeyen oluyor kimi burdan yazıyor kimi özelden.ığraşması bi hayli zor oldu böyle.

YARIN ILK SAYFADA LINKLERI PAYLAŞICAM.
Ihtiyacı olanlar yarın öğlen gibi bulabilir linkleri.hepinizi kocaman kurallarım azimli ve fit callan kızları 46:

Cok cok tesekkur ederim birtanesin :))

Lotus lütfen benide unutma 10 kg fazlam var kendimce benide aranıza alsanıza özelden mesaj Tmayı nilmiyorum

Çok iyi hadi hep birlikte birbirimizi gaza getirelim

söylediklerin üzerine de pelvisle ilgili internette araştırma yaptım egzersizleri varmış kagel egzersizleri diye acaba pelvisi öne almamda tuvaletimizi tutar gibi önü arkayı da sıkmam işe yarar mı cnm? bu arada verdiğin bilgiler için çoook teşekkürler :)

Günaydın. Akşam 3 saatimi tamamladım. Pelivis hareketini beceremiyorum. yani kalçamı sıkınca zaten pelvis yukarı kalkıyor anlamadım. Yani hiç becerebildiğimi sanmıyorum. Karın hareketlerini yaparken çok zorlanıyorum, boynum çok kasılıyor gevşetemiyorum. Bacaklarını bir yere dayayıp eğilme hareketinde de dizlerimi kırmadan duramıyorum. ama gitgide düzelecek umarım. Pes etmeyeceğim, vaz geçmeyeceğim.

Akşam hareketleri çok geç saatte yaptım ve biter bitmez uyudum. Sabah kalktığımda her tarafım ağrıyordu. Hele başım...

Bu sabah eşimle yürürken önümüzde 80 kilo kadar bir kadın yürüyordu. Eşim dedi ki işte senin bir kaç ay önceki halin aynı böyleydi. Gerçekten öyleydi. Hala zayıflamadım nereden gitti 12 kilo diyorum ama eşim doğru söylüyor. O yüzden sabah aldığım bu gaz ile bugün diyetimde hiç kaçamak yapmayacağım...

süpersin çok iyi moral oldu bana ama ben süper calli yapabileceğimi zannetmiyorum Türkçe dublajl1 olanda bile kar1n hareketlerini yaparken ayag1m1 uzatam1yorum

kızlar bir konuda açıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Eşimle sabahki diyaloğumuzu paylaşmamdan dolayı umarım kimseyi kırmadım. Daha 26 yaşında tartıda 79 u görmüş biri olarak biliyorum ki tartıda 120 yi görmek bile o kadar kolay ki... Ve insan psikolojisi hazır olmadan 1 kilo bile zayıflamak imkansız. İnsan psikolojisi nasıl hazır olur diyorsanız onu asla bilmiyorum. Bilmediğim diğer şey de bu verdiğim kiloları önümüzdeki aylarda kat be kat geri alıp almayacağım... Yani yapacağım en son şey bir kişiyi kilolarından dolayı küçümsemek. Sadece günlerdir kendi kendime "hala çok kiloluyum, hala giydiğim hiç bir şey yakışmıyor" diye kahır ediyordum. Eşim belki de bunu anladığı için benim aslında yol katettiğimi farketmemi sağladı ve beni motive etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…