- 25 Temmuz 2011
- 2.648
- 71
Başını ve kollarını bir bütün gibi hareket ettirmen lazım canım öpüyorum
Ben sana hangi videoyu istiyosun diye mail atmıştım cevap yazmamışsın o yüzden gönderilenlerde görüyordum mail adresini.
Cevap yazmadığın için 10 saatte 10 yaş gençleşi attım şimdi.
Gönderdim linki.
Rica ederim
Bu gece link isteyen herkese linkleri attım güle güle kullanın
Öncelikle pelvis kemiğinin ne olduğunu tam olarak bilmediğini anlıyorum tarifinden.çünkü karın ve kalça kaslarını kesinlikle sıkmaman lazım.hareketi tamamen yanlış yaptığın anlamına geliyor bu.
Internetten pelvis kemiğinin vücudumuzun neresi olduğuna bakmanı tavsiye ediyorum.kemiğin yerini öğrendiğinde hareketi doğru yapacağını düşünüyorum ki pelvis kaldırma pelvis kemiğini kalça yardımıyla öne doğru itme işlemidir ve o anda sadece duruş itibariyle pelvik bölge kasların çalışmalı diğer tüm kaslar serbest olmalıdır.
Dikkat edersen videoda sürekli callan pickney de bunu tekrar ediyor yani bir hareketi yaparken sadece o bölgede kaslar çalışmali diğerleri dinlenme pozisyonunda olmalı.yani başa dönersek karın ve kalça kaslarımı sıkıyorum diyosun ya işte bu callanın prensibine de tamamen aykırı.iki ayrı bölge kasın aynı anda çalışmamalı.
ama o harekette callan da demiyo mu bacak kaslarınızı serbest bırakıp kalçayı sıkmalısınız karını sıkmak yanlış olabilir de sanki kalça sıkılmalıydı çünkü ben callanetics egzersizleri başlığı altındaki diğer forumun da hepsini okudum orda bu hareketleri tarif ederken hep kalçayı sıkıp bacak kaslarını serbest bırakmamız gerektiğini anlatıyordu biri hatta kalçayı daha çok sıkarsak hareketin daha iyi olacağını anlatıyordu ben hep yanlış mı yaptım yanipelvisin nasıl kaldırılacağını da anlamadım hala
hareketlerin nasıl yapıldığı yazılı bir yerde varsa buraya da kopyalayabilir misiniz acaba? benim de emin olamadığım bir çok nokta varya da yerini bana tarif edebilir misiniz?
Canım merhaba. Ben de sporsuz 20 kilo verip, daha sonra callana başlayan biri olarak cevap vereyim dedim. Callana başlayalı 4 aya yaklaştı, ancak vücudumdaki sarkmalardan dolayı hemen sıkılaşma başlamadı, önce sarkmalar toparlandı, daha sonra sıkılaşmaya başlıyor, bu da uzun bir zaman sonunda oluyor, benim vücudum henüz taş gibi olmadı, callanetics kollarımı toparladı,kalçam yuvarlaklaştı ve kalktı,göğüslerde dikleşme oldu,bel bölgem inceldi,karın bölgem sarkmış olduğu için sarkmalar toparlandı, basen ve bacak bölgesinde diğer yerlere oranlara daha az bir incelme oldu, her bünyenin değişimi farklı oluyor, ama yaza kadar daha önümüzde bir sürü zamanımız var, bence egzersizleri yapmaya devam, pes etmek yok..
Bende öpüyorum canımTeşekkür ederim canım. Daha dikkatli olacağım bundan sonra. :) Ben de çok öpüyorum seni.
10 güne yaklaşınca diğer videolar için seni rahatsız edeceğim tekrardan.Kendine çok iyi bak canım.
canım bana mail attığını söylüyorsun ama bana mail gelmedi verdiğim mail adresine mi gönderdin buradaki özel mesaj kutusuna mı ?
bana da gelmemiş lotus tüm klasörleri kontrol ettimo.iyicioglu@gmail.com ya da buradan özel mesajla gönderebilir misin.
Canım bende aynı şeyi söyledim zaten kalça yardımıyla pelvisi öne itmelisin.kalçayı sonrasında sıkmaman lazım çünkü kalça kasların değil pelvik kasların çalışmalı.ama o harekette callan da demiyo mu bacak kaslarınızı serbest bırakıp kalçayı sıkmalısınız karını sıkmak yanlış olabilir de sanki kalça sıkılmalıydı çünkü ben callanetics egzersizleri başlığı altındaki diğer forumun da hepsini okudum orda bu hareketleri tarif ederken hep kalçayı sıkıp bacak kaslarını serbest bırakmamız gerektiğini anlatıyordu biri hatta kalçayı daha çok sıkarsak hareketin daha iyi olacağını anlatıyordu ben hep yanlış mı yaptım yanipelvisin nasıl kaldırılacağını da anlamadım hala
Süpersin devamını dilerimLotuscugum bende yeni katıldım türkçe dublajlı olanı yapıyorum 30falan oldu ama digerleri yok nasıl temin edebilirim müthiş bir şey yardımcı olursan sevinirim
Kızlar gönderiyorum ama gitmeyen oluyor kimi burdan yazıyor kimi özelden.ığraşması bi hayli zor oldu böyle.Lütfen banada süper ve am/pm ve evitionu gönderirmisin
Canım merhaba. Ben de sporsuz 20 kilo verip, daha sonra callana başlayan biri olarak cevap vereyim dedim. Callana başlayalı 4 aya yaklaştı, ancak vücudumdaki sarkmalardan dolayı hemen sıkılaşma başlamadı, önce sarkmalar toparlandı, daha sonra sıkılaşmaya başlıyor, bu da uzun bir zaman sonunda oluyor, benim vücudum henüz taş gibi olmadı, callanetics kollarımı toparladı,kalçam yuvarlaklaştı ve kalktı,göğüslerde dikleşme oldu,bel bölgem inceldi,karın bölgem sarkmış olduğu için sarkmalar toparlandı, basen ve bacak bölgesinde diğer yerlere oranlara daha az bir incelme oldu, her bünyenin değişimi farklı oluyor, ama yaza kadar daha önümüzde bir sürü zamanımız var, bence egzersizleri yapmaya devam, pes etmek yok..
Cok cok tesekkur ederim birtanesin :))
Bende öpüyorum
Canım bende aynı şeyi söyledim zaten kalça yardımıyla pelvisi öne itmelisin.kalçayı sonrasında sıkmaman lazım çünkü kalça kasların değil pelvik kasların çalışmalı.
Süpersin devamını dilerimdiğerlerini yarın ilk sayfada paylaşıcam.
Kızlar gönderiyorum ama gitmeyen oluyor kimi burdan yazıyor kimi özelden.ığraşması bi hayli zor oldu böyle.
YARIN ILK SAYFADA LINKLERI PAYLAŞICAM.
Ihtiyacı olanlar yarın öğlen gibi bulabilir linkleri.hepinizi kocaman kurallarım azimli ve fit callan kızları46:
Bende öpüyorum canım
Canım bende aynı şeyi söyledim zaten kalça yardımıyla pelvisi öne itmelisin.kalçayı sonrasında sıkmaman lazım çünkü kalça kasların değil pelvik kasların çalışmalı.
Süpersin devamını dilerimdiğerlerini yarın ilk sayfada paylaşıcam.
Kızlar gönderiyorum ama gitmeyen oluyor kimi burdan yazıyor kimi özelden.ığraşması bi hayli zor oldu böyle.
YARIN ILK SAYFADA LINKLERI PAYLAŞICAM.
Ihtiyacı olanlar yarın öğlen gibi bulabilir linkleri.hepinizi kocaman kurallarım azimli ve fit callan kızları46:
cnm ben spor ile sağlıklı yaşam- spor görsel paylaşım- callanetics egzersizleri başlığı altında 700 sayfalık forum vardı nerdeyse hepsini okumuştum ordan hatırlıyorum.. hareketleri nasıl yaptığımızı burda da birbirimize anlatalım ki hatalarımızı düzeltelim. mesela sen o harekette kalçanı filan sıkıyor musun nasıl pelvisi öne alıyorsun bu konuda sıkıntım var
Teşekkür ederimSen de 2 aydır yapıyormuşsun. Senin de maşallahın var
Eski-yeni ölçülerimi alıntıladım. 5 aralıkta yazmışım. Baya olmuş yine ama bir daha ölçmedim.
Sende değişimler nasıl?
Günaydın. Akşam 3 saatimi tamamladım. Pelivis hareketini beceremiyorum. yani kalçamı sıkınca zaten pelvis yukarı kalkıyoranlamadım. Yani hiç becerebildiğimi sanmıyorum. Karın hareketlerini yaparken çok zorlanıyorum, boynum çok kasılıyor gevşetemiyorum. Bacaklarını bir yere dayayıp eğilme hareketinde de dizlerimi kırmadan duramıyorum. ama gitgide düzelecek umarım. Pes etmeyeceğim, vaz geçmeyeceğim.
Akşam hareketleri çok geç saatte yaptım ve biter bitmez uyudum. Sabah kalktığımda her tarafım ağrıyordu. Hele başım...
Bu sabah eşimle yürürken önümüzde 80 kilo kadar bir kadın yürüyordu. Eşim dedi ki işte senin bir kaç ay önceki halin aynı böyleydi. Gerçekten öyleydi. Hala zayıflamadım nereden gitti 12 kilo diyorum ama eşim doğru söylüyor. O yüzden sabah aldığım bu gaz ile bugün diyetimde hiç kaçamak yapmayacağım...