Ya olmazlarsa ya da olamazlarsa?düğün zamanı eşimin ailesi yüzünden bizim bu kadar borcumuz var, biraz da onlar destek olsun istiyorum.
Eşi eğer çalışmamasını desteklemiyor bir de üstüne ille çalış diyen biriyse hayatı dar eder kadına o işler öyle kolay değilKocanız gerekirse 2 işte çalışacak evi geçindirmek erkeğin vazifesidir siz buradaki kadınların laflarına çok takılmayın çoğu akşama kadar iş hayatına küfreder de burnundan kıl aldıramadığı için üst perdeden konuşur. Bırakın işi zorla çalıştıracak değil ya eşiniz
Hahaha eşi 2 taneyle ikna olmadıysa yapacak bir şey yokBenim bir tanidigim calismamak icin 3. Cocugu yapti
Kocanız gerekirse 2 işte çalışacak evi geçindirmek erkeğin vazifesidir siz buradaki kadınların laflarına çok takılmayın çoğu akşama kadar iş hayatına küfreder de burnundan kıl aldıramadığı için üst perdeden konuşur. Bırakın işi zorla çalıştıracak değil ya eşiniz
Zengin bulma kısmına aşırı katılıyorum.valla arkadaş koca parası yemek isteyen insan paralı koca bulacak o zaman
üç kuruş maaşı olan adamla evlenip sonra çalışmak istemiyorum diye ağlamak saçma
adam yettiremeyince sen de çalış destek ol dedi diye ne erkekliği kalıyor ne adamlığı
tamam bende belli bi döneme kadar sadece babamın parasıyla geçim sağlayan bi aileden geliyorum
2010 öncesi falan. o dönem bile yetemiyordu adam tek başına sonra annem dükkan açtı vs
emekli ikramiyesi ile ev araba alınan dönemde sadece erkeğin çalışması geçinmeye yetiyordu evet
ama o yıllar çok eskide kaldı.
işine gelince geleneksel işine gelmeyince modern kafaya geçiş yapılamıyor işte
sen malak gibi devir g.tü yat evde sonra kaynana hizmet bekleyince hangi devirde yaşıyoruz desinler
e kocanın sana bakması geleneksel ise kaynanaya hizmet de geleneksel . geleneklere uyacaklar o zaman
Bebek masraflarini görünce görür gününü. Parasiz cocuk yetistirmek de baska birseye benzemiyor. Türkiyedeyken bebek mama ve bez fiyatlarina sok olmustum. Oda 1.5 sene önceydi. Esi simdiden yetisemiyor. Cocuk olunca nasil yetissin. Bu durumda cocuk yapmak bencillik. Kaldi ki bebek büyütmek calismaktan daha zahmetli birsey bana göre
Yok kız yetişilmiyor benim maaşım komple çocuğa gidiyor. Eşiminkiyle geçiniyoruz.
Bir arkadaş işten çıkıp ikinci çocuğu yaptı. Kafasını duvarlara vuruyor işten niye çıktım diye. Büyüğü okula başladı çünkü masraflar coştu bir yanda bebek. Fena gerçekten.
Bence de katılıyorum.Kocanız gerekirse 2 işte çalışacak evi geçindirmek erkeğin vazifesidir siz buradaki kadınların laflarına çok takılmayın çoğu akşama kadar iş hayatına küfreder de burnundan kıl aldıramadığı için üst perdeden konuşur. Bırakın işi zorla çalıştıracak değil ya eşiniz
İroni mi organ eksikliği miKocanız gerekirse 2 işte çalışacak evi geçindirmek erkeğin vazifesidir siz buradaki kadınların laflarına çok takılmayın çoğu akşama kadar iş hayatına küfreder de burnundan kıl aldıramadığı için üst perdeden konuşur. Bırakın işi zorla çalıştıracak değil ya eşiniz
Adam çalışan bir eş istemiş ve öyle birini seçmiş. Konu sahibi evlenmeden önce ben çalışmak istemiyorum dese muhtemelen eşinin tercihi olmayacaktı çünkü adamın geliri evi tek geçindirmeye yetmiyor. Kendisi de gidip zengin koca bulsaymış madem öyle.Kocanız gerekirse 2 işte çalışacak evi geçindirmek erkeğin vazifesidir siz buradaki kadınların laflarına çok takılmayın çoğu akşama kadar iş hayatına küfreder de burnundan kıl aldıramadığı için üst perdeden konuşur. Bırakın işi zorla çalıştıracak değil ya eşiniz
bir de öngörülemeyen masraflar da olabilir hayat buYok kız yetişilmiyor benim maaşım komple çocuğa gidiyor. Eşiminkiyle geçiniyoruz.
Bir arkadaş işten çıkıp ikinci çocuğu yaptı. Kafasını duvarlara vuruyor işten niye çıktım diye. Büyüğü okula başladı çünkü masraflar coştu bir yanda bebek. Fena gerçekten.
Öyle vallaha. Kreş fiyatlarini duyunca sok olmustum..insanlar normal maas ile nasil yetissin. Hani krese gitmesin, normal cocuk ihtiyaclar da dünyanin parasi. Yani konu sahibi hamile kalir yirtarim diye düsünpyorsa yaniliyor. Parasizligin cilesini hep en cok kadinlar ve cocuklar ceker.
bu vazife nerede verilmiştir?Kocanız gerekirse 2 işte çalışacak evi geçindirmek erkeğin vazifesidir siz buradaki kadınların laflarına çok takılmayın çoğu akşama kadar iş hayatına küfreder de burnundan kıl aldıramadığı için üst perdeden konuşur. Bırakın işi zorla çalıştıracak değil ya eşiniz
bir de öngörülemeyen masraflar da olabilir hayat bu
2 ay önce eşimde ve iki kızımda çölyak çıktı ve glutensiz beslenmeye geçtik ve glutensiz ürünler inanılmaz pahalı
2 aydır mutfak masrafımız inanılmaz arttı, iki kişi çalışmamıza rağmen zorlanmaya başladık
şu devirde, hele ki tek maaş yetmezken ben çalışmıyorum demek gerçekten şımarıklık geliyor bana
Küfretmelerine rağmen çalışıyorlarsa ağza ele bakmak istemedikleri içindir. Herkeste kaynanamgil borcumuzu ödesin diyecek yüz olmuyor.Kocanız gerekirse 2 işte çalışacak evi geçindirmek erkeğin vazifesidir siz buradaki kadınların laflarına çok takılmayın çoğu akşama kadar iş hayatına küfreder de burnundan kıl aldıramadığı için üst perdeden konuşur. Bırakın işi zorla çalıştıracak değil ya eşiniz