- 20 Temmuz 2019
- 1.476
- 2.668
- 37
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Toplumda böyle bir düşünce var Genel olarak onun için yazdım . Konunun biraz öyle geliştiğini düşündüm ondan . yukarda böyle yazılar gördüm yanlış kişiyi alıntılandım galiba kusura bakmayınCocuk yetiştirmek nereden cikti? Ben oyle bir yorum yapmadim.Sorunlu erkekleri anneleri yetiştirdi diye de bir şey yazmadim. Bunlar ne alaka anlamadim.
Ben kendi mutlulugumuz ve hayatimiz için nasil bir insanla, kiminle evlenecegimizi biz seciyoruz diyorum cocugum olmadigi icin yorum yaparken cocuk kismini dusunmedim bile zaten.
İyi baba olmayacak bir insanla cocuk yaptiktan sonra ve işler kotu gittiginde kimin suçlu oldugunun pek onemi yok. Olan cocuga oluyor zaten her turlu.
İşte bende kendime güvenmesem dedim zaten, ben bilmem benim kırmızı çizgilerim var ve bu yüzden evliliğimde mutluyum kimseye karşı eğilip bükülmem kocam annem babam abilerim fark etmez asıl güvenim kendimden geliyor kimse benden kıymetli değilNedeni olmuyor birseyleri yasarken... abi dediklerin ailen sahip cikmayabilir sana mesela..elden ayaktan dussen? yok mu oyle insanlar? Kadin butun cocuklari buyutmus ama cocuklar kadini sigdiramiyor mesela.. bazen herkes arkanda gibi durabilir, biz oyle sanariz ama yasarken oyle olmayabilir. Senin ailen oyledir demem ama okuyoruz goruyoruz.. dedim ya canim ben buyuk konusmaktan Allaha siginirim.. bilirim ki karsima cikar.
Ya işte ben yalamam siz yalayabilirsiniz ne diyeyimBuyuk laf ye buyuk konusma denis atalar.. tabiiki bu konuyla ilgisi yok ama konu konuyu aciyor
Bibi asla yemem ekmegini demis diger kiside buyuk konusma demis bende ona hak verdim aciklamasinida yaptim zaten. Yoksa olay gidip bi kadinin calisamayacagi degil.. oyle bir an gelir ki tukurdugunu yalarsin demis
Yalamamak icin buyuk konusmamaya gayret ediyorumYa işte ben yalamam siz yalayabilirsiniz ne diyeyim
Orada aslında aşağılamaya çalışmış şuan çalışmıyor yA ondanKonu el ayak tutması değil, sizde biliyorsunuz
Başka yerlere çekmeyi ne çok seviyorsunuz konuyu.
Arkadaş direk niye işmi bulacaksın diye sormuş, çalışma fikri nekadar uzak geliyorsa artık
Kimi onuruyla çalışır kazanır, kimide onursuz birşekilde lafı yer oturur
Fark bu
Ya işte ben yalamam siz yalayabilirsiniz ne diyeyim
Kızlar ne bıcım konusuyorsunuzYalamamak icin buyuk konusmamaya gayret ediyorum
OlabilirOrada aslında aşağılamaya çalışmış şuan çalışmıyor yA ondan
Ben hic oyle anlamadim yaOrada aslında aşağılamaya çalışmış şuan çalışmıyor yA ondan
Seni fesat seniiiKızlar ne bıcım konusuyorsunuz
Yalamak
Yalamamak
E iş bulana kadar yine yiyecek yani her türlü yiyecek çalışması bana tabiki absürt gelmiyor ben sadece büyük konuşmaya karşıyım bilmem anlatabildimmi malum çok gururluysa Anneden babadan da isteyenez evliykenNeden iş bulup çalışması size bukadar ütopik geliyor? Bazi insanların onuru gururu heşeydir.
Ya benimde fobimE iş bulana kadar yine yiyecek yani her türlü yiyecek çalışması bana tabiki absürt gelmiyor ben sadece büyük konuşmaya karşıyım bilmem anlatabildimmi malum çok gururluysa Anneden babadan da isteyenez evliyken
Tabiki de öyle . Eskiden bende çalışacağım yeniden işe döneceğim derdim şuan böyle bir inadım yok tamamen kendi tercihim çünkü şartlarımı biliyorum şuan . Hepimiz kendi tercihlerimizi yaşıyoruzOlabilir
Çalışmayabilir
Belkide hiç çalışmayacak
Onu ilgilendirir
Ama yarın fikri değişir bir işede girebilir
Yine onu ilgilendirir
Bence sadede kendini aşağılamış ama farkında değil
Ben ilk okuduğum zaman direk böyle anladımBen hic oyle anlamadim ya
Ne biliyorsunuz belki kendine ait bir geliri vardır, İş bulana kadarda yemek zorunda kalmaz? Ayrıca anneden babadan istemek ile eşin laflarını yutmak aynı şey değildir, bilmem anlatabildimmiE iş bulana kadar yine yiyecek yani her türlü yiyecek çalışması bana tabiki absürt gelmiyor ben sadece büyük konuşmaya karşıyım bilmem anlatabildimmi malum çok gururluysa Anneden babadan da isteyenez evliyken
Benim büyük konuşmama gerek yok düşünsem bile yetiyor ağzımdan çıkmasına gerek yokYa benimde fobim
Bu yeminle buyuk konusmak
Benim de fobim asla,kesinlikle,imkani yok vs vs Allah başına verirse öyle bir katlanırsınki kendin bile şaşarsınYa benimde fobim
Bu yeminle buyuk konusmak
AgauahhahBenim büyük konuşmama gerek yok düşünsem bile yetiyor ağzımdan çıkmasına gerek yok
Heh evet buBenim de fobim asla,kesinlikle,imkani yok vs vs Allah başına verirse öyle bir katlanırsınki kendin bile şaşarsın
Çok iyi anlatabildin ama benim asıl amacım büyük konuşulması asla kesinlikle bilmem ne ben bunlara katılmıyorum ha ben evlendikten sonra eşimin her lafını yutarım benim için anneye babaya muhtaç olmak daha çok onur kırıcı yansıtmam bile buda benim fikrimNe biliyorsunuz belki kendine ait bir geliri vardır, İş bulana kadarda yemek zorunda kalmaz? Ayrıca anneden babadan istemek ile eşin laflarını yutmak aynı şey değildir, bilmem anlatabildimmi