Çalışan hanımlar, eşiniz size çok karışırmı?

Toplumda böyle bir düşünce var Genel olarak onun için yazdım . Konunun biraz öyle geliştiğini düşündüm ondan . yukarda böyle yazılar gördüm yanlış kişiyi alıntılandım galiba kusura bakmayın

İşte bende kendime güvenmesem dedim zaten, ben bilmem benim kırmızı çizgilerim var ve bu yüzden evliliğimde mutluyum kimseye karşı eğilip bükülmem kocam annem babam abilerim fark etmez asıl güvenim kendimden geliyor kimse benden kıymetli değil

Ya işte ben yalamam siz yalayabilirsiniz ne diyeyim

Orada aslında aşağılamaya çalışmış şuan çalışmıyor yA ondan

Neden iş bulup çalışması size bukadar ütopik geliyor? Bazi insanların onuru gururu heşeydir.
E iş bulana kadar yine yiyecek yani her türlü yiyecek çalışması bana tabiki absürt gelmiyor ben sadece büyük konuşmaya karşıyım bilmem anlatabildimmi malum çok gururluysa Anneden babadan da isteyenez evliyken

Olabilir
Çalışmayabilir
Belkide hiç çalışmayacak
Onu ilgilendirir
Ama yarın fikri değişir bir işede girebilir
Yine onu ilgilendirir
Bence sadede kendini aşağılamış ama farkında değil
Tabiki de öyle . Eskiden bende çalışacağım yeniden işe döneceğim derdim şuan böyle bir inadım yok tamamen kendi tercihim çünkü şartlarımı biliyorum şuan . Hepimiz kendi tercihlerimizi yaşıyoruz
Ben hic oyle anlamadim ya
Ben ilk okuduğum zaman direk böyle anladım

Ne biliyorsunuz belki kendine ait bir geliri vardır, İş bulana kadarda yemek zorunda kalmaz? Ayrıca anneden babadan istemek ile eşin laflarını yutmak aynı şey değildir, bilmem anlatabildimmi

Benim büyük konuşmama gerek yok düşünsem bile yetiyor ağzımdan çıkmasına gerek yok
Agauahhah ya ne bilim yazdim ya ne dediysem hepsini bir bir yasadim.. bunun kendine guvenle ilgisi yok.. herkesin kirmizi cizgileri vardir, olmali zaten.. yoksa karsidaki insanin sana saygisi kalmaz herseyden once. Saygi olmayan bir evlilikte nereye kadar yani.. sadece konu bu degil
Muhtac olmak degi yani, her konuda buyuk konusmaya takintiliyim

Mesela bi tanidigim kv icin ins. Bana muhtac olursun bende sana bakmam dedi yeminle kadin elden ayakta dustu oyle bakti ki.. altini bile aldi..nedenine gelecek olursak.. bir cok nedeni var cunku oglununda yani kadininkocasinin saglik sorunlari vardi vs. Kadin baya pasa pasa bakti kendisine kan kusturan kv ye. Merhamet sahibiymis
Ama iste laf gelmis bulmus geri onu. Zaten dua ederkende dikkat etmek lazim.

Ne biliyorsunuz belki kendine ait bir geliri vardır, İş bulana kadarda yemek zorunda kalmaz? Ayrıca anneden babadan istemek ile eşin laflarını yutmak aynı şey değildir, bilmem anlatabildimmi
Çok iyi anlatabildin ama benim asıl amacım büyük konuşulması asla kesinlikle bilmem ne ben bunlara katılmıyorum ha ben evlendikten sonra eşimin her lafını yutarım benim için anneye babaya muhtaç olmak daha çok onur kırıcı yansıtmam bile buda benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…