Çalışan hanımlar, eşiniz size çok karışırmı?

Benim kocamda öyle bir adam ki boşuna konusu oluyor ama gene de annemden babamdan abilerimden neden birsey isterken çekinicem ya bu nasıl iş misal abilerim sağolsun hala ne istersem alırlar bana kocam bir iki neden istiyorsun dedi ona onlar benim abimlerim isterim isterim kime ne dedim ne oluyor kocam olunca abilikler düşuyormu ne kutsal bir mecra şu evlilik kan kustum kızılcık şerbeti içtim

Bir ara benim eşim de abartmışım o sıralar biraz borcumuz vardi
Sonra bana bir gün iyice sinir geldi patladım
Simdi de sorar bunu kaca aldin falan diye ama eskisi gibi değil.

Ne çalıştığım dönemde ne de çalışmadığım dönemde karışmadı eşim. Ben de onun harcamalarına karışmam.

Maddi konularda hiç karıştırmam hesapta vermem. Başından beri böyleydi. Eve yeterince katkıda bulunuyorum zaten. Öyle şeylerede hiç gelemem.Siz bu konuda tavrınızı koymalısınız sonra baş edemezsiniz. Bazı arkadaşlarımın maaş kartları kocalarında hayret ediyorum onlara. Ben çalışacağım, ev işiydi çocuktu ilgileneceğim maaşımı paşam çekecek

Ne çalıştığım dönemde ne de çalışmadığım dönemde karışmadı eşim. Ben de onun harcamalarına karışmam.
Biri dengesiz harcasa cinsiyet farketmez illa karisilir.
Demek sizin harcamalarınız dengeli.
Mesela eşinizin teknoloji merakı var ve abartarak para harcıyor illa mudahalede bulunursunuz.

Ekonomik şiddet çok sıkıntılı bir durum, eğer kendi maaşımı harcayamayacaksam neden çalışıyorum o zaman. Müsade etmeyin sizin kazancınız sizi emeğiniz. Ne alacağınıza kendiniz karar vermelisiniz. Ben hep çalıştığım için çalışmasam nasıl olurdu bu konuda net bir şey söyleyemem ama siz zaten çalışıyormuşsunuz. Çocuğunuza bir oyuncak alırken laf eden koca kusura bakmasın ciddiye alınmaya değmez böyle biri benim gözümde yerinizde olsam hiç konuşturmam benim kazancım seni ilgilendirmez der geçerim

Biri dengesiz harcasa cinsiyet farketmez illa karisilir.
Demek sizin harcamalarınız dengeli.
Mesela eşinizin teknoloji merakı var ve abartarak para harcıyor illa mudahalede bulunursunuz.

Eşimin oyle bir durumu var. Asiri saçma şeyler aliyor bazen ve alip bir kenara attigi cihazlar da var. Saçma sapan elektronik, teknolojik alişverişinin önüne geciyorum bayadir kesinlikle. İstedigini almak yok.

Eşimin oyle bir durumu var. Asiri saçma şeyler aliyor bazen ve alip bir kenara attigi cihazlar da var. Saçma sapan elektronik alişverişinin önüne geciyorum bayadir kesinlikle. İstedigini almak yok.
Bende de var.
Mesela bir halıya taktım kafayı diyelim evin ihtiyacı halı sayısı 4 ise ben başka deseni de güzel ay su da lazım olur gibisinden aliyorum 4 tane daha.
Karışınca da bozuluyorum
Ama hakli.

Bende de var.
Mesela bir halıya taktım kafayı diyelim evin ihtiyacı halı sayısı 4 ise ben başka deseni de güzel ay su da lazım olur gibisinden aliyorum 4 tane daha.
Karışınca da bozuluyorum
Ama hakli.

Benim oyle şeylerim yok yani temel ihtiyac disi harcamalarim var ama hobilerimle ilgili şeyler oluyor.
Oyle eve fazladan tabak çanak, hali, yok efendim daysin supurgeymiş filan almam.

Bende de var.
Karışınca da bozuluyorum
Ama hakli.
Bende de çanta ve ayakkabı takıntısı var. Bunları eşime sormam ama aldıktan sonra kendi kendime kızarım gerçekten gerek var mıydı diye.

Höfff okurken içim şişti. Ne cimri adam.
Çocuk harcamalarına karışmaz, bana da karışmaz, çalışmıyorum, tek çocuğum var, temizlikçiyi ayda bir almak olmuyor 15 günde bir alalım der. (Alamadık o ayrı:) )Yani bakın bunları nispet olsun diye yazmıyorum ama böyle bu. Çekilir cimrilik değil bu.

Bende de çanta ve ayakkabı takıntısı var. Bunları eşime sormam ama aldıktan sonra kendi kendime kızarım gerçekten gerek var mıydı diye.
Oo bende çok vardı bir ara hiç kullanilmamis çantaların var.
Hele giyilmemiş botlar duruyor.
O zaman almisim kilerde duruyor.

Kendimi bildim bileli çalışıyorum. Evdeki harcamalarla ilgili sınırlamaları yapan taraf benim ama çok gezilip tozulmustur para çok az kalmıştır ancak o zaman dur derim. Kocamin mutluluğunu gozetirim ama araba alip ise her gün onunla gitmek istediğini soyledi bunun masrafları ikimizin de belini bukeceginden kesin dille reddettim. Reddetmeme çok kızdı ama üste çıkmasına asla izin vermedim.
Bir cocugum olursa da onun mutluluğu için harcadigim ucbes kuruşa da kimseye laf ettirmem hele bunu yapan bir babaysa onun babaligini yerin dibine sokarım. Gerekirse kavgalar edilmeli ama kendinizi ezdirmemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…