- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 31
-
- Konu Sahibi atlasirmak
Her şehrin kendine özgü kullandığı dahilde olsa kelimeler vardırAvrat kiymetinden sonra mideme kramp girdi
Acaba girmeli miyim ki dün çok canım sıkıldı çok ağladım o yüzden gitmek istemiyorum bensiz misafiri nasıl agirlayacaklar görelim istiyorumYazdıklarında haklısın ama yarın eltinlerin olduğu yemeğe gitmen gerekir bence
Ben defalarca dile getirdim benimde dinlenmeye ihtiyacım var diye ama çok bu kadar annesine düşkün bir erkek görmedin ben.Yeni evlilerde olan seyler bu kadar dramatize etmeye ne gerek var.
Hep soyluyorum sustum sustum patladim olayi kadar cahilce bir durum yok.
Her rahatsizliginda dile getireceksin.Sen is icin disaridaysan ben evimize gecerim gibi mesela.
Anneme erken git dediginde hayir dinlenmem lazim diyebilirsiniz.
Catida yatiyorlarsa evdeki koltuklarida catiya tasimiyorlarya siz bir odada yatsaydiniz.
Eltin gibi olmak istiyorsun ben is yapmak istemiyorum diyorsun ama eltine is yapmadigi icin laf ediyorsun.Sen kendini ifade edip hareket edemiyorsun eltine karisma en azindan.
Her şehrin kendine özgü kullandığı dahilde olsa kelimeler vardır
Evet 21 yaşında evlendim eşimleşimle tanıştık 5 gün içinde bana harika bir evlilik teklifi etti teklifi kabul ettim bir gun sonra da istemeye geldiler tanışma görüşme isteme hepsi bir hafta içinde oldu 1 yıl nişanlı kaldık ve ocak ayında da evlendik nişanlılık yani 1 yıl boyunca asla beni incitmezdi en küçük birsey de bile sarılıp buda geçecek sabredelim derdi ama evlenince biranda dolduruşa mi geldi ne oldu değişti. Eltim kv ve gorumceme onların hasta olduklarına inanmıyorum diyip yapan söylüyor muamelesi yapıp suan kayinimla nisanlilar türlü türlü kendi yalanları ortalığa çıkıp hala kv onları savunup kollayıp ne kadar buyuk hata yaparsa yapsın affediliyor. Ama bana gelince kurduğum bir cümle bile ezberleniyorMadem ailenin evinde rahatın yerindeydi, ne zorunda vardı da 21 yasında daha askerliğini bile yapmamış biriyle evlendin? Onlara cahil diyorsun ama sen de öylesin ki. Avrat nedir bacım? Neden okul hayatına devam etmedin mesela? 21 yasında evlendin, oh level atladın hayatta. Bence ne olursa olsun kendine yazık etmişsin.
TamamdırCok fenaymis sen kullanma kardes
Boyle özgülük olmasin mumkunse ...
Ben hiçbir zaman gitmek istemedim ki zorladı kavga kıyamet ne varsa köprü istemiyorum dedim senin ailene de brn goturmeyecem diyor goturmezsen götürme beni ozleyen evime gelir demiştim yine olan oldu zorla götürdü halada zorluyorEltin gibi ol sen de. İtiraz edebilirdin daha önce de sürekli gitmeme konusunda. Sanırım kendini mecbur gidince de ilk başlarda yapınca tamamen üstüne kalmış. Oruçluydum o yüzden sinirliydim de ama kendini de yıpratma hizmet edeceğim diye.