Cahilligi bitmeyen koca, kv ve böyle bir günde aglatilan ben

Valla yine de eşin ve kayınvaliden anlayışlı davranmış bence..yalnız canım bir abla tavsiyesi ..böyle sinirle söylenme araya kimseyi sokma..sen direkt söyle..
Kayınvalidene ben alışık değilim yoruluyorum gücüm az de..her zaman gelemem evin işi var de..
Çekinme yani..sonra seni böyle kabul ederler eee hayat böyle canım yoksa kimse sesini çıkarmaz ..hizmet herkesin hoşuna gider

Saçmalamışsın eşini boşuna üzmüşsün bence oruç kafayla adam misafire karşı küs gibi gidilmemezlik bi kısacık mesela için ayıp yaptıgın annenin evinde otursaydın madem bulaşık yıkamak istemiyorsun evlenirken eski hayatının olmayacağını düşünmedin mi ayrıca kendi evinde tek başına oturup kocana saracaktın çok yoruldum iş yaptım diye

Hayırlı sabahlar canım benim eşimde öyle kv bütün çocuklarını başlayarak büyütmüş hepsi böyle nazli bende daha 5 aylık evliyim kavgasız günümüz yoktu sürekli annesigile sağa sola gitmek istiyor her akşam yemeğini ailesinde yiyelim istiyor gitmek istemedigimde çok kötü davranıyor altinlarimi daha 3 haftalık evliyevliyken istemeye başladılar vermiyorum benim gönlüm yok diyince böyle şeylere kadınlar karışmaz biz sana danistik diye hatami yaptık verecvereceksin dedi ve tabiki vermedim şimdi mecbur kaldım 1 tane 30 gram bilezik 2 taneden yuzugumü vereceğim neyse boğazıma sarıldığı da oldu kolumdan sıkarak tutup güç cekiscekistirdi de sinir krizi gecirgecirdi işler yolunda gitmeyince. Cama yumruk attı. Çocuk büyük demeden kimisinin yanında rezil de etti vezirde neler olmadı ki beni sabahlara kadar aglatip çok kötü oluyordum gözlerim kan kırmızı gibi olurdu en sonunda kaldıramadım migren hastası oldum. Artık sesli ortama gelemiyorugelemiyorum çocuk sesine tahammül edemiyorum daha yeni evliyim ve hamile falanda degilim ama çocuk sesi bile kafami çırmaliyr neler olmuyor ki canım kısacası alttan alma burak aileler karissin kendi ailene de duyur benim ailemin beni savunacağını hiç sanmazdim bizimkilerde savunduysa herkes savunur bagirsa bile bagirirsanbagirirsan bağır sen rezil olacaksin az daha bağırda herkeste duysun de ben alttan aldıkça bagirmalar kavgalar bitmedi. Restimi çektim ne olacaksa olsun diyip psikologa gidecez kabul etmedi yemek yaptinya tartostiniz yemek yetmezse boşver otur sen kendin ye sonra kaldır çerez merez kat yemezse burak yemesin sen kendin yemeye devam et o banyodayken atletini camasirini yinede hazırla yataginiza yattiginizda arkası dönük yatsa dahi arkasından saril iyi geceler dileklerini ilet ve sırtini yada karnini yavas yavaş oksa erkekler karin ve sırtı oksaninca çok mutlu oluyor annelerde küçükken yaparya neyse bu onları rahatlatır neyde rahatlayıp huzur bulirsa bir daha ki sefer sırf sen öyle davran diye sana iyi davranır böyle ışte

Söylemeden geçemeyeceğim suana kadar defalarca eşimle kavga yaptık sinir krizi geçirip cam da kırdı yanlış hatirlamiyorsam bogazimi da sıktı iki eliyle birden güç denemesi yapar gibi kolumuda sıktı beni kendi ailesine rezil ettiği de oldu neler olmadı ki sırf hocam la konustuk diye orospu gözüyle de bakıldı

Bak canım her evlilik başta böyle olur suan 5 aylık evliyiz suana kadar kocam bana iyi davrandığını hatırlamam desem yeridir şu bir kaç gündür saygılı ve güzel konuşuyor her saat kavga yapıyorduk sürekli bir tartışma sürekli bir olay bıktık artık kendisi cekip gitmekten bahsetti 20 günlüğüne seni de annemgile bırakacağım orda dur dedi ben annemin evinde giderim annengilin yanında hiçte kalamam dedim artık olaydolaydan bıktım her gece aglamaktan vücudum direncsiz düşer olmuştu basıma öyle çok ağrılar giriyordu ki mahalleyeyede ailelerede rezillik çıkarıldığı da oldu sinir krizi geçirip yumruk attı bana hocamla konustugumda herkes bana fahişe gözüyle de baktılar neler olmadı ki simdi bir kaç gündür iyi davranmaya çalışıyor çocuk istiyor bir dedigimi ikiletmemeye çalışıyor elimden geleni yapmaya çalışıyor. Bak canım benim kocam bile böyle davranmaya başladıysa her koca da düzelir diye düşünüyorum tamamen düzelmese bile biraz biraz duyguları değişebilir her kes bana evlilik otursun duzelirsiniz dedikleribde inanmamıştım doğruymuş yavas yavaş düzeliyormus yeterli sabret ve dua et erkenden böyle bosansan dahi sanki ikinci kez evlendiğinde o kişi daha mi iyi davranacak bir görmeyecek mi en iyisi biraz daha sabret bekle bakalım

Bunlar burada dursun asıl sorunlarınız
bir konuyu yazarken eften püften şeyleri yazmak yerine daha önemlileri yazarsanız insanlar size daha gerçekçi çözüm sunar

Kv ye ses edemeyip niye kocana cemkiriyorsun bastan ses etmezseniz ezilirsiniz gecinemezsiniz kocam is nedeniyle yurtdisinda 1 h.sonu annem bir h.sonu kv dedeyim huzurlu olmasam gitmem ama bastan her ise ben kosarim hamarat gelin ayagi cekmedim bildigi icin is yuklemiyor bana hatta calisiyosun yorgunsun diye is yaptirmiyor hic ikiside

Bak avrat kızım kimse sana birşey dememiş tamam gitme demişler esinde yemek söylemiş daha ne istiyosun çok abartmissin damda yatmak istemiyosun ama eşin askere giderse dönene kadar damdasın haberin olsun. Insanları kendine kinlendirme sonra dönüşü olmuyor düşmanlık devam ediyor

Ortada o kadar da büyütülecek bişey görmedim eşinizin ailesinin kötü niyetle bişey yaptığını düşünmüyorum eşinizin de öyle. Fazla fevri davranmışsınız bence

X