- Konu Sahibi atlasirmak
baslıktan 5 senelık evlılık dıye düsünmüstüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avrat kiymetinden sonra mideme kramp girdi
Hayırlı sabahlar canım benim eşimde öyle kv bütün çocuklarını başlayarak büyütmüş hepsi böyle nazli bende daha 5 aylık evliyim kavgasız günümüz yoktu sürekli annesigile sağa sola gitmek istiyor her akşam yemeğini ailesinde yiyelim istiyor gitmek istemedigimde çok kötü davranıyor altinlarimi daha 3 haftalık evliyevliyken istemeye başladılar vermiyorum benim gönlüm yok diyince böyle şeylere kadınlar karışmaz biz sana danistik diye hatami yaptık verecvereceksin dedi ve tabiki vermedim şimdi mecbur kaldım 1 tane 30 gram bilezik 2 taneden yuzugumü vereceğim neyse boğazıma sarıldığı da oldu kolumdan sıkarak tutup güç cekiscekistirdi de sinir krizi gecirgecirdi işler yolunda gitmeyince. Cama yumruk attı. Çocuk büyük demeden kimisinin yanında rezil de etti vezirde neler olmadı ki beni sabahlara kadar aglatip çok kötü oluyordum gözlerim kan kırmızı gibi olurdu en sonunda kaldıramadım migren hastası oldum. Artık sesli ortama gelemiyorugelemiyorum çocuk sesine tahammül edemiyorum daha yeni evliyim ve hamile falanda degilim ama çocuk sesi bile kafami çırmaliyr neler olmuyor ki canım kısacası alttan alma burak aileler karissin kendi ailene de duyur benim ailemin beni savunacağını hiç sanmazdim bizimkilerde savunduysa herkes savunur bagirsa bile bagirirsanbagirirsan bağır sen rezil olacaksin az daha bağırda herkeste duysun de ben alttan aldıkça bagirmalar kavgalar bitmedi. Restimi çektim ne olacaksa olsun diyip psikologa gidecez kabul etmedi yemek yaptinya tartostiniz yemek yetmezse boşver otur sen kendin ye sonra kaldır çerez merez kat yemezse burak yemesin sen kendin yemeye devam et o banyodayken atletini camasirini yinede hazırla yataginiza yattiginizda arkası dönük yatsa dahi arkasından saril iyi geceler dileklerini ilet ve sırtini yada karnini yavas yavaş oksa erkekler karin ve sırtı oksaninca çok mutlu oluyor annelerde küçükken yaparya neyse bu onları rahatlatır neyde rahatlayıp huzur bulirsa bir daha ki sefer sırf sen öyle davran diye sana iyi davranır böyle ışte
Söylemeden geçemeyeceğim suana kadar defalarca eşimle kavga yaptık sinir krizi geçirip cam da kırdı yanlış hatirlamiyorsam bogazimi da sıktı iki eliyle birden güç denemesi yapar gibi kolumuda sıktı beni kendi ailesine rezil ettiği de oldu neler olmadı ki sırf hocam la konustuk diye orospu gözüyle de bakıldı
Bak canım her evlilik başta böyle olur suan 5 aylık evliyiz suana kadar kocam bana iyi davrandığını hatırlamam desem yeridir şu bir kaç gündür saygılı ve güzel konuşuyor her saat kavga yapıyorduk sürekli bir tartışma sürekli bir olay bıktık artık kendisi cekip gitmekten bahsetti 20 günlüğüne seni de annemgile bırakacağım orda dur dedi ben annemin evinde giderim annengilin yanında hiçte kalamam dedim artık olaydolaydan bıktım her gece aglamaktan vücudum direncsiz düşer olmuştu basıma öyle çok ağrılar giriyordu ki mahalleyeyede ailelerede rezillik çıkarıldığı da oldu sinir krizi geçirip yumruk attı bana hocamla konustugumda herkes bana fahişe gözüyle de baktılar neler olmadı ki simdi bir kaç gündür iyi davranmaya çalışıyor çocuk istiyor bir dedigimi ikiletmemeye çalışıyor elimden geleni yapmaya çalışıyor. Bak canım benim kocam bile böyle davranmaya başladıysa her koca da düzelir diye düşünüyorum tamamen düzelmese bile biraz biraz duyguları değişebilir her kes bana evlilik otursun duzelirsiniz dedikleribde inanmamıştım doğruymuş yavas yavaş düzeliyormus yeterli sabret ve dua et erkenden böyle bosansan dahi sanki ikinci kez evlendiğinde o kişi daha mi iyi davranacak bir görmeyecek mi en iyisi biraz daha sabret bekle bakalım
Sorun asıl bunlarmiş demekkiBunlar burada dursun asıl sorunlarınız
bir konuyu yazarken eften püften şeyleri yazmak yerine daha önemlileri yazarsanız insanlar size daha gerçekçi çözüm sunar