Cadi Kaynana

Tavir yapmadim. Üzüldüm sadece empati yapin bi 2 dakika. Sizide görelim.
Valla dis agrisindan 1 hafta acillerde surundum. Disimi dektirdiktn snra agzim yirtildi icten . annem babam kardesm haricc kmse gormeye gelmedi birak elinde hediye getirmeyi.kocama da demedim bile nie gelmedi kimse die tripte atmadm ne kv ye ne kocaya. Siz biraz kendnizi cok onemsiyorsunuz gibime geldi. Abartmayn boyle seyleri. Getirmez getirmez. Kmse mecbur degil.birak getirmeyi gelmeyen var onaragmen kavgacikarmiyoruz. Siz bu kafayla gidersenz zor mutlu olursunuz.

Oralarda çocuğa şiddet gösteren ailelerden çocuklar alınmıyor mu? benim ablam yurtdışında yaşıyor yeğenime dokunamaz, dışarda birinin yanında bişey der de çocuğu benden alırlar diye

Tabiki aliniyor. Ama bi 20 sene önce pek öyle degildi. Yasa 2000 yilinda cikti. Cocuga karsi siddet yasalandi yani. Simdi burda cok ayiplanan bir konu.

Birsey degil. Inşallah sizin icin hayırlısı neyse o olur.

Neyse nisanlandik falan ben hasta oldum, hastaneye geldi. Eli bos, ztn ondan öncede bana pek bisey almamisti. Ama orda hasta yatarken biri eli bos gelince insana cok koyuyor ya. Baya küstüm falan ama anlamadi iste.

Bu sizin cumleniz. Baya küstüm anlamadi demissinz. Smdide sadce uzuldum empati diyorsunuz....

Dedigim gibi üzüldüm. Bence siz bi kendi öneminizi anlayin. Sizden önemlisi olmamali hayatta. Onun icin kendimi önemsiyorum. Vallah siz böyle diyorsunuz da gören ve duyanlar kaynanami cok ayipladi. Bilmiyorum yani sizin ideologi mi farkli trde? Burda almanlar bile!!!!! ayipliyor öyle. hastaya bir saygil olur. ama iste anlamamisiniz siz. Ondan ben trde yasayamam su an bu konuyla fark ettim.

kayınvalidenin eğitim seviyesine laf çakarken yazdıklarına biraz dikkat etseydin sana hak verirdim ama yol yakınken dön sana da o aileye de yazık etme.

Ben onemimin o kdr farkndayim ki . siz merak etmeyin musterih olun.
Kocamla da kv lede aram cok iyi. Demek istedgm su abartmaya gerek yok. Gormye gelmis illa nisey almasi gerekmiyor biraz tokgozlu olmak lazm. Bu zihniyetle almanyada da mutlu olamSnz sadce burda degil.5

Sakın evlenmeyin. Eğitim , anlayış , kültür farkları olan evlilikler yürümez.

Yürümüş gibi yapanlar da çok yiprananlardir.

Baştan nasıl gidiyorsa öyle devam ediyor.

Babanızın size yaşattıklarını bu defa anne oğul yasatacaklar. Evlilikte öyle istediğin zaman kaçacağın bir şey değil.

Ben ailesiyle degil kocamla evlenecegim diye sakin ama sakin dusunme. Biz evlendik ve her sorunu ailesi yuzunden yasadik ve yasiyoruz. Eger emin degilsen bin kere dusun ve olmayacaksa ayril sakin elalemi dusunme elbet karsina daha iyisi cikat hakkinda hayirlisi olsun ailede evlilikte huzursuzluk cok zoor.

Canım kısa ve net evlenmeden başını yakmadan ayrıl.

Beklenti içine girdiğiniz için bu kadar yiprandiniz bence. Beklemeyin demek ki kadın yapılması gereken şeyleri bilmiyor yada bilerek yapmıyor. Ama eger evlenince mutsuz olacağınızı düşünüyorsaniz tekrar gözden geçirin evliliği

Annesine körü körüne bağlıysa nişanlınız ayrılmalısınız bence. Çok mutsuz olursunuz.

Nasıl başladıysa öyle gider, bundan şüpheniz olmasın. Şimdiden sizi rahatsız eden şey evlendikten sonra bunun on katı sorun olacaktır.
Nişanlılık zaten insanların birbirlerini tanıyabilmeleri için yaşanması gereken bir dönem. Şu ana kadar gördükleriniz sizi mutsuz ettiyse bu insanlarla yakınlaştıkça daha da kötüye gider her şey. Bu noktada bitirmek en mantıklısı bence.

anasına bak, oğlunu al:)

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin ayrılın aksi taktirde çok pişman olabilirsiniz

EvlenmezDim konuşmadığın adamla mı evleneceksin iki ay sonra.

Şimdi ailesi destek olmak zorunda değilciler dolar buraya ama tabiki olmak zorunda yoksa el gibi olsun düğüne gelmesin daha iyi.Ama ben şunu anladım ki elinde olmayan asıl yapıyor ince düşünüyor elinde olana çoğunlukla o kıymadığı para nasip bile olmuyor.İçine sinmiyorsa iyi düşün derim benim eşimde sorun yoktu düğünden sonrada o bir garip oldu zaten aile az çok belli ediyor o kişiyi anlamak zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…