- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
Tamam aşkım başka emrin isteğinAy espriler espriler
Lüften evinde kalmaya devam et
Bu esprilerinle kimseye bayma.
Evinde selena izle ve musmutlu yuvanda seni sekse zorlayan kocanla yaşa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aşkım başka emrin isteğinAy espriler espriler
Lüften evinde kalmaya devam et
Bu esprilerinle kimseye bayma.
Evinde selena izle ve musmutlu yuvanda seni sekse zorlayan kocanla yaşa
#evdekalbeybiTamam aşkım başka emrin isteğin
Moranka gitmeyelim üstüne daha fazla ya ben çok üzüldüm....Ailesinin ve kendi eğitim durumu hakkında söyledikleri yüzde yüz yalan ama ben fake olduğunu da zannetmiyorum. Gerçekten böyle bir evlilik yaşıyor ve bunu sorgulayamayacak durumda... Keşke doğurma hevesi olmasaydı diyebilirim sadece çünkü belli ki sahipsiz cahil gariban bir kız...Allah böyle doğurup salan ana babaları bildiği gibi yapsın.Selanmı?
9 yaşındaki kızımın en sevdiği dizi
Arada evde bizde se-le-naaa çağrıyoruz oda zıplayıp geliyor: geldiiiiimmmm kızlar diye
Umarım 22 yaşında hala selena izlemez, ve umarım karşısına onu sevdiği için 4 duvar arasına kapatmak isteyen biri çıkarsa elinin tersiyle vurur ağzının üzerine, pardon sihir yapar ve onu tavşana çevirir
He bide didişmek derken? Didişmek için bile zihinlerin aynı seviyede olması gerekir, ama senin öyle bir durumun yok.
Bunları evlenmeden önce en başında konuşmadınız mı nişanlınızla.?Nişanlılığın amacı bu zaten;evlenmeden önce bazı konularda anlaşmaya varmak,sözleşme sürecidir.Ama ne hikmetse bizim insanımız genelde"amaan evlenince değişir"yada "ne olacak alışırım"yada"evlenince söylerim"diye diye kendini avutup,evlenince de bazı konularda şikayet ediyor.Avrupa görmüş insansınız,bazı konularda kendinizi ölçüp tartmanız lazımdı"ben bu aileye uyum sağlayabilir miyim?"diye.Erkekler genelde böyle şeyleri akıl edemez"bir şekilde uyum sağlar"der,umursamaz.Eğer eşinizden bu kadar memnunsanız bazı fikirlerine ve isteklerine saygı duyun o zaman,yada o sizi gerçekten seviyorsa mutsuz olduğunuzu bile bile sizden böyle şeyler istemesin.K
ıste sorunda burdaya esım onun ailesı gıbı olmamı istıyor kapalı gıyınmemı gezıp tozmamayı yüzme havuzuna bıle gıtmek bıle bı kız arkadasımla ona ters öyle görmüş
Aslında bende üzüldümMoranka gitmeyelim üstüne daha fazla ya ben çok üzüldüm. Ailesinin ve kendi eğitim durumu hakkında söyledikleri yüzde yüz yalan ama ben fake olduğunu da zannetmiyorum. Gerçekten böyle bir evlilik yaşıyor ve belli ki bunu sorgulayamayacak durumda... Keşke doğurma hevesi olmasaydı diyebilirim sadece çünkü belli ki sahipsiz gariban bir kız...
Millet didişmiyor, millet sana , hayatına ve düşündüklerine acıyor. Hem de kıskanılman gereken bir yaşta iken...Ay hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Her şeyi de sen mi yaşadin konu sahibi tüm kötülükler seni buldu . Hemsireyken çocuk öldü yanında işi bıraktın tacize uğradın dışarı çıkmayı bıraktın burda biri çocuk yapma dedi zaten çocuğun olmuyor . Her dakikan bu kadar acı dolu mu ? Yoksa bir bahane mi uretiyorsun ? Çocuğun olmadığını nerden biliyorsun tedaviye gittin mi ne kadarlık evlisin ?Çocuk tedavisi için ne yaptığımi bilmiyorsa sen mümkünse üreme cümlesini o kadar rahat kurmasın. Evet yaşım küçük ama bu hayatı ben seçtim ve de çok mutluyum dört duvar arasında hayat geçmez doğru ama eğer dışarı da özgürce gezerken tacize uğramış bı kadınsan içerisi daha güvenli geliyor eşimin beni bu kadar koruyup kollamasi belki bu yüzden hoşuma gidiyor.
Ay canım sen önce git o estetikle yaptırdığin burna üzül. Yüzünüz bile sahte eziklerMillet didişmiyor, millet sana , hayatına ve düşündüklerine acıyor. Hem de kıskanılman gereken bir yaşta iken...
Seni alakadar etmez sen git o kaybolan kendini bul belki onunla ilgilenirken bu kadar çok yorum yapmazsin hade naşHer şeyi de sen mi yaşadin konu sahibi tüm kötülükler seni buldu . Hemsireyken çocuk öldü yanında işi bıraktın tacize uğradın dışarı çıkmayı bıraktın burda biri çocuk yapma dedi zaten çocuğun olmuyor . Her dakikan bu kadar acı dolu mu ? Yoksa bir bahane mi uretiyorsun ? Çocuğun olmadığını nerden biliyorsun tedaviye gittin mi ne kadarlık evlisin ?
Ne alaka ayol ? Estetiğim yok. Ezik görmek istiyorsan aynaya bak ama. Sahipli hayvanlar bile daha özgür senden.Ay canım sen önce git o estetikle yaptırdığin burna üzül. Yüzünüz bile sahte ezikler
Dört duvar arasında kala kala konuşmayı da unutmuşsunuz. Bosverin siz evde kalın herkese faydası olurSeni alakadar etmez sen git o kaybolan kendini bul belki onunla ilgilenirken bu kadar çok yorum yapmazsin hade naş
Konuşma adabı yok işte. Sosyalleşmeyi unutunca düzgün iletişim kurmayı unutmuş. Hakaretle iş yürütmeye çalışıyor. Acınası.Dört duvar arasında kala kala konuşmayı da unutmuşsunuz. Bosverin siz evde kalın herkese faydası olur
Ya o sensin değil mi? Geçen konuda kız arkadaşını çok sıkan erkek. O gibi geldin banaAy hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Kutup yıldızı ve irmik helvası değil mi ? Benziyor hakkaten üslubu.Ya o sensin değil mi? Geçen konuda kız arkadaşını çok sıkan erkek. O gibi geldin bana
Akıl fikir versin Allah ne diyim. Gerçekten 22 yaşındaysa dediği gibi çok yazık hayatını karartıyor . Böyle giderse insanlarla konuşmaya konuşmaya dışarı çıkınca sorun yaşayacak burda yaşadığı gibi. Kendini ifade etmekten yoksunKonuşma adabı yok işte. Sosyalleşmeyi unutunca düzgün iletişim kurmayı unutmuş. Hakaretle iş yürütmeye çalışıyor. Acınası.
AynenKutup yıldızı ve irmik helvası değil mi ? Benziyor hakkaten üslubu.
Bu kocayla sanmıyorum dışarı çıkabileceğini.Akıl fikir versin Allah ne diyim. Gerçekten 22 yaşındaysa dediği gibi çok yazık hayatını karartıyor . Böyle giderse insanlarla konuşmaya konuşmaya dışarı çıkınca sorun yaşayacak burda yaşadığı gibi. Kendini ifade etmekten yoksun
Sen diyince fark ettim o da böyle tatil konusunda falan abuk subuk şeyler yazmıştı. O muhtemelen.
Sana güzel birşey söyledi o üye, neden bu kadar kaba bir tepki verdin ki?Ay canım sen önce git o estetikle yaptırdığin burna üzül. Yüzünüz bile sahte ezikler