• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ve Depressondayim

Evlendiği insanı olduğu gibi kabul edemeyen ve onu değiştirmeye çalışan klasik türk erkeğinin, ışığını söndürdüğü ve günden güne depresyona ittiği güçlü kadın hikayesi. Bu hikayelerden çok var maalesef ve sorun sende değil, seni olduğun gibi kabul edemeyen ve kırılacağını fark etmeden seni eğip bükmeye çalışan adamda.

Zaten cok kişi vazgeçin dedı onun akrabaları benım annem herkez dedi ait ikiniz olmazsınız kültürleriniz düsüncelerınız herseyiniz farklı ama biz kabullenmek istemedik tutturduk evlenecez biz birbirimizi istiyoruz sonuç iste cok birsey dememe gerek yok herhalde ama sorun eşimde de değil sorun bendeydi aslında bana bir yuva verdi seviyor beni ama iste benim pyskologik sorunlarım gecmisdende var bide bu ani degisiklikleri kaldiramadım şimdide ayaga kalkamıyorum sağlığıma kavusamıyor yataklık oldum resmen.
Sorun niye sizde olsun? Evlenmeden önce rol yapmadıysanız bu halinizi biliyordu. Bunu bilerek evlendi. Evlenince kimse değişmek zorunda değil. Değişir umuduyla da kimseyle evlenilmez. Ben bu insanı bu haliyle kabul edebiliyor muyum sorusunun cevabı evetse insan evlenmeli.

Neyi seçerseniz onu yaşarsınız. Şahsen yerinizde olsam bu hayatı kaldıramazdım. Adamın bakış açısı değişmezse gidilecek yol belli.

Troll müsün ya? "Evi terk et ve havuza gir" ne demek😂😂 burada çok gördük sizin gibi 20li yaşlarında saçını süpürge etmiş kadınların 15 sene sonra 3 çocuğu ve 0 iş deneyimiyle nasıl zorlandıklarını.
Adam ayrılmak istese ki bu iyi senaryo yani aldatmamış şiddet göstermemiş, o halde bile dımdızlak kalakalıyor kadınlar. Çevreyi tanımıyor ortamı bilmiyor yılları 4 duvar arasında geçmiş, 10 yıl geriden geliyor. Çok var böyle. Tüp bebek de bir hastalık değil yani acındıracak bi durum yok kendini hemen mağduriyet yaratmaya çalışma
Evinin penceresinden görebildiği tek yer havuz, haliyle bir orayı biliyor netsin yazık.

Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Ay şimdi bayılociğiimmm

Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Şaka olmalısınız. Dört duvar arasında mutlu olan bir sizi gördüm. Yorumunuz bir facia. Konu sahibinden de büyük travmalarınız olduğu muhakkak. Değersizlik başta olmak üzere hayatınıza bir göz atın isterseniz.

İdeal eş. 😁 Adam bu kadar masrafa girmeseydi keşke. Evde kanarya besleseydi o da dört duvar arasında mutlu mesut yaşardı. Düğün falan masrafı olmazdı. Bi kafes alsa yeterdi.

Valla böyle kadınların incelenmesi lazım. Bir de çocuk demiş tövbe tövbe.

Şaka olmalısınız. Dört duvar arasında mutlu olan bir sizi gördüm. Yorumunuz bir facia. Konu sahibinden de büyük travmalarınız olduğu muhakkak. Değersizlik başta olmak üzere hayatınıza bir göz atın isterseniz.
Yazık birde eşi ve ailesinin onu sevdiğini sanıyor

İdeal eş. 😁 bu kadar masrafa girmeseydi keşke. Evde kanarya besleseydi o da dört duvar arasında mutlu mesut yaşardı. Düğün falan masrafı olmazdı. Bi kafes alsa yeterdi.

Valla böyle kadınların incelenmesi lazım. Bir de çocuk demiş tövbe tövbe.
Geçen annemin muhabbet kuşu kafesin kapağını açıp kaçmış 🤣

Bende bu insanları anlamıyorum diyordur🥰

Geçen annemin muhabbet kuşu kafesin kapağını açıp kaçmış 🤣

Bende bu insanları anlamıyorum diyordur🥰
Kuşun bile bir şeyleri idrak edip kaçtığı dünyada, idrak yollarını tamamen kapatmış böyle kadınların olması daha da vahimi böyle kadınların çocuk doğurup onları kendi zihniyetinde yetiştirmesi!!!!!

Kuşun bile bir şeyleri idrak edip kaçtığı dünyada, idrak yollarını tamamen kapatmış böyle kadınların olması daha da vahimi böyle kadınların çocuk doğurup onları kendi zihniyetinde yetiştirmesi!!!!!
Böyleleri üredikçe batıyoruz. Bir gün Evden çıkmasam ne hale geliyorum. Direk depresyon sebebi.

Aklımı

Sıkı senden daha çok bana yürümüşler ama bu yorumu yaparken içinde olduğumuz durum ve yaşantıyı bilmiyorsunuz. benimle dalga geçen insan görünümlü varlıklar size şöyle soylim ben Ankara da doğdum büyüdüm annem avukat babam mühendis iki tane abim doktor ve bı ablam savcı eşim güneydoğulu ben onların kültürlerini bile bile eşimin zihniyetini bile bile evlendim çünkü sizin gibi zihniyete sahip insanların aksine sadık ve sevgi dolu . Ve bana mümkünse üreme diyen arkadaş benim evlat hasreti çektiğimi biliyor musun ne kadar süredir tedavi görüyorum biliyor musun ne acılar çekiyorum türlü türlü iğneler ilaçlar her neyse beni yadırgadın sende yargılan inşallah. Ben sadece bı yuvayı bozacağıma iyi tarafa çekip yuvasını kurtarmasını tavsiye ettim bı yuvayı dağıtma vebaline asla giremem
Bu kadar egitimli ailenin içinden nasıl böyle çıkabildin hayret doğrusu.
Yazık ailene üzüldüm.

Silah zoruyla tutuluyor olmayasın? Tobe tobe musmutlu tanımını baştan yazdın.

Silah zoruyla tutuluyor olmayasın? Tobe tobe musmutlu tanımını baştan yazdın.

Kendini öyle kandiracak, baska sansi var mi? Kötü tecrübeleri olmus olabilir, ama düstügü aile de hic normal degil. Kendini avutup cocuk icin ugrasmaktan baksa ne caresi var? Mutluyum, sen de susup otur diye gecicek tabi.

Kendini öyle kandiracak, baska sansi var mi? Kötü tecrübeleri olmus olabilir, ama düstügü aile de hic normal degil. Kendini avutup cocuk icin ugrasmaktan baksa ne caresi var? Mutluyum, sen de susup otur diye gecicek tabi.
O da doğru... Baskasina demese iyiydi :) Nerdeyse sen de dort duvar arasindan çıkma cok guzel böylesi diyecek.

Ay hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Selanmı?
9 yaşındaki kızımın en sevdiği dizi
Arada evde bizde se-le-naaa çağrıyoruz oda zıplayıp geliyor: geldiiiiimmmm kızlar diye 🤣🤣🤣
Umarım 22 yaşında hala selena izlemez, ve umarım karşısına onu sevdiği için 4 duvar arasına kapatmak isteyen biri çıkarsa elinin tersiyle vurur ağzının üzerine, pardon sihir yapar ve onu tavşana çevirir 😅
He bide didişmek derken? Didişmek için bile zihinlerin aynı seviyede olması gerekir, ama senin öyle bir durumun yok.

Selanmı?
9 yaşındaki kızımın en sevdiği dizi
Arada evde bizde se-le-naaa çağrıyoruz oda zıplayıp geliyor: geldiiiiimmmm kızlar diye 🤣🤣🤣
Umarım 22 yaşında hala selena izlemez, ve umarım karşısına onu sevdiği için 4 duvar arasına kapatmak isteyen biri çıkarsa elinin tersiyle vurur ağzının üzerine, pardon sihir yapar ve onu tavşana çevirir 😅
Selena burağa aşık ama bence burak selenayi sevmiyor çünkü onu dört duvar arasına sokmuyor çok acı verici yazık selenaya . Aaa ne güzel bende bazen evde Hades diye kocamla savaşıyorum sonra yüce Honos yani kayinbabam gelip bizi ayırıyor 😂😂

Selena burağa aşık ama bence burak selenayi sevmiyor çünkü onu dört duvar arasına sokmuyor çok acı verici yazık selenaya . Aaa ne güzel bende bazen evde Hades diye kocamla savaşıyorum sonra yüce Honos yani kayinbabam gelip bizi ayırıyor 😂😂
Ay espriler espriler
Lüften evinde kalmaya devam et
Bu esprilerinle kimseye bayma.
Evinde selena izle ve musmutlu yuvanda seni sekse zorlayan kocanla yaşa

Back