büyüye artık inanıyorum.................
95 yılında biri bana bende büyü olduğunu söyledi, büyüyü yapan kişiyi de söyledi , üstelik bunu söyleyen kişiyi tanımıyorum o da beni tanımıyor ........ama ben inanmadım , büyüyü nasıl bozacağımı da anlattı , inanmadığım için hiç bişey yapmadım.......
97 yılında başka bir şehirde yine tanımadığım biri bende büyü olduğunu söyledi, nasıl yapıldığını ve yapan kişiyi söyledi , aynı 2 sene önce söylenenlerdi( bu iki kişinin de birbirleriyle tanışmışlığı yok ) ........yine itibar etmedim.....
anneannem tedbir olarak bana bir muska yazdırdı, üzerinde taşı kazadan beladan korur dedi, onu taşıdım sadece.......
uzatmayım aradan tamı tamına 10 yıl geçmişti ki kız kardeşime birisi yine bu bana anlatılan büyüyü anlatmış, nasıl yapıldığını ve yapanı söylemiş , bana anlatılanların tamamen aynısıydı ..........
e artık inanmamakta ısrar etmenin bir anlamı yok değil mi ? bu sefre söyleneni yaptık umarım kurtulmuşuzdur .........
( söyleneni yaptık derken zaten yapılan şey bi cuma saati bize söylenen bazı namaz surelerini ve ayetleri okuyup dua etmemizdi )