By yaplm olabilir mi?

canım sana bi dua vereceğim
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim) duasını üç defa okuyun

arkadaşlar sirke herşeye faydalıdır tabii ki..inanıyorum ben ona..ama sanki kötü şeylerden koruyacakmış gibi düşünüp ,kullanmak...........bu başka bişi
en önemli şey inanmamak bence..siz olmayan bişiye inanırsanız,sanki olmuş gibi düşünürseniz başınıza her türlü olumsuzluk gelir
hastalıklarda bile moraliniizi yüksek tutun,iyileşeceğinize inanın,kafanız takmayın deniyor..siz bende büyü var diyip herşeyi buna yorarsanız kafayı yersiniz
valla hacıya hocoya medyuma gidipte ,üstünde büyü çıkmayan var mı acaba?yoksa neden yok

Böyle hurafelere inanmayın derim.
Eşinle mutluysan gerisi boş.
İnsanlar hayatta hep gülecek diye bir şey yok.
hepimizin iyi ve kötü günleri var.
İyiyken biz iyiyiz de kötüyken neden başkaları aklınıza geliyor.
Büyü bozacağız diyenler de bir sektör oluşturmuş milleti sömürüyorlar.
Tabii neden yapmasınlar bu kadar insan inandıktan sonra...
Böyle düşünceleri kafanızdan uzaklaştırın. Birşey yokken kendinize eziyet etmeyin boşuna.
Neden aynı konuda iki başlık açmışsın anlamadım.

Eşinizle aranızda sorun yokmuş, işleriniz ters gidiyor anladığım kadarıyla, büyüye suç yükleyeceğinize işlerinizde yapmış olabileceğiniz hatalara baksanız. Neden olumsuzluklar olunca hemen büyü diyorsunuz anlamıyorum.
Sizi çekemiyorlarsa aranızı bozmak için yaparlardı büyüyü. Bakın eşimle iyiyim diyorsunuz öyleyse neden ısrarla olumsuzlukları başkalarının üstüne yüklemeye çalışıyorsunuz ki.
Medyum siteleri yerine daha mantıklı düşünüp yapmış olabileceğiniz hataları düzeltip doğru kapıları açabilirsiniz. Kaldı ki insanların hayatında her şey daima güllük gülüstanlık değil, kötü ve zor günlerde oluyor. Sorumlusu eşinizin ailesi değil, büyü de değil. Daha mantıklı olup böyle şeylere takılmayın.

bendeki sorunlar şöyle tabiki herşeyi büyüye bağlayacak halimiz yok ama eşimin ailesi beni hiç istemedi bana daha nişanlıyken bile sizin çocuğunuz olmayacak bak gör dediklerinde nerden biliyorsunuz diyordum susuyorlardı evet 2 yıllık evliyim ve sebepsiz yere çocuğum olmuyor eşimle hiçbir sorunum yok tamam çok zengin değilim ama maddi sorunda çok yaşamıyorum bunu büyüye bağlamıyorum da insanın her işimi ters gider eşimle beraber oturup ölelim ya die dua ediyoruz normal bişeymi bu 3 gün gülüyorsak 5 gün ağlıyoruz neden çünkü bana hep şunu dediler eşimin ailesi siz hiç mutlu olamayacaksınız ve ben gelinlikle evime girdim eşime ilk dediğim laf birden yani senin ailen bu eve girmeyecek biliyorumki büyü yapacaklar dedim oda tamam girmezler dedi meğersem resimdende oluyormuş günahlarını almayım yinede sözlüydüm eşimle söz attık depresyona girdim anneannemde dayanamadı gel dedi sana bi kurşun döktürelim hiç inanmıyorum ya boşver dedim sen beni bi dinle dedi gittik offff diyorum yolda saçma sapan şey yapıp günaha giriyoruz neyse girdik içeri kadın kurşunu döktü falan başladı yorumlamaya 3 kadın var sana büyü yapmışlar evlenmesinler diye kim olabilirki dedim hiç aklıma onlar gelmiyor tabi sonra yarın yine gel dedi gittim sözlün sana geri dönecek hemde sağ ayağıyla hayırlı olcak yani dedi o kadar kötü ayrıldıkki gelmez dedim.sonra ordan taşındık ailece aynı apartmanda oturuyoduk eşimle çünkü babam olmaz böyle dedi taşındık yeni evimize eski mahalleden bi komşumuz geldi çok iyi bir kadın hiç yalanı yok ibadetinde daha ben bişey demeden zaten kendimide toparlamıştım kızım biliyormusun dedi sözlünün annesi 2 ablası işte 3 kişi sana büyü yapmışlar bana kendileri dedi siz taşınınca dedi şok oldum ya yine inanmadım eşim 5 ay sonra bana geri döndü evlendik aman olacağı varmış dedim gecenlerde eşim hiç işimiz rast gitmiyor dedi bende şakasına büyü yapmışlardır dedim direk benim annem yapar büyücüleri var onun dedi bekarken bana çok yaptı yatağımdan yorganımdan çıkartıp yırtıp anneme kızardım dedi bence büyü var ve gerçekten insanı bağlıyor öyle olmasa allah kuranda yer vermezdi ve yapmayın günah demezdi demekki insanoğlunu çok etkiliyor.

canım benimde başımda var aynısı

ben birine fal baktırmıştım eğlencesine kadın beni hiç tanımıyor bana sizin evliliğinizi istemeyenler varmış eşinin ailesinde size okuma yapmışlar dedi muska felan değil korkma okumuşlar sadece ayrılmanız için ama senin tarafında bir kadın var sürekli sizi korusun diye Allaha dua ediyor o yüzden büyüleri tutmamış ama dönmüşeşinin kısmetini vurmuş eşinin işleri bir raddeye kadar geliyor olacak gibi oluyor orda kalıyor bir aksilik çıkıyor dedi ikiniz de evde rahat uyuyamıyorsunuz muhtemelen dedi gerçekten öyleydi dediklerini yaptık biraz rahatladık

sonra ben başka birine daha fal baktırdım o da bana sen kafanda çok gitmiş gelmişsin bu evlilikle ilgili çünkü sizinle büyüyle tılsımla oymamışlar dedi

ama ben hiç kimseye şunu bozun felan diye para felan vermedim kendimiz okuduk hep kendimize Allaha sığındık anneme bol bol dua etmesini söyledim her namazında bizi koruması için dua ediyor şimdi Allaha

her sabah ve her akşam 7 ayetel kürsi 3 nas 3 felak oku canım kendine bişi yapılırsa da tutmazmış bunu yaparsan

sinirlerim zıpladı afedersiniz ne kahpece bişey bu. kendilerinin gücünün yetmiyeceğini bildikleri için böyle insanlıkdışı şeylere başvuruyolar. ettiklerine gelesiceler inşallah..

Bak arkadasım bugunden ıtıbaren cıkar aklından buyu yapıldıgını.

Cubku anladıgım kadarıyla kotu gıden herseyı buyuye yoruyosun

Dolayısıyla da negatıf dusundukce negatıflık pesını bırakmıyor.

Bıde bu ıs boyle olmussa vardı bı hayır de duzelecegıne ınan pozıtıf dusun bakalım ne oluyo.

Zaten esınle bırbırınıze bu kadar askla baglıysanız el bırlıgı ıle aşılamayacak hıc bısey yok ki

Yeter ki gonuller bır olsun....

büyüye inanıyorum gerçekten yapılabiliyormuş ama
siz bir kanıt bulmadan bana büyü yaptılar derseniz buna inanmam işte
bilmiyorum bir muska bir dua filan böyle bişeylere rastladıysanız garip bir şeyler olduysa tamam ama
durduk yerede büyü yapıldı demeniz çokta kesin bir bilgi değil
her işi rast gitmeyene büyü mü yapılıyor
valla benimde son iki yıldır işlerim rast gitmiyor banada mı büyü yaptılar
bu düşünceyi silin atın kafanızdan dua okuyun çevşen takın allaha yalvarın işleriniz yoluna girsin diye
gerisine karışmayın

canım iyiylik kötülüğü yener
sen kendini daha rahat ve huzurlu hissetmek için tamam sirkeyle temizle evini
adaçayı tütsüle mesela evinde,dualar et
ama kendini hacı hocalara kaptırma
allaha sığın canım aileni bu şekilde korumaya al

Büyüye inanırım ama sorunlarınızı büyüye bağlamanız mantıksız geldi bana..ış hayatı iniş çıkışlarla dolu, hepimiz yaşıyoruz..Evlendikleri günden beri maddi sıkıntı çeken bir sürü insan var..

Büyü konusu insanı paranoyak yapar..

Bu konuda zaafınız olduğunu anlarlarsa, büyücü adı altındaki şarlatanlara paranızı herşeyinizi kaptırırsınız..

Bunları düşünmeyin..ıçinizde bu konuda vesvese varsa evinize girip çıkarken hep dua okuyun bunu alışkanlık haline getirin..
Mesela Ayetel Kürsi ..
Peygamber efendimizi Hz. Muhammed(SAV) ne demiş:
Ayetel Kürsideki faydaları bilseydiniz asla terketmezdiniz demiş.

Sabah akşam oku, Allah a sığın..Kafandan da bunları çıkar..

ve gerçekten pozitif düşün
aslında olumsuz düşündükçe çekiyoruz üzerimize olumsuzlukları
o yüzden sürekli büyü yapıldığı için hayatımız böyle diye düşünürsen gerçek çıkış yolunu bulamazsın ve umudunu yitirirsin
umarım hayatınız en yakın zamanda söylediğiniz anlamda yoluna girer

zaten ben %100 büyü yaptılar demedim olasılıktan bahsettim ama insan ne yaşadığını kendisi bilir derler ya işte öyle bişey mesala iş arıyorum bulamıyorum bunu aptal değilimki büyüye bağlamıyorum ee biliyorum ekonomik kriz uymayan işler olmuyor işte yada çocuğunuz olmayacak sizin dediler eşimin ailesi ben nişanlıyken evet 2 yıldır olmadı sebebide yok ama bunuda büyüye bağlamıyorum ama bazı şeyler varki işte bunlar bağlanıyor çünkü allah bile bununla uğraşanın yeri yok diyor madem saçma sapan inanılmayacak bişey niye o zaman günah bunun açıklamasını yapabilirmisiniz.pozitif düşünmene olanak vermiyorki hadi düşünüyorum ben olumlu düşündükçe olumsuzluklar arkamdan koşuyor ayrıca eşim kim annesinin böyle bişey yaptığını bilse eşine söyler eşim diyor annem yapmış olabilir çünkü bana çok yaptı geçmişte diyor bunlar ermiş değillerki daha nişanlıyken çocuğunuz olmayacak hiç bir işiniz rast gitmeyecek evinizde bereket olmayacak dediler bana.

ınanıyorum ki sizin evde büyü var ise tüm Türkiye halkına da aynı büyüden yapılmıştır malum memleketin yarısı işsiz ve maddi sıkıntılar çekip birbirini yer durumda.

yaşadıklarını büyüye yorma canım..rabbim bize ne yazdıysa onu yaşarız...bak bunu anlatan okadar güsel bi hadis-i şerif varki.....

bütün insanlar sana faydalı olmak için bir araya gelseler Allah'ın sana takdir ettği şeyden başka bir hususta sana yardımcı olamazlar...
eger sana karşı zarar için hepsi toplansalar Allah'ın sana yazdğından başka hiçbir zarar veremezler..
kalemler kaldırılmış,sayfaların mürekkebi kurumuştur...

İlk önce Allaha sığın ve inanmamaya çalış inanırsan tutarmış yaptıkları. sürekli duaları oku.
bende ilk sene gece kabuslar görüyordum o evimden çıktım görmedim sonra bir arkadaşım kesin o evinde bişeyler vardı diye söyledi. odalarının her köşesine sirke dök sirkeyle sil eşiğinide sirkeyle sil. duanı eksik etme.
şimdi herşey normalken bebişimiz olmadığı için tanıdığımız ir hocayla görüştük oda tam söylemedi fakat doğruladı maalesef. inşallah bugünden sonra düzelir hayatımız.
bizide ayırmaya çalışıyorlar sürekli ki kaynanamın dua kitabının içinde birşeyler yazılmış kağıt görmüş ve çok korkmuştum eşime daha yeni söyleyebildim. mevlam korusun bizleri düşmanlarımıza fırsat vermesin. öğle şeylerle uğraşanlarında kendisine döndürsün.

canım internette araştır biraz kitap almaya imkanın yoksa isim vermek yasak olmasa sana site ismide verirdim istersen özlden atarım. ama manevi olarak dualardan daha büyük güç yok o büyüler yanında o kdar aciz kalır ki. ayetel kürsi en büyük korumadır mesale ve bunun gibi bi çok dua sure var

yahu bu insanlar manyak mı
kendi oğularının mutsuzluğunu istesinler
işsiz kalsın sıkıntı çeksin sürünsün diye büyü yapsınlar
büyü yapılcak olsa bi tek sana yaparlar oda seni sevmedikleri için
kendi oğullarına niye böyle bir şey yapsınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…