- Konu Sahibi Ellibirincikisi
slm arkadaşlar benimde bir derdim var eşimle evlenmeme ailesi hiç olumlu bakmadı onlara uygun olmadığımı düşündükleri için sanırım nedenini bilmiyorum aslında aramızda hiç kötü bişeyde olmadı ama sevilmediğimi beni görmek istemediklerini biliyorum eşimde ailesini sevmiyor ve 2 yıllık evliyiz 1 yıldır hiç görüşmüyoruz ben evlendiğim ilk günden beri bana büyü yaptıklarını düşünüyorum evime hiç gelmediler ama sanırım resim üzerindende yapılabiliyormuş e sonuçta evlilik resmim var onlarda eşimle aramda hiç sorun yok muhabbetimiz falan iyi ama sürekli işlerimiz ters gidiyor hiç bir kapı bize açılmıyor mutlaka 1 gün gülsek diğer gün ama mutlaka kötü haber alıyoruz ve bu kötü haber sadece ikimizi kahreden haberler oluyor maddi sorunlar olabilir herkeste vardır bu onu büyüye bağlamamda ama neden olumsuz şeyler bizimle eşimin ailesi boşanmamızı istiyor büyük bi ihtimal ama istedikleri hiç bir zaman olmayacak çünkü eşimle aramda çok büyük bir aşk var bence yaptıkları büyü ikisi beraber yansın böylece hayatlarından bıksınlar bi medyumun sitesinden büyü yapılan kişide olan şeyleri okudum aman allahım ikimizdede var bu sorunlar ben ne yapabilirim bu konuyla ilgili bi bilgim yok bilen bana bi yardım etsin....