anladım canım ailenden ayrı tabiki biyer çekilmez benim erkek arkadaşım var mesela ama biz ikimizde ayrı yerlerde oturmak istiyoruz yani ailelerlden biraz uzak hayırlısı olsun hakkınızda canım nerde oturuyosun sen nerelisin aslen ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım allahın izniyle sadece evde giremiyorum nete o kadar ama öyle düşünme canım benim rabbime isyan etmiş oluyosun bendde erkek arkadaşımın annesini ve babasın sevmiyorym ama yapçak bişey yok sonuçta onlarda anne baba üzme bu kadar kendini bi yol bulmaya çalışın eşini al karşına bence konuş
ben düzceliym eşim giresunlu biz çorumun bi ilçesindeyiz canım içimdeki mutsuzluğa çare bulamıyorum eşimide üzmek istemiyorm ama önümü görmeden yaşayamıyrmda bir gün çıkacak karşıma ve bu zorda kalıcam bu belli ertelemek oluyor şimdi biz 3 yıl snra fln tayin isteyebilcez ve 3 yıl sonra bu sorunla karşı karşıyayız ne yapacağımı bilemiyrm ki işte her iki tarafada biraz uzak olmak çokg üzel bişey ama 2 buçk 3 saat en fazla şuan bizde annesi babası kışn gelip 1 aydan fazla kalablilyrlar bayramlar sıkntı bi oraya bi buraya gitgel sürekli her gidp gelmenin maddi bir dönüşü oluyor ilerde çock oalcak bu kadarda gidp gelemicez kendi annem en fazla 10 gün kalır gelir misafr gibi rahatszlk vermemek içn uğrarşır ama eşimn ailesi evi sahplenr her gezmede gzü kalır nazlı her işime karışır kötü niyetli değil ama beni de çok sever ama ben hiç ısnmadm itici geliyor bana sevemiyrm sevmedğim birinede evimde aylarca tahammül edemiyrm mesela kapılarını örtmezler odalarının uyurken bizde yeni evliyiz ama değil mii.yada bi plan yapıyor bize uygunmu sormuyor ramazanda size gelmeyi düşünyrz diyorlar bakalm bizm başka bir planımız varmıı ne ifatara çağıracaklarım var gideceklerim var belki gelcem diyen adamada gelme denmiyor ooof ooof çok doluyumm