Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aylardır bekliyorum bir arpa boyu yol gitmiş değiliz :)
Ben de iki buçuk yıl bekledim bekledim, seve seve kimi sevdim :)
vardır tabii bekliyorum beyaz atlı prensimi
Ay canımm tazeciksin sınavında inş başarılı olursun cnm aşkı hiç dert etme daha küçüksün tadını cıkar hayatın 😉😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
Hayal kurma prensmiiş pehhh valla hiç görmedim olesini sandıgın kadar kolay degil evilik ewt cok güzel güzel olan şeyin imtihanıda çok olur yani 😉😉
Ay canımm tazeciksin sınavında inş başarılı olursun cnm aşkı hiç dert etme daha küçüksün tadını cıkar hayatın 😉😉
katılıyorum sana buraya gelip kocam bana bunu etti şu ö küzlüğü etti bu odunluğu etti diye konu açmak için acele etme tatlııım hepsi başına gelecek er yada geeç :))
kızlaar yüksek müsadenizle ben film izlemeye kaçar hepinizi öpüyorum
Ben saf gibi gittim en yakın arkadaşıma aşık oldum :)
Aday konusunda umutsuz vakayım diye bu kadar dert ediyorum belki de :)
balon halamı tık yok kız o nasıl arkadaşmış taşdanmıı betondanmı hala bi adını koyamadınız ha
Hımm oda güzelmiş arkadaşdanda cok iyi eş oluyo diolar bilmm artık ne kadar dogru hayırlısı cnm😄😄
vardır tabii bekliyorum beyaz atlı prensimi
Kıs senin topigin varmıydı ole okumuştum arkadasına asık sevgili gibiler ama adı yok omusun sen yoksa karıştırıyomuyum😉😉
Heh işte, aylardır burada dert yanan benim işte. Doğru hatırlıyorsun :)
Kız hortladınmı bn uyudun sandım
Heh işte, aylardır burada dert yanan benim işte. Doğru hatırlıyorsun :)
Allahım valla senn o arkadsın tam sopalık bnce konuş artık ya valla erkekden bekleme tavrına karsıyım bn olursa olur olmazsa görüşmezsin bi daha olur biter😉