nerdensin canım sevgilin varmı varsa ne kadardır berabersiniz neler yapıyosun
bırak sevgiliyi 4 yıllık eşim 1 buçuk yaşındada oğlum var hemşireyimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdensin canım sevgilin varmı varsa ne kadardır berabersiniz neler yapıyosun
ohhhhh maşalllah işinde çok iiyi ogluşunuda ben yerim =) nerde oturuyosun canımm
saol cnm çorumda oturuyorum
anladım canım ne güzelll erken evlenmişsin sanırım =)
kızlarrrr faceleri olan varsa ekleşsek olurmu =)
sen benden de erkenciymişsin ben eveleneli 8 ay oldu:) Allah bağışlasın canım
evet cnm erkenciyim iş olunca birde aşk ı bulunca beklemeyelim dedik ee 3 yıldan sonrada birde meyva gerekiyodu oda oldu çok şükür:)
afiyet olsun canımmm =) evettt çok ggüzelll oldu diger kızlarda varsa farkına artık =)
canım benim evlilik için tamam erken olabilir ama zaten 3 buçuk yıldır birliktesiniz ne zaman düşünüyosunuz söz vs . biter kuzum allahın izniye
sanada afiyet olsun canım bizim menü güzeldi biber dolma yoğurt corba makarna kiraz cok lezzetli yapıyolar bide kilo üstüne kilo ondan sonra
bende istiyorum ama 1 yıl dolsun istiyorum bakalım tabi rabbim ne zaman nasip ederse
tabiki nasip ama bence biraz daha bekle 2 yılını doldur rahat rahat gez dolaş birbirinizden sıkılınca çocuk düşünün ama dünyanın en güzel duygusu annelikkk
mrb kızlar bende geldim yeni üyeyim çok karışık bi site başım döndü
merhabaa hoş geldinnn
hoş buldum teş ederim
bende pco var yapmam yapmam o arada ilerlerde birde olmazsa diye korkuyorum:26::26: yoksa bana kalsa 5 sene dursun
evet cnm 19 umda evlendim :))
yaz adını soyadını ekliyem:)
bende istiyorum ama 1 yıl dolsun istiyorum bakalım tabi rabbim ne zaman nasip ederse
pco ne ? anlamadım
nasılsın :26:
ben tanıtım hemen kendimi 19 yaşındayım mersinde yasıyorum bekarım