- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
nerelerdeniz yakınmıyız uzakmıyız yazıyoruz mu:) :44::44::44:
yazıyoruzzz tabi canımm hattta yakınsak buluşuyoruzzz =) ben istanbul senn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerelerdeniz yakınmıyız uzakmıyız yazıyoruz mu:) :44::44::44:
iyiyimmm kuzum sen nasılsın
bende iyiyim canımm
tanışalım o zaman 19 yaşındayım inşallah seninde yaşın küçüktür ama sanmıyorum büyük gibisin
mersinde yaşıyorum 3. senemde inşallah üniversiteyi kazanacam şuan çalışıyorum
bende 26 yaşındayım tatlım olsun sanki kuçuklerle buyukler arkadaş olamıyomu =) bende istanbuldayım canım çalışıyorum ne güzelll allahın izniyle kazan ne olmak istiyosun meslek olarak =)
olurr tabii hem daha çok seviyorum kendimden büyüklerle arkadaş olmayı bir çok şeyi öğreniyorum onlardan akıl alıyorum =)
sayısalım çok iyi olmadığı için türkçe öğretmenliğine hazırlanacam
ilk senede açıktan adalet okuyordum dondurdum onu
ama ikinci dönem yenilicem kaydımı bitsin oda
benimde benden büyüyk hatta evli arkadaşlarım var kuzum tabiki insan kendinden büyüklerle arkadaş olmayı tabiki ister hem akıl alıyosun danışıyosun anladımm o zaman topige bi türkçe ögretmenimiz gelicek =) canım hayırlısı olsun tatlım =)
aynen öyle oluyor :)
inşallah olur hayırlısıyla
Hosbuldumm nasilsinn :)))gelllll canımmm sende hoşgeldinnn =)
inşalllahh kuzumm hayırlısysa olsun
Hosbuldumm nasilsinn :)))
sen nerde çalışıyorsun evlimisn ? :)
merhaba canımm tabiki geelll bizim herkese kapımız açıkk kiii =) ama sen gelip hemen gitmişsin =)
iyiyim canım sennn =)
özelll bi şirkette çalışıyorum canım muhasebe yok bekarımm 2 yıldır görüştügüm bi sevdicegim var hayırlısıyla bekliyoruz =)okuyoda
yazıyoruzzz tabi canımm hattta yakınsak buluşuyoruzzz =) ben istanbul senn
iyiyim canım sennn =)
özelll bi şirkette çalışıyorum canım muhasebe yok bekarımm 2 yıldır görüştügüm bi sevdicegim var hayırlısıyla bekliyoruz =)okuyoda
yemeğe çıkmıştım bakım buralar daha hareketlenmemiş şimdi çoookk güzel olmus herkesler var
yemeğe çıkmıştım bakım buralar daha hareketlenmemiş şimdi çoookk güzel olmus herkesler var
ne güzel
benimde 3.5 yıldır görüştüğüm sevdiceğim var bizimde okul işleri bitse iyi olacak
ama erken tabii evlilik için bekliyoruz bakalım
hoş geldinnn
afiyett olsunn ben az önce bir yemek yedimm sözdee makarna ama çorbaya azcık benziyodu birazda mama gibiydi
İyiyim bende sukurr :)))
afiyet olsun canımmm =) evettt çok ggüzelll oldu diger kızlarda varsa farkına artık =)
aynen çok kişide olduğu zaman işler karışıyor kimin eli kimin cebinde bilinmiyor:):)
anladım canım tanıyalımmı biraz kndimizi ben 26 yaşındayım bekarım istanbuldayım sen canım =)