Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Ünvan değil o unvan Ah ah kimler neleri öğretmeyi çalışıyor gözleriniz kanamasın sizinki de yamalı baksanıza daha kelimenin doğrusunu bilmeden bilmişlik taslamanız hoş değil
2023 yılında yazımı değiştirildi ya haberiniz bile yok .
Öğretmenliğinizden şüphe ettim, diğer yazdıklarınızı okuyunca.

Hepsini görmedim o kadar fazla mesaj yığını var ama ilk 3-4 mesajı okudum
O yüzden konuya hakim değilsiniz. Hepsini okumanız gerekirdi. 3-4 mesaj konuyu anlamak için yeterli değil. Çünkü konunun ortalarına doğru konu sahibinin 3-5 mesajı daha var. Onları da kaçırmışsınız.

Hayır öyle düşünmemiş. Her şeyi görmüş ama umursamamis. Telafi ederim demiş. Nişanlılık belli ama ısrarla görmek istemiyor kizlar. Kusura bakmayın. Ailesinin durumu belli ,kocanın işi belli.
Tabi ki kadının da hataları var. Çok güvenmek gözlerini kapatmak gibi. Ama herif asla masum değil bence.

Siz konuyu, en baştan beri tüm mesajları okudunuz mu? Konu sahibinin arada yazdığı şeyleri gördünüz mü?
Anlamıyor işte kızım, çünkü az da olsa anlarsa hayatı boyunca amigoluğunu yaptığı bütün çürük değerleri elinde patlayacak, neyini anlamıyorsunuz? Ben de bunu anlamıyorum

Koca güzelleşmesi mi niye zoruna gitti anlamadım bi kadının eşinden memnun olması seni niye rahatsız ediyor
Beni rahatsız etmez ne kadar kocacı olduğum gayet bilinir böyle sünepe ve parazit birinin güzellemesini yapman rahatsız eden okey bilale anlatır gibi anlatayım mı sayın Türk dili edebiyatı mezunu anlıyoruZ ki gene okumakla hiç birşeyin olmadığı üstten üstten insanlara yazma konusunda senin gibi amatör değilim yüksek lisansım var yeter ki sen iste

Öncelikle geçmiş olsun. Bu sorunları yaşayan pek çok insan vardır ama sizi şanslı buluyorum çünkü evliliğin başında neyi isteyip neyi istemediğinizi farketmişsiniz üstelik hala sizi bağlayan bir çocuğunuz yok. Bence öncelikle karşınıza alıp isteklerinizi konuşun iş bulması ve ailesiyle ilgili olan kısmı. Üç dört ay şans verin sonra sizin de kafanızda netlik olur zaten. Ayaklarınız yere sağlam basıyor boşansanız da çok fark etmeyecek sizin için anlaşılan

Tamamını okumadığınız için savunuyorsunuz bence zaten.
Bakın ben savunmuyorum demek istediğim şey hiçbir evlilik dört dörtlük değil inişli çıkışlı bir yol düz peri masalı beklenmez. Evliliğin çok başında hemen boşan demediğim için saldırı noktası oluyor hemen olsun ben yine söylüyorum belli mücadeleyi versin elinden gelen her şeyi yapsın sağlıklı bir iletişim kurabilsin akabinde olmuyorsa elbette akacak kan damarda durmaz olacak olan olacaktır.

Koca güzelleşmesi mi niye zoruna gitti anlamadım bi kadının eşinden memnun olması seni niye rahatsız ediyor
Hadi bibi...Hadi itiraf et.... Çekemiyorum de Kız bacım 15 yıldır bu forumda herrrrkesi kandirdık ama bu üyeyi kandıramadık, foyamız döküldü, cin gibi resmen

Yüksek lisansı alırken şeyi de ayrı yazmayı öğrenemedin mi belli ki öğrenememişsin tekrar oku sen o hayalindeki yüksek tezi olmamışsın hakaretlerle merdiven çıkılmaz yak bi sigara sür rujunu en iyi bildiğin şey odur zannımca

Anlamıyor işte kızım, çünkü az da olsa anlarsa hayatı boyunca amigoluğunu yaptığı bütün çürük değerleri elinde patlayacak, neyini anlamıyorsunuz? Ben de bunu anlamıyorum
Sen önce kendi yaşamının altındaki buhranlara çözüm bul bayan piraye

Yüksek lisans bir ironiydi ama anlamıyacağını bilmeliydim sigara hayatımda hiç kullanmadım sende bırak kullandığın ne varsa iyi gelmiyor sana

Hadi bibi...Hadi itiraf et.... Çekemiyorum de Kız bacım 15 yıldır bu forumda herrrrkesi kandirdık ama bu üyeyi kandıramadık, foyamız döküldü, cin gibi resmen
Bayan oltaya maşallahı unutuyorsun yine olmuyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…