Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Benim yüzümden sen de durup dururken "yollu " oldun Dreamies

Siz beni bırakın bacım, fetvam büyük yerden verildi zaten ,ben cehennemde yanacam cayır cayır, çok net yani Siz kayinnanıza koşun, kocanizin üstüne ev mev yapın, nebleyim ayağını öpün, tövbe isteyin, bari kendinizi kurtarın

Son düzenleme:
Kusura bakma baba evi naz evi koca evi niyaz evi derler baba evinde gördüğün her şeyi o adam sana sağlamakla mükellef değil o zaman sen de adama her şeyi sağla madem adam fakir evlenmeseydin ne yapsın senin lüksün için konu sahibine söylüyorum senin lüks yaşamın için yetemiyorsa banka mı soysun aşk karın doyurmuyorsa o zaman o aşkı tercih etmeyecektin en başta demiş ya zengin diplomat çocukları bana hava geliyordu demiş eee bunun yüreğini sevdin demek ki o zaman kendiyle çelişen kadının ta kendisi
Dilimizin tüm mükemmel özelliklerini kullanabileceğiniz bir bölümden mezun ve hali hazırda öğrenci yetiştiriyor iken neden bütün yorumlarınızda hiç noktalama işareti kullanmadınız?
Yazım kurallarına özen gösteriyorum yeterli değil mi

Okuduğunuzu anlamanızda sorun var sanırım. Kadın evlenirken eşinin maddi gücünün kendisiyle eşit olduğunu düşünmüş çünkü o şekilde davranmış. Maddi gücü yetmiyorsa baştan kadının gözünü boyamak için bazı şeyleri yapmayacaktı. Dürüst olacaktı. O bana hayatı sağlamakla mükellef değil bende onu beslemek zorunda değilim mesela. Mesela bir mont alamadığı eşinin kendisini ev sahibi yapmasını beklemeyecek. Kadının maaşını hüp hüp emmiş. 6 ayda altınları almış. Ki kadın yeterince maddi fedakarlık yapmış. Ne yapacak daha? Baba evinde gördüğünü sağlamak zorunda gayet net bu konuda. Çünkü babası kızının masraflı olduğunu belirtmiş. Bir nevi biz onu belli bir standartta yaşattık sen bunu yapamayacaksan evlenme demiş.

Burası forum hanımefendi, sadece iki kişinin konuştuğu bir mesajlaşma uygulaması değil. Sayfalarca hakarete varan laflarınız beni rahatsız etti kimsenin avukatı değilim istediğimi de yazarım niye bu kadar rahatsız oldunuz? Siz mi yapıcı yorum yapıyorsunuz güldürmeyin beni...

Siz de öylesiniz ne demek? Evet asalak beslemeyi sevmem siz hobi olarak besliyorsunuz galiba pek ateşlisiniz bu konuda :)

Bir mont alamayan adam mı eş değerde maddi olarak hangi masalda geçiyor okuyalım eşim fakir diyor kadın ne eş değeri okuduğunu anlayan bi sen misin yoksa anladığını sanan grupta mısın ? 14 ayar bilezikler taktı eşim demiş benim ailem 22 taktı demiş daha başta aileler eş değerde değil adam borçla eşya almış durumu iyi mi bunu mu çıkardınız burdan (!)

Bak sorun orda zaten maalesef

Muhatabım değilsin çünkü bel altı vuran aciz bi yaratıksın zaman harcayamam

Kadın adamın bir mont alamayacak maddi durumda olduğunu sonradan fark etmiş ya hani. O aşamaya gelince zaten paradan kesmiş kadın. Ailesinin değil oğlanın kendisinin maddi gücünün kendisine denk olduğunu düşünmüş.

Siz kendi ünvanınıza uygun görebiliyorsanız öyle olsun.
Benim için yeterli değil, okurken gözlerim kanıyor.

Siz konuyu, en baştan beri tüm mesajları okudunuz mu? Konu sahibinin arada yazdığı şeyleri gördünüz mü?

Siz kendi ünvanınıza uygun görebiliyorsanız öyle olsun.
Benim için yeterli değil, okurken gözlerim kanıyor.
Ünvan değil o unvan Ah ah kimler neleri öğretmeyi çalışıyor gözleriniz kanamasın sizinki de yamalı baksanıza daha kelimenin doğrusunu bilmeden bilmişlik taslamanız hoş değil

Siz konu en baştan beri tüm mesajları okudunuz mu? Konu sahibinin arada yazdığı şeyleri gördünüz mü?

Kadın evlenirken eşinin maddi gücünün kendisiyle eşit olduğunu düşünmüş çünkü o şekilde davranmış.

Hayır öyle düşünmemiş. Her şeyi görmüş ama umursamamis. Telafi ederim demiş. Nişanlılık belli ama ısrarla görmek istemiyor kizlar. Kusura bakmayın. Ailesinin durumu belli ,kocanın işi belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…