Kadın kadının düşmanı di mikadınlar sürekli mutlu olmaya yakın o eşikteki kadınları da kendi kulvarına çekmek için ekstra çaba sarf ederler çünkü kendinde olmayanın başkasında bulunmasına tahammül edemezler
Kız ne kaynanası sen emin ol hiç evlenmemişsindir bile ailesinden gram sevgi almadan büyüyen kadınlar ancak böyle sevgisiz öfke dolu olurlar haset etme çok iste random atarak ergen gibi güleceğine kendini geliştir olgunlaş Allah belki sana da verir belli mi olur ama varsa bi ağaç kovuğuna atılan ana babasız bi adam bulursan onu al bari yazık olmasın adama mazallahSdggfdcfd iyi ki kibirden rabbinize sığınmışsınız, yoksa bize neler ederdiniz allah bilir
Sırf her hafta tatilinde kayınnamı tavaf etmedim diye merhametsiz vicdansiz dinsiz kitapsız cehennemlik de ilan edildim ya artık gam yemem
Yoooo haset kadınlar grubunda olanlar negatiflikten beslenen bazı kadınlar için geçerlidirKadın kadının düşmanı di mi
Abartmayın ya, coştukça coştunuz sayfalarcaKız ne kaynanası sen emin ol hiç evlenmemişsindir bile ailesinden gram sevgi almadan büyüyen kadınlar ancak böyle sevgisiz öfke dolu olurlar haset etme çok iste random atarak ergen gibi güleceğine kendini geliştir olgunlaş Allah belki sana da verir belli mi olur ama varsa bi ağaç kovuğuna atılan ana babasız bi adam bulursan onu al bari yazık olmasın adama mazallah
Kız gene sevgisiz öfke dolu oldun bugünde hadi iyisin o bebeyi bakkaldan mi aldınKadın kadının düşmanı di mi
Evet Sherlock yakaladın beniKız ne kaynanası sen emin ol hiç evlenmemişsindir bile ailesinden gram sevgi almadan büyüyen kadınlar ancak böyle sevgisiz öfke dolu olurlar haset etme çok iste random atarak ergen gibi güleceğine kendini geliştir olgunlaş Allah belki sana da verir belli mi olur ama varsa bi ağaç kovuğuna atılan ana babasız bi adam bulursan onu al bari yazık olmasın adama mazallah
Ben cidden merak ettim. Kadın nerede paradan kısmış para kaçırmış? Altınlarını vermiş. 6 ay boyunca maaşını göndermiş. Bakmış ki borç hiç bitmiyor kesmiş atmayı. Kira harici şeyleri ödemiş. Üst başı ben aldım hep diyor. Daha ne yapacak anlamadım? Adam akbaba gibi evi satsana diye bekliyor. Eşine bir kahve ısmarlayamıyor. Bir mont almıyor ev eşyalarını alamıyor alacağım dediği halde. Ne yapacak daha bu kadın ne yapacak?Abartmayın ya, coştukça coştunuz sayfalarca
Sizin hayatınızdan bize ne yok instamı atayım yok hayal bile edemezsin. Sürpriz! Kimse merak etmiyor. Okumalarınıza devam edin de tevazu öğrenin biraz. Sağa sola dinsiz merhametsiz diye iftira atmayın sonra sığındığınız Allah çarpmasın...
Asalak adamın neyini affedecek, bir de öğretmensiniz okuduğunuzu anlama sorununuz mu var acaba? Sayfalarda kayboldunuz sanırım konu sahibinin mesajlarını tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Dur bibi, şu anda e devletimi filan açtım, ağlayarak hayatımı sorguluyorumKız gene sevgisiz öfke dolu oldun bugünde hadi iyisin o bebeyi bakkaldan mi aldın
Sebat edecek, evliliğine sahip(!) çıkacak!1!1!1Ben cidden merak ettim. Kadın nerede paradan kısmış para kaçırmış? Altınlarını vermiş. 6 ay boyunca maaşını göndermiş. Bakmış ki borç hiç bitmiyor kesmiş atmayı. Kira harici şeyleri ödemiş. Üst başı ben aldım hep diyor. Daha ne yapacak anlamadım? Adam akbaba gibi evi satsana diye bekliyor. Eşine bir kahve ısmarlayamıyor. Bir mont almıyor ev eşyalarını alamıyor alacağım dediği halde. Ne yapacak daha bu kadın ne yapacak?
Son bonom mokommol hoyotomo gorsonDur bibi, şu anda e devletimi,instamı banka hesaplarimi, SGK kayıtlarimi filan açtım, ağlayarak hayatımı sorguluyorummuallimanne sağolsun aydinlandim, epsi yalanmış, bebe de benden değilmiş
Bir de eşinizle konuşun falan demişler. Yahu adam zaten kadının süsüne püsüne gittiği elit mekanlara üst başının düzgün olmasına aşık olmuştur. Güzellik demiyorum bak sadece. İnsan güzel ama daha orta halli birini de bulabilir. Neyini konuşacaksın bunun? Adam önce beğeniyor alıyor sonra yapmasan olmaz mı almasan olmaz mı diyor. Bunun neresi mantıklı.Sebat edecek, evliliğine sahip(!) çıkacak!1!1!1
Babasından kalan evi de satmalı çünkü neden o asalak adama daha fazla para yedirmesin ki? Evlilik böyle bir şey :)
Aynen öyle sürekli diken üstündedirler hemcinslerine negatif enerji yayarlar boşa adamı yok et feminizim hareketinin öncülerinden eksikleri kalmaz
Siz boş verin eşinize altınlarınızı verdiniz diye yine de çok güvenmeyin demişler ölüm kalım hepimize sadece erkekler ölmeyecek belki bizim vademiz daha erken insan hakikaten eşe karşı dürüst ve son derece itibar olarak yer etmişse kalbinde o adamın sizin için yapamayacağı hiçbir şey yoktur ben tapu müdürlüğüne gittiğimde eşime kapıda derdim senin adına olsun niye ben o da bana şunu söylerdi ve hiç unutmam yarın bana bi şey olursa yavrularımızla madur kalma her şey senin adına olsun sen evimizin sultanısın der Allah’ıma şükürler olsun o güveni verebilmişim o da tüm varlığını üstüme yapmış
Hayırdır avukatı mısınız bedava avukatlar çoğaldıAbartmayın ya, coştukça coştunuz sayfalarca
Sizin hayatınızdan bize ne yok instamı atayım yok hayal bile edemezsin. Sürpriz! Kimse merak etmiyor. Okumalarınıza devam edin de tevazu öğrenin biraz. Sağa sola dinsiz merhametsiz diye iftira atmayın sonra sığındığınız Allah çarpmasın...
Asalak adamın neyini affedecek, bir de öğretmensiniz okuduğunuzu anlama sorununuz mu var acaba? Sayfalarda kayboldunuz sanırım konu sahibinin mesajlarını tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Bunlar tartışma kaostan besleniyorlar konu sahibi hamile kalınca ilk bunlara haber versin de yüz şekillerini bi görseydik vallaSanki kırk kere boşa deseler konu sahibi bosayacak.
Ben çok gördüm bosarim şöyle yapsa böyle yapsa diyip sonra evinde oturan.
Burda biri bişey yazıyor ama diyelim o kişi dediği hayatı mı yaşıyor orası da muamma. Boşa tartışıyoruz herkes gene bildiği yoldan gidiyor.
Dilimizin tüm mükemmel özelliklerini kullanabileceğiniz bir bölümden mezun ve hali hazırda öğrenci yetiştiriyor iken neden bütün yorumlarınızda hiç noktalama işareti kullanmadınız?Türk Dili ve Edebiyatı
Hazır AVM'ye gitmişken kahve de ısmarlar o zaman inşAllah.Konu sahibi belki de kocasıyla mont almaya gitti buradakiler kocasının havasını atıyor
Kusura bakma baba evi naz evi koca evi niyaz evi derler baba evinde gördüğün her şeyi o adam sana sağlamakla mükellef değil o zaman sen de adama her şeyi sağla madem adam fakir evlenmeseydin ne yapsın senin lüksün için konu sahibine söylüyorum senin lüks yaşamın için yetemiyorsa banka mı soysun aşk karın doyurmuyorsa o zaman o aşkı tercih etmeyecektin en başta demiş ya zengin diplomat çocukları bana hava geliyordu demiş eee bunun yüreğini sevdin demek ki o zaman kendiyle çelişen kadının ta kendisiBir de eşinizle konuşun falan demişler. Yahu adam zaten kadının süsüne püsüne gittiği elit mekanlara üst başının düzgün olmasına aşık olmuştur. Güzellik demiyorum bak sadece. İnsan güzel ama daha orta halli birini de bulabilir. Neyini konuşacaksın bunun? Adam önce beğeniyor alıyor sonra yapmasan olmaz mı almasan olmaz mı diyor. Bunun neresi mantıklı.
Adam mesajları okusa zaten tövbe edip onu da yapacakHazır AVM'ye gitmişken kahve de ısmarlar o zaman inşAllah.
Konu sahibi belki de kocasıyla mont almaya gitti buradakiler kocasının havasını atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?