- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
bende ayda 1 bekarken yapardım saçlarıma yumurtanın sarısına 1-2 kaşık sirke döküp çırpıp banyodaaa şaçlarna sürersen inanılmaz parlak canlı bir görünüye ulaştırıyor 2 haftada 5 yıkamada fark ettiriyor...
bende ayda 1 bekarken yapardım saçlarıma yumurtanın sarısına 1-2 kaşık sirke döküp çırpıp banyodaaa şaçlarna sürersen inanılmaz parlak canlı bir görünüye ulaştırıyor 2 haftada 5 yıkamada fark ettiriyor...
eveet, benim dediğim mayonez gibi buda canıım :)
kesinlikle denee.
Bu arada kilo verdin mi bu hafta , malum bayram yaklaştıı
hadi hayırlısı, en iyisi kendin deneyip görmen
bir çay kaşığı kahveyi sulandıracak kadar limon sık yüzünü tahriş etmeden peeling yap bebeğim ben çatlaklarıma yapıyodum kalanını yuzume herkes sorar olsu naptın yuzune sivlcelern geçmiş cildn çok güzel olmuş diye
bir çay kaşığı kahveyi sulandıracak kadar limon sık yüzünü tahriş etmeden peeling yap bebeğim ben çatlaklarıma yapıyodum kalanını yuzume herkes sorar olsu naptın yuzune sivlcelern geçmiş cildn çok güzel olmuş diye
ben pek devam etmedim tatlım 1 2 ay yapıp bıraktım burdan öğrenmiştim onu çatlakta neymiş torunum başlığından okuyun isterseniz orayı orda daha çok bilgi var
kahve Türk kahvesi ve pişmemiş hali değil mi? :26: telvesi değil yani
hayır telvesi falan değil dövülmüş türk kahvesi çiğ
hayır telvesi falan değil dövülmüş türk kahvesi çiğ
Degişim Tablom |
GüncelKilom | 84,4 kg | Aldığım Kalori | 761 kcal | Aktiviteyle HarcadığımKalori | 349 kcal | İdealKilom | 61 kg | HedefKilom | 65 kg |
2-3 lt su | Yürüyüş | + | BasamakÇıkma | İpAtlama | Adımsayar | ||||
KondisyonBisikleti | Yüzmek | İnsanıty | SalonAletleri | Plates | |||||
BölgeselEgzersizler | Evişleri ütü | + | Spor Sürem | ||||||
DişBakımı ( colgate optik beyaz) | +, | İstenmeyenTüy(limon+tuz) | Sivilceve izleri | Selülit( y. sabunu) | Sıkılasma(lahana+ fındık yağı) | ||||
YüzCanlılığı | VücutLekeleri(elma sirkesi) | +,+ | Kirpik,Kaş bakımı(acı badem yagı) | + | SaçBakımı | Terleme | |||
YüzTemizleme( yoğurt maskesi+ gül suyu+ loreal paris 3 etkili) | -,+,+ | | | | | ||||
YeşilÇay | SodalıZayıflama Kürü | 1 sb. | Rooibosve Açaii Çayı | Elma(tarçınlı)Çayı | MeyveRüyası | ||||
Yağ Yakıcı Çay | |||||||||
KitapAdı | sevmek bu kadar güzelken. | 86.s | |||||||
Sahur | domates | kaşar peyniri | 1 dilim pide | danane yoğurt | |||||
İftar | |||||||||
Ara | cips | 1 küçük parça çikolata | 1 avuç antep fıstıgı | ||||||