buyuk degısım ıcın yardım bekklıyorum kızlar tavsıyelerınıze ıhtıyacım varr,,

canm elma sırkesı buharını nasıl uyguluyorsun , daha once hıc buhar banyosu yaapmadım utandım sımdı sorunca:26:

Canım şöyleki bir kabın içine su ve elma sirkesi koyuyoruz. Ölçü olarak tam bilemiycem ben gözkararı koyuyordum.
Ama şöyle; yarım bardak sirkeyse 1 bardak su gibi düşün. Ama çok da ziyan etmeyelim sirkeyi lazım oluur
Sonra işte canım kaynatıyoruz bu karışımı.
Banyoda başımızı havlu ile kapatıp bu kaba yaklaştırıyoruz yüzümüyü.. biraz beklettikten sonra yüzünde yumuşama olacka zaten.
İşlem bittikten sonra aynı karışımdan yüzünüze pamukla bir kez daha sürebilirsiniiz :)

Aa canım resimlerini yeni gördüm :)
Ben de kapalıyım söylemek istedim, seni öyle görünce mutlu oldum nedensee :)
Canım bizim saçlarımıza daha çok bakım yapmamız lazım aslında.. Çünkü tüm gün eşarp içindeler :\
Bu arada ben de kendim için koyduğum listeyi paylaşmak istedim. sana yardımcı olamk adına..

1. benimde fazlalıklarım var 5 kilo vericem. Ve bunun için bayramdan sonra diyet + spor yapmayı düşünüyorum. Dİyet olarak da karatayı önriyorum kesinliklee :)
2. Dediğim gibi saç bakımıı : Saçlarım çok döküldüler, ve bildiğin kendinden geçtiler.. Bunun için hindistan cevizi yağı +zeytinyağı + mayonez karışımını deniycem. Geçen hafta mayonezle zeytinyağını denedim sadece Mayonez garip gibi geliyor ama içinde sirke yumurta falan olduğu için saçımı güzel besledi. Sonra birisinde duyduğuma göre uzatıyomuş da.. Zeytinyağı da öyle. Besliyo, parlaklık veriyo.. Hindistan cevizi ise nemlendiriyo ve uzatıyomuş. Ayrıca mis gibi de kokuyoor :) Onu da deniycem bakalım. BU oriflamede satılıyor. görmüşsündür belkii

Saç dökülmeleri için ise karanfil suyu deniyorum. İşe yarıyor gibii :)
Sonuçlarımı yazıcam canııım.

3. Tüyler : Tüylerimi sık sık ağda ile alıp üstüne limon+tuz sürücem. Şimdilik yüzümdekilere deniyorum ama anca 4 gün falan oldu.Onunda sonuçlarını yazarım hayatım :)

Şimdilik bu kadar olsun..

Son düzenleme:
efsaxcım yaz başından beri azmini takdir ediyorum, keşke o irade bende de olsa bu gidişle kısa zamanda sonuca varacağından eminim yeter ki vazgeçme.

benim de bazı önerilerim olacak sana kabul edersen

diş konusunda, beyazlatma yerine diş taşlarını- varsa eğer- temizlet bence. beyazlatma çok pahalı bir iş. geçende sorduk 300 tl dediler. onun yerine düzenli fırçalayıp diş pastası kullanabilirsin. ben öyle yapıyorum.

cilt temizliğin için ürün kullanıyor musun bilmiyorum ama hemen cildine uygun bir dermokozmetik ürün edinmelisin kendine. cildini canlandıracaktır düzenli kullandıkça.

saçım için ben uzun bir süre sinameki kürü uyguladım uzamasına yardımcı oldu. fakat yaz gelince uğraşamadım yağlarla vıcık vıcık. şu an amino keratin maskesi kullanıyorum. geceden sürüyorum sabah uyanınca yıkıyorum. şimdilik memnunum.ama bunları uygulamadan önce kırıkların varsa biraz aldırırsan daha canlı bir görüntü olur.

selülitler için, krem mrem olaylarına aldanıp para dökme derim. çok gereksiz. doktorlar da bunu söylüyor. en iyi su+ spor ikilisi sen de bunu yapıyorsun zaten.

spor konusunda da bence sen salon olayını bırak. yürüyüş+ pilates şeklinde devam et. ben salona gittiğim dönemde sadece 2kg verebildim,gerçi verecek fazla kilom yoktu. pilatesin daha etkili olduğunu düşünüyorum.

terlemeye- yani ıslaklığa- bir çözüm yok bildiğim kadarıyla ama olmasın zaten yoksa vücut nasıl atacak o suyu? ama koku için bildiğim çok güzel bir yöntem var: kan taşı! aktarlarda satılıyor 3-5 lira bir şey. sabah akşam nemli kol atına sürüyorsun kokudan eser kalmıyor. bunun yanında rexona shower clean deodorantı da tavsiye ederim. ama bence kan taşı kadar etkili değil

bazı arkadaşlar yazmışlar dış güzellik yetmez içi de doldurmak lazım diye güncel filmleri takip eder kitap okumayı da alışkanlık haline getirebilirsen bu iş de tamamdır nete girdiğin zamanlar da iki gazete karıştırsan bitti işte. bir de kim milyoner olmak ister yarışmasını da izleyebilirsin. güzel ve enteresan bilgiler ediniyor insan.

bu arada buhar maskesi önerilmiş sana. buhar maskesi gözenekleri açtığı için pek tavsiye edilmiyor doktorlar tarafından. gözenekler açıldıktan sonra içine kir doluyor ve siyah nokta oluşuyor böylece çünkü bence iyice araştır. sonuçta bu konularda bilgi kirliliği çok fazla

bir de son olarak Yasemin soysal kitapları okumanı öneriyorum. büyük değişim konusunda işe yarayabilir.
aklıma geldikçe yine yazarım ben. sonuçları bizimle paylaşmayı unutma

cok saol cnm benm ılk defa kendımle bu kadar uğraşıyorum

kapalı olduğuna cok sevındım cnm , aynen eşarbın altında cok kotu oluyor helekı yazın karatayı okumuştum cnm kıtabını bı cok sağlıklı beslenme kıtapları okudum bende hepsınınden bısey alaarak uygulamaya başladım cnm senın fazla bı kılon yokmu bnım daha vermem gereken 20 ye yakın kılom varevet gordum cnm sarımsaklıı şampuanında faydasıı gören cok olmuş bıde argan yağıyla hınt yagınıda kullanıyorlarmış bı cok cozum var aslındada bızım ev zaten aktar gıbı bıde ben bu sene kendımle ugrasınca ııyıce ev bıtkıler yağlar yuvasna dondu limon tuzu bende duydum cnm denemeye karar verdım hattada benm cok tuy sorunum yok aslında bacaklarımda yok zaten cok sukur , koltuk altım ve bikini bölgemde var sonuçlara gore bende denıyeyım cnm cok tsk ederımm

cok tsk ederım tatlım benm ıns hep bırlıkte başarırız,evet cnm bıraz pahalı beyazlatmak dıslerımden cok sukur hıc bı cukur yada başka sıkıntı yasamadım 2-3 ayda bı kontrole gıdıyorum ama ne yaptıysam beyazlamadı doktorum dışın yapısından dıyor ama bakalım artık, colgate optık beyazı kullanıyorum bakalım sımdılık cnm dıger degısımler tamamlana kadar düzelmese onuda doktora beyazlattırmayı dusunuyorm bızım doktor 500 tl dıyor diş pastasını ılk defa duydum cnm o nasıl bısey:44:

cilt temızlıgı ıcın loreal ın 3 etkı bır aradayı kullanıyorum cnm aradada gul suyunu kullanıyordm

kırıklarım var cnm normalde sac uzatmazdıdm ben ılk defa uzattım saclarımı benımkı kestırmıyor sevmıyormus kırıkları bende aldırmayı düşünüyorum cnm acayıp cansız oldular uzadıkça azalıyorlar sankı

hayatımda yapmadığım kadar spor ve su ıcınyorum cnm düzene gırer ınss daha bölgesel başlamadım sanırım oyuzdenn hala mevcutlar bı yosun sabununu kullanıyorum her dus aldımda 1-2 dk masaj uyguluyorum o kadar

salonun ek yanındada spor yapıyorum tatlımda evde yapamadığım zaman salon benım sıgortam gıbı bısey oluyor, platese gelınce kılodanmıdır nedır hareketlerı tam yapamıyorum popo kalmıyor , ole oluncada sankı ıse yaramıyormuş gıbı geliyor

koku olmuyor Allahtan hergun spor yaptığım ıcın kıyafetlerın hakkından gelemiyorum kantaşını duymamıştım onuda deneyeyım cnm cok sagol

kıtap okumayı cok sevıyorum cnm bu aralar sağlık uzerıne kıtaplarla kafayı bozmuş durumdayım gazete okumayı alışkanlık halıne getırebılırım haklısn , evet o yarışmayı cok sevıyorum , kapanmadan kazan falan yarışmaları takıp edıyorum genelde

cok tsk ederım cnm onerılerının hepsını degerlendırecegım mutlaka paylaşırım ınss güzel sonuçlar elde ederım ve herkese faydalı olur

benim dişlerimde de hafif bir sarılık ama dediğin gibi yapısalmış. o yüzden çok takma ona. diş pastası da aynı diş macunu gibi. dişini macunla fırçaladıktan sonra bir de onunla fırçalarsın.benim kullandığım bu. piyasadaki diğer pastaları da denedim ama en çok bundan memnun kaldım. bir sigara içenler için olanı özellikle alıyorum- sigara içmeme rağmen- daha iyi beyazlatıyor gibi geliyor bana

kırıkları aldırmayınca bir süre sonra saç kökü güçsüzleşiyormuş bu da daha fazla dökülmeye yol açıyormuş. bunu da kuaförüm söylemişti

tamm cnm bunu bılıyorum görünce dank ettı kafama onuda denıyeyım bakalım evet ya dıs yapısından olması cok kotu ne zamandır gıdıcem kuaforede ılk defa bu kadar uzattım , kıyamıyorum sımdı bıdunya keser dıye

tüylere limonlu tuz iyimi geliyorr?????

efsax bacım kilo vermek harikaaa cildin için bol bol su tüketip günlük bakımlarını yapmanı ve sporla uğraşmanı öneririm... yüzmek harika olabilir

tüylere limonlu tuz iyimi geliyorr?????

efsax bacım kilo vermek harikaaa cildin için bol bol su tüketip günlük bakımlarını yapmanı ve sporla uğraşmanı öneririm... yüzmek harika olabilir

cok tskler tatlım benm , lımon suyu+tuz ıı gelıyormus baya araştırdım onu faydasını gören baya var cnm ama daha yenı uygulamaya başlayacağım ben su ve spor mevcut cnm, yuzmeyıde bayram sonrası gıtmeyı düşünüyorum gunduz oruçlu olunca gıdılmıyor aksamlarıda kısa bayram sonrası hafta 2-3 gıtmeyıı dusunuyorm

bu arada kızlar yoğurt kurunu sızede tavsıye ederım hem cok basıt hem cok kolay ve dun yaptıktan sonra yuzum yumuşacık oldu kardesım yüzüme dokununca kendısıde yapmak ıstedı saskın beceremedı cok güzel yuz temızlıyor ve yumusaltıyor

Canım benim cildim yağlıdır bunları yapıyorum. La roche Posay effeclar yüz temizleme jelini kullanıyorum 4 yıldır her akşam onunla yüzümü yıkıyorum gerçekten çok güzel bir ürün ne kurutuyor ne de siyah nokta sivilce oluşumuna izin veriyor.
Her akşam rosense gül suyu ile yüzüme masaj yapıyorum. ( Kızlar gülsuyunu pamukla sürmeyin elinize dökün ve öyle yüzünüze masaj yapın pamukla sürünce cilt tamamen ememiyormuş)
Arada bir mısır unu+soda maskesi yapıyorum cildim ışıl ışıl yumuşacık pürüzsüz oluyor kesinlikle tavsiye ederim :)

cok tsk ederım cnm bnm dedıklerını mutlaka deneyecıgımm

döktürmüşsün resmen ama sana tavsiyem ilk öncelklerini sırala ve yavaş yavaş üstesinden gel bunların hepsini düşür ve kafanda kurarsan kendini yıpratır ve pes edersin(inş. öyle olmazda) benim tavsiyem bu

tsk ederım cnm tavsıyen ıcın oncelıgım kılomdu ama sunu gordum 18 kıloya yakın kılo verdım tamm vücutta ve yüzde bı güzelleşme oluyor ama güzel olmak ıcın yeterlı deıl o yüzden bu maddelerede yavaş yavaş başlamaya karar verdım , ne zor kı ısımız kendımızı guzelhıssetmemız ıcın bır cok seye bas vuruyoruz

YOĞURT MASKESİ(alıntıdır)
Malzemeler :
- 1 tatlı kaşığı yoğurt
- 1 çay kaşığı karbonat
Yapılışı :
- Yoğurdu ve karbonatı karıştırın. İçerisinde karbonat olduğu için karışım biraz kabaracak
- Yaptığınız bu karışımı dudak ve göz çevresi hariç tüm yüzünüze sürün ve kurumasını bekleyin.
- Bu süre zarfı içerisinde cildinizde hafif yanmalar olacaktır. Bu maskenin cildinizle etkileşim halinde olduğunu gösterir yanma aşırı derecede artarsa maskeyi yıkayın ki şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşmadım.
- Kuruduktan sonra yüzünüzü ovalaya ovalaya maskeyi çıkarın.
- Ilık su ile durulayıp nemlendirici veya gülsuyu ile nemlendirin..
Not: Bu maskeyi HAFTADA 1 kez uygulayın. 2-3 hafta boyunca uyguladıktan sonra bırakın.

Degişim Tablom :26: ( 1.Günüm) 04.08.2013

GüncelKilom
84,4 kg
Aldığım Kalori
761 kcal
Aktiviteyle HarcadığımKalori
349 kcal
İdealKilom
61 kg
HedefKilom
65 kg
2-3 lt su Yürüyüş
BasamakÇıkma
İpAtlama
Adımsayar
KondisyonBisikleti
Yüzmek
İnsanıty
SalonAletleri
Plates
BölgeselEgzersizler
Evişleri
Spor Sürem
DişBakımı( colgate optik beyaz)

İstenmeyenTüy(limon+tuz)

Sivilceve izleri
Selülit( y. sabunu)
Sıkılasma(lahana+ fındık yağı)
YüzCanlılığı
VücutLekeleri(elma sirkesi)
Kirpik,Kaş bakımı(acı badem yagı)
SaçBakımı
Terleme
YüzTemizleme( yoğurt maskesi+ gül suyu+ loreal paris 3 etkili)

YeşilÇay
SodalıZayıflama Kürü
Rooibosve Açaii Çayı
Elma(tarçınlı)Çayı
MeyveRüyası
Yağ Yakıcı Çay
KitapAdı
OkunanKitap Syf.
Sahur
İftar

2 kepçe çorba

menemen
2 dilim pide 1 dilimkavun
Ara
EtTahılSütMeyveYağ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…