• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük bir derdim var, çaresiz kaldım. Özellikle büyüklerimden rica ediyorum. Bir yol gösterin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abiler hep zorda kaldıklarında anneleri biri bana büyü yaptı diye kandırıyormuş demek ki. bizde de aynısı. hiç konduramıyor insan abisine değil mi? sorumsuz bir erkek olmayı. bizimki askere gitti geç gitti ama inş düzelecek orada. yapabileceğiniz en doğru hamleyi yapmışsınız. kumara yatırırken parayı siz aklında miydiniz? vallahi bu erkekler.. dönüyorum benimkine bakıyorum böyle de değil işte. düşkün anne ablaya. insan kimseye de anlatamıyor değil mi. konduramıyor da. kimi erkeklerin çekip çevrilmeye ihtiyacı çok yoğun. özellikle sürekli anne himayesi altında yetişmiş veya annesi tarafından çok şımartılmış erkeklerin. tam anlamıyla bir çocuk gibi. illa yönlendirilmeleri lazım. Allah yardımcısı olsun. herkesin

abiler hep zorda kaldıklarında anneleri biri bana büyü yaptı diye kandırıyormuş demek ki. bizde de aynısı. hiç konduramıyor insan abisine değil mi? sorumsuz bir erkek olmayı. bizimki askere gitti geç gitti ama inş düzelecek orada. yapabileceğiniz en doğru hamleyi yapmışsınız. kumara yatırırken parayı siz aklında miydiniz? vallahi bu erkekler.. dönüyorum benimkine bakıyorum böyle de değil işte. düşkün anne ablaya. insan kimseye de anlatamıyor değil mi. konduramıyor da. kimi erkeklerin çekip çevrilmeye ihtiyacı çok yoğun. özellikle sürekli anne himayesi altında yetişmiş veya annesi tarafından çok şımartılmış erkeklerin. tam anlamıyla bir çocuk gibi. illa yönlendirilmeleri lazım. Allah yardımcısı olsun. herkesin

Sizinki de mi böyle şeyler yaptı? Abimin çekip çevrilmeye ihtiyacı çok o kesin. Bu zamana kadar annem hep yanlış evlada yüklendi. Annem psikolojik problemlere sahip sorunlu bi insan diye hep abim kurtulmaya çalıştı sırtından attı kız çocuğu o saf kandırırlar diye diye doldurdu hep annemi annem korkudan benim dibimden ayrılmaz oldu. Onu çok başıboş bıraktı. Halbuki asıl yanında olması korunması gereken çocuğu oydu ben değil. Kopuk olan oydu farklı şeylere meyleden oydu içkisi olan oydu parasını bi türlü yetireyen oydu. Ben öğrenciyken bile bursumdan ayırtıp anneme yollardım para istemezdim asla ondan abim senelerce hep para istedi hep uzaktaydı hep zor durumda kalınca anneme koştu. Bunca şeye rağmen anneme göre hep ben saftım korunması gereken bendim annem başımda durmazsa başıma ne işler alırdım. Bana fazla yüklenirken oğlunu ihmal etti hep. Benim başımda beklediğinin, beni sorguladığının, beni kısıtladığının dörtte birini abime yapsaydı bu raddeye gelmeyecekti olaylar. Annem beni hep boşa kısıtladı. Ben dışarı giderdim kitap kafeye giderdim. Abim dışarı giderdi bara giderdi. Ben dışarı giderdim arkadaşlarımı toplayıp engelli çocuklara eğlence düzenlerdim abim dışarı giderdi saçma sapan yerlerde takılırdı. Ben böyle küçük bi şehirde bir grup kurup gönüllülerin desteğiyle kaç tane okul boyamış tamir etmişim, kaç tane hayvana yuva yaptırmışım, kaç tane insana giyim gıda kırtasiye yardımı toplamışım. Hepsine tek başıma kalkıştım. Haberlere çıktım kaç kere. Milli eğitimden aradılar tebrik ettiler. Yemeklere davet ettiler. Çok uyardım çok söyledim.Hiç demedi ki bu kız düzgün zaten ne işler başarıyor ben ötekine yoğunlaşayım saldıkça saldı adamı şimdi de ah vah ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back