Sürekli aklımda o düşüncd beliriyor gözümü kapatınca intihar ediyorum her şey bitiyor oh kurtuluyorum tarzı görüntüler beliriyor dedi. Daha o zaman bu konuları paylaşmamıştı benle. Beni aradı bunu söyledi ben hiç iyi değilim dedi. Niye böyle oldun dedim. Anlattı yediği haltları. Dedim derhal psikiyatra gidiyorsun. İnternetten doktor bulduk gitti de ilaca başladı. Bana demese belki yönlendirmesem battıkca batacak en sonunda intihar edecekti bilemeyiz. Bizim ailede psikolojik sorunlar da biraz genetik. Geçen yıl teyzem intihar etti. Basite almak istemiyorum öenemsemez davranıp sonradan pişman olmak istemiyorum yapabilir yani bu ihtimal var dikkat etmek lazım. Anneme de dedim dikkat et yalnız bırakmayalım sırayla gidelim. Annem de normal değil ki. Şimdi el birliğiyle benim arkadaşlarıma sardılar ben safmışım bitlisliler le görüşme sana zarar verirler terörist kızım bunlar, işte eve erken gir erkeklerle birebir dışarda görünme giyimine dikkat et millet ne der. Sanki her doğulu terörist. He tamam görüşmem he tamam öyle yaparım dedim bende napayım. Anlayacak kafada değşller çünkü.
Kinamiyorum fakat ailen çok sorunlu .teyzem intihar etti diyorsun ,abim ,annem normal değil diyorsun ,sen nasıl sağlıklı kalabildin aralarında ,allah yardımcın olsun .
Abinin söylediklerini ben de yaşadım .babamın kaybından sonra uzman yardımı almak zorunda kaldım ,yalnız başa çıkamadım . Şimdi ölsem babamla birlikte olurum ,çocuklarıma eşim bakar çünkü o iyi bir baba ,benim bu dünyadaki sürem doldu ,babam ölümden korkar ,onunla olmaliyim, hem başka sevdiklerim de var orda .bu kadar yıl burda çok şey gördüm yaşadım ,vakit tamamdır artık gibi şeyler düşünüyordum .tamamen sağlıksız olduğunun farkındayım .birgün sesli düşünürken eşim şahit oldu düşüncelerime .soklarin en büyüğünü yaşadı ,bayagi bir zaman ise bile gidemedi .annesine kardeşine emanet edemedi beni .sizin gücünüz yetmez ,o kafasına koyduğunu yapar ,çocukları alın bize en büyük iyiliğiniz bu olur demiş ikisine de ..okula ara verdim ,bir süre evden uzak kaldık ,döndük biraz evde kaldık ,uzun doktor görüşmeleri, hastaneye yatmama inadı ,öyle böyle derken bir şekilde atlattım ve şuan normal hayata döndüm sayılır .ilaçların yan etkisine de alıştım .umarım abin de bir an önce alışır ve doğru yaşamayı öğrenir .
Ailenin dogulular hakkındaki söylemi çok yanlış ,dinleyip canını sıkma .benim bir sürü arkadaşım var o kesimden ,çok candan ,iyi niyetli ,sevgi dolu insanlar .genelleme yapmak çok yanlış ve kırıcı ..örgütten olan zaten kendini belli ediyor ,masum insanları yaftalamak hic hoş değil