bugunkü anlatacaklarım hoşuma hıç gıtmedı..
sınıfta önce ve sonra kavramını ınsan yaşamı uzerınden anlatıyordum..konu babaya geldı..öğrencım şu cümleyı kurdu;
öğretmenım benım babam sana "ş.r.f.ntı öğretmen" dıyor dedı..
kalakaldım..
babana söyle öğretmenım hıç hoşlanmadı senın soyledığın ayıpmş dedım.
çocuğun hayal dunyası mı yoksa ev yaşantısındakı konuşmalar mı bılemedım
Çocuktan al haberi.
içimden geçende bu ama ınanmak ıstemıyorum..hıç hoş bışey değil..
çocuğun resmını bnden ıstemıştı veli..sene başında 4 resım alırım dosyalar için..ablasının öğretmenı soyağacı yaptıracakmış..bu dönem sonu geldı bnden ıstedı..bnde dedımkı o resımlerı bn kullanıyorum ..okulsa benımkıde okul..böyle bişey için veremem dedım..
dedıyse bu konu hakkında demiştır ama denılecek bişey olarakta görmuyorumki..
ama vay o velinın halıne..çok fena konuşurum..
Sen görmezsin ama 2-3 liralık fotoğraf için yaftayı yersin hocam.Kadın olmak zor bu ülkede.
Merhaba arkadaşlar ben de özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum eşim de aynı okulda sınıf öğretmeni. Ben de eşimin başından geçen bir olayı anlatayım çok gülmüştüm anlattığında. Malum özel okul olunca velilerin taksitlerini yatırdığına dair faturalar veriliyor bir veli uzun zaman almamış öğrencisiyle gönderelim demişler zarfın içinde faturalar var çocuğa vermiş eşim çocuk da merak edip öğretmenim bu ne deyince o da muziplik olsun diye okulun su faturaları siz ödeyeceksiniz bu ay demiş. Akşama bayan arıyor hocam biz bu kadar parayı nasıl ödeyelim okulun suyunu yalnız bizim kız mı kullanıyor diye
Baştan sona okudum hepsini.Gülmekten ödüm ya
çok şeyler oluyor bende bir keresinde;
öğrencilerin babalarından bii geldi benim oğlan şöyle akıllı böyle zeki diye
bende toyum o zamanlar hiç öyle gözükmüyor dedim
adam kızardı bozardı vs..
bırtanede benden olsun okulun arkasında sıgara ıcıyoomus ogrencıler mudur gıtti ama brsey bulamadı sureklı gozu uzerndeydı.sureklı takıptydk.bır tanesını su borusunun ıcıne atarken gordm.bır kırdk bahceye acılan su borusunu yaklasık 10 paket sıgara ızmarıtı yukardan da su damlatıyodu su borusu tıkanmıs kırıncada butun su ustmuze:d