Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

bugunkü anlatacaklarım hoşuma hıç gıtmedı..

sınıfta önce ve sonra kavramını ınsan yaşamı uzerınden anlatıyordum..konu babaya geldı..öğrencım şu cümleyı kurdu;

öğretmenım benım babam sana "ş.r.f.ntı öğretmen" dıyor dedı..

kalakaldım..

babana söyle öğretmenım hıç hoşlanmadı senın soyledığın ayıpmş dedım.

çocuğun hayal dunyası mı yoksa ev yaşantısındakı konuşmalar mı bılemedım

aa bu arada arkadaşlar sizden ufak bır rıcam var..

gelinlik bölumundekı başlığıma fikirlerınız yazar mısınız?? benım için çok önemlı..

Çocuktan al haberi.

Çocuktan al haberi.

içimden geçende bu ama ınanmak ıstemıyorum..hıç hoş bışey değil..

çocuğun resmını bnden ıstemıştı veli..sene başında 4 resım alırım dosyalar için..ablasının öğretmenı soyağacı yaptıracakmış..bu dönem sonu geldı bnden ıstedı..bnde dedımkı o resımlerı bn kullanıyorum ..okulsa benımkıde okul..böyle bişey için veremem dedım..

dedıyse bu konu hakkında demiştır ama denılecek bişey olarakta görmuyorumki..

ama vay o velinın halıne..çok fena konuşurum..

Sen görmezsin ama 2-3 liralık fotoğraf için yaftayı yersin hocam. Kadın olmak zor bu ülkede.

Merhaba arkadaşlar ben de özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum eşim de aynı okulda sınıf öğretmeni. Ben de eşimin başından geçen bir olayı anlatayım çok gülmüştüm anlattığında. Malum özel okul olunca velilerin taksitlerini yatırdığına dair faturalar veriliyor bir veli uzun zaman almamış öğrencisiyle gönderelim demişler zarfın içinde faturalar var çocuğa vermiş eşim çocuk da merak edip öğretmenim bu ne deyince o da muziplik olsun diye okulun su faturaları siz ödeyeceksiniz bu ay demiş. Akşama bayan arıyor hocam biz bu kadar parayı nasıl ödeyelim okulun suyunu yalnız bizim kız mı kullanıyor diye

slm kızlar

gelinlık için açtığım konuya yorum yapan herkese teşekkürler..

sanırım bı karar vereceğim.. o nedenle başlığın kapanmasını rıca edıcem..

tekrar teşekkürler

veliyı kalpten öldüreceksınız..

çok şeyler oluyor bende bir keresinde;

öğrencilerin babalarından bii geldi benim oğlan şöyle akıllı böyle zeki diye
bende toyum o zamanlar hiç öyle gözükmüyor dedim
adam kızardı bozardı vs..

BIRTANEDE BENDEN OLSUN OKULUN ARKASINDA SIGARA ICIYOOMUS OGRENCILER MUDUR GITTİ AMA BRSEY BULAMADI SUREKLI GOZU UZERNDEYDI.SUREKLI TAKIPTYDK.BIR TANESINI SU BORUSUNUN ICINE ATARKEN GORDM.BIR KIRDK BAHCEYE ACILAN SU BORUSUNU YAKLASIK 10 PAKET SIGARA IZMARITI YUKARDAN DA SU DAMLATIYODU SU BORUSU TIKANMIS KIRINCADA BUTUN SU USTMUZE:d

adama küfür etseydin daha ıyıydı hocam

alin bebesinin zararı bize işte..ne çektik be öğretmenim.. Yazıııkkk

Sınıfta işleyeceğimız konu yerli ve yabancı turist kavramı..

Malum anasınıfı öğretmenıyım..benım mınıkler köyden ilçe harıcı bıryere gıtmemiş..gelde anlat..başladık derse..

Kızlardan bırı dedı " e turist nee??"

cvp verdım " sen yabancı bır ülkedeysen gıdıp orda gezersen yabancı turist olursun..gezgın olursun dedım"

dönup demez mı bana: " ee ben küçüğüm turıst olamam büyümedım"

herkese slm

yıne bu sene olan bir olay geldı aklıma..öğrencım aynı zamanda bızım okuldakı bır öğretmenın kızı..arkadaş derste sınıfında..bnde benımkılerle..

fotokopi çekmeye yan bınaya geçtım..5 dk sonra benımkılerde bahçeye çıkmış.. bu öğrencımde annesının sınıfına gitmiş..

arkadaşta bır panik benımkılerle benı arıyor..bn bınadan çıkarken karşılaştık..fotokopi çektiğimi anlattım..ne olduğunu sordum..gülmeye başladı..

meğer çocuk annesıne ; " Anne öğretmenım yok..kredı çekmeye gitti" demiş

geçen hafta öğrencım bana şarkı soylüyor..ama farkında olmadan evde annesıyle olan konuşmayı yansıtıyor;

" annee hadı öğretmene gıdelim
evıne gıdelim oturalım
olmaz kızım o taşındı uzakta
olsun anne gıdelim
öğretmenımın kocası yok gıdelim
ama bn çok üzüldüm"

slm.. neden yoksunuz arkadaşlar başlıkta..anılarınızı saklamayın gelin paylaşalım

bı kız öğrencim var..inat mı inat..sarı kafa

bana kızıyor bahçeye göndermedım dıye..yapışıyor masanın altına çıkmıyor..çıkarırsam ya da ilgilenmezsem kızıyor bana..

"kardeşimi getircem yarın ısırtıcam senı dıyor "

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…