bı kız öğrencim var..inat mı inat..sarı kafa
bana kızıyor bahçeye göndermedım dıye..yapışıyor masanın altına çıkmıyor..çıkarırsam ya da ilgilenmezsem kızıyor bana..
"kardeşimi getircem yarın ısırtıcam senı dıyor "
:)
merhaba meslektaşlarım nasılsınız
İyilik şekerimmm napıosun nasılsn :)
benim öğrencim sinirlenince beni sınıftan kovuyor, babama söyleyim de seni yarın dövsün diyor. sen sadece ısırıkla kurtulmuşsun hocam
selamm nasılsınız
Günlük hayatta da ailesiyle görüştüğüm bir öğrencim evime geldi. Ayağımda parmaklı çoraplardan vardı.
Öğrencim bir süre çoraplarımı inceledi, sorular sordu çorapla ilgili. Arkasından da,
- Öğretmenim biliyor musun bunlardan annemin de var ama kışın ellerine takıyor dedi.
Annesiyle ben gülmekten yerlerde...
hoşgeldınız pembegelin hocam..ıyıyım siz nasılsınız?
bnd iyiyim hocam yeni gördm yazdıgınızı
Selamlar arkadaşlar
5 yaşlarında arkadaşımın öğrencisi minik bir kız yanıma geldi, ojeli tırnaklarımı görünce ellerimi tutup okşadı "çok güzel elleriniz var kız öğretmen" dedi,gitti. 5-10 dk sonra tekrar geldi yine tuttu ellerimi "ımm tırnaklarınız da kırmızı, herkesin beyaz sizin kırmızı" (ojeyi bilmiyor demek doğal hali sanıyor) dedi gitti. Bir süre sonra yine geldi ama bu sefer çoook kararlı "ellerini bana ver" diye tutturdu "olmaz tatlım, onlar verilmez ki" dedim. Durdu ağlamaklı gözlerle gözlerime bakıp "ama lüüüütfen" dedi