yorgun savaşçı
derınderın öğretmenlerım..
hoşgeldınız..nasılsınız?
kızlar bugün derste öğrencimle aramda geçen diyalog;
ben tahtaya bişeyler yazarken öğrencim gerine gerine esniyor;
-Kızım akşam kaçta uydun?
-Öğretmenim dokuzda uyudum
-Peki sabah kaçta kalktın?
-Yedi buçukta öğretmenim
-Kızım bu kadar saat uyku ve bu kadar esnemek neden?
-Öğretmenim dokuzda uyuyorum ama gece uyanıyorum bizim orda çok ses oluyor yan komşularımız benim yattığım odaya bitişik olan odada yoga yapıyorlar gece olunca, sesler geliyor, bi de kedi gibi ses çıkarıyorlar yoga yaparken işte uyuyamıyorum bi süre ben
kızlar bugün derste öğrencimle aramda geçen diyalog;
ben tahtaya bişeyler yazarken öğrencim gerine gerine esniyor;
-Kızım akşam kaçta uydun?
-Öğretmenim dokuzda uyudum
-Peki sabah kaçta kalktın?
-Yedi buçukta öğretmenim
-Kızım bu kadar saat uyku ve bu kadar esnemek neden?
-Öğretmenim dokuzda uyuyorum ama gece uyanıyorum bizim orda çok ses oluyor yan komşularımız benim yattığım odaya bitişik olan odada yoga yapıyorlar gece olunca, sesler geliyor, bi de kedi gibi ses çıkarıyorlar yoga yaparken işte uyuyamıyorum bi süre ben
Bugün öğrencilerimi kar topu oynatmaya okulun bahçesine çıkardım. Çıkmadan önce de hepsini tembihledim "birbirinizin yüzüne atmayın sırtına atın sadece" diye.
öğrencilerimden bir tanesi unutmuş olacak ki arkadaşının kafasına doğru attı karı. aynı şeyleri tekrar ettim. bir de baktım ki başka bir öğrencim karı avuçlayıp kendi sırtına yapıştırıyor, meğer söylediğim sözü kendi sırtımıza atıyoruz diye anlamış.
merhaba kızlar
bende sizlerle bir anımı paylaşmak istiyorum:
6 yaşında bir öğrencime sordum ''burnun çok güzelmiş bana verir misin?''
burnunu tuttu sağa sola çekiştirdi sonra bana dönüp dedi ki;
''veremem ki yapışmış, çıkmıyor''
çok gülmüştüm
mesleğe ilk olarak merkeze bağlı bir kasabada başladım.
öğrenci seviyelerini ölçmek amaçlı derste bikaç soru sorayım dedim.
cd/dvd leri bilgisayarda okutmak yada yazdırmak için taktığımız bölümün adı nedir die sordum. sormaz olaydım. gayet yöresel şiveyle harmanlanmış ama kendinden emin bir tavırla
cd dıkıcı cevabını aldım ....( benden önceki arkadaşın sınav kağıtlarında da bu cevabı verdiklerini görnüştüm, meraktan sordum aslında :)
cd yi kasadaki ilgili bölüme tıktığını-tıkıştırdığını düşünerek CD DIKICI die yorumlamışlar kendilerince :)
yorgun savaşçı
derınderın öğretmenlerım..
hoşgeldınız..nasılsınız?
4 ay sonra mezun olacak biri öğretmen adayı olarak ben de geldim.
ooo hemşehrim gelmiş..inşallah hayırlısıyla bıtecek okul..
nasılsın bugusu ??