Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

bı kız öğrencim var..inat mı inat..sarı kafa:KK1:

bana kızıyor bahçeye göndermedım dıye..yapışıyor masanın altına çıkmıyor..çıkarırsam ya da ilgilenmezsem kızıyor bana..

"kardeşimi getircem yarın ısırtıcam senı dıyor " :KK53:

:)

benim öğrencim sinirlenince beni sınıftan kovuyor, babama söyleyim de seni yarın dövsün diyor. sen sadece ısırıkla kurtulmuşsun hocam :KK70:

Günlük hayatta da ailesiyle görüştüğüm bir öğrencim evime geldi. Ayağımda parmaklı çoraplardan vardı.
Öğrencim bir süre çoraplarımı inceledi, sorular sordu çorapla ilgili. Arkasından da,
- Öğretmenim biliyor musun bunlardan annemin de var ama kışın ellerine takıyor dedi.
Annesiyle ben gülmekten yerlerde... :KK16:

Sınıfa müfettiş geldi. Çocuklara (4 yaş grubu) sorular soruyor.
-- Baban ne iş yapıyor?
- III hiç bir iş yapmıyor.
-- Annen öyle diyor değil mi?
- Evet annem diyor
-- (Müfettiş de aynı durumdan müzdarip olacak ki) Zaten anneler hep öyle der :KK16:

benim öğrencim sinirlenince beni sınıftan kovuyor, babama söyleyim de seni yarın dövsün diyor. sen sadece ısırıkla kurtulmuşsun hocam :KK70:

senınkının arkası sağlammış:KK1::KK1:

benımkıde bana verdığı elmayı şekerı,bana ya da arkadaşına kızınca haram edıyor:KK53:

Günlük hayatta da ailesiyle görüştüğüm bir öğrencim evime geldi. Ayağımda parmaklı çoraplardan vardı.
Öğrencim bir süre çoraplarımı inceledi, sorular sordu çorapla ilgili. Arkasından da,
- Öğretmenim biliyor musun bunlardan annemin de var ama kışın ellerine takıyor dedi.
Annesiyle ben gülmekten yerlerde... :KK16:

benımde benzer bır olayım oldu geçen yıl..şimdi anımsadım..

erkek öğrencım geldı bacağıma elini sürüyor diz altımdan.. herhalde dedım külotlu çorabım kaygan..değişik geldı çocuğa..o gun ten rengı yerıne ilk kez ince siyah gıydım..

inceledı ınceledı eline baktı..

- ne oldu? dedım

- öğretmenım bacağını ayakkabı boyasıyla mı boyadın?? bu çorap nasıl sıyah olmuş? :KK53:

:KK1:

bugün bir kız öğrencim sarıldı bana..hep öpüyor bugün..dün ona bıraz darılmıştım:KK1:

öğretmenımmm canım benım..yerim senı..iyiki benım öğretmenim olmuşsun..dıyor

ve o andan ıtıbaren affınıza sığınarak dünyanın 8. harıkası ben oluyorum:KK1::KK1::KK1:

komık ve cana yakın çocuğum benım:KK1:

Selamlar arkadaşlar
5 yaşlarında arkadaşımın öğrencisi minik bir kız yanıma geldi, ojeli tırnaklarımı görünce ellerimi tutup okşadı "çok güzel elleriniz var kız öğretmen" dedi,gitti. 5-10 dk sonra tekrar geldi yine tuttu ellerimi "ımm tırnaklarınız da kırmızı, herkesin beyaz sizin kırmızı" (ojeyi bilmiyor demek doğal hali sanıyor :KK1: ) dedi gitti. Bir süre sonra yine geldi ama bu sefer çoook kararlı "ellerini bana ver" diye tutturdu :KK1: :KK1: "olmaz tatlım, onlar verilmez ki" dedim. Durdu ağlamaklı gözlerle gözlerime bakıp "ama lüüüütfen" dedi :KK1: :KK1: :KK1:

bahar aylarında gıyım kuşam renklerımız mi canlanıyor..güneş ışıklarımı bızı daha guzel gösteriyor bılmem..

çocuklar ıncelıyor bu aralar bızlerı:KK1:

öğrencım öptü eve gıderken..

"öğretmenım yanakların yumuşacık dedı"

bazende erkek öğrencılerım saçımı eller, "yarın saçlarını salda gel öğretmenım" der..

minicik ellerle masaj yapmaları yok mu bırde..ayy:KK16:

:nazar:

Selamlar arkadaşlar
5 yaşlarında arkadaşımın öğrencisi minik bir kız yanıma geldi, ojeli tırnaklarımı görünce ellerimi tutup okşadı "çok güzel elleriniz var kız öğretmen" dedi,gitti. 5-10 dk sonra tekrar geldi yine tuttu ellerimi "ımm tırnaklarınız da kırmızı, herkesin beyaz sizin kırmızı" (ojeyi bilmiyor demek doğal hali sanıyor :KK1: ) dedi gitti. Bir süre sonra yine geldi ama bu sefer çoook kararlı "ellerini bana ver" diye tutturdu :KK1: :KK1: "olmaz tatlım, onlar verilmez ki" dedim. Durdu ağlamaklı gözlerle gözlerime bakıp "ama lüüüütfen" dedi :KK1: :KK1: :KK1:

bak öğretmenım o da sana vermez sonra:KK1:

X