Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

Tüm gün yazılanları düşünüp güldüm, başka aklıma gelenleri de ekleyim dedim.

* Yavrucum eklem çeşitleri nelerdir?(oynar, oynamaz, yarı oynar demeli ya)
+Oynak, yarı oynak, oynamayak :))

*Kanın pıhtılaşmasında görevli kan hücresi hangisidir? (kan pulcukları )
+ Kan pilcikleri, pötürcekleri .... neydi ya... kan pıtırcıkları?

*İnce bağısağın yapısı nasıldır?
+ Ege kıyıları gibi girintili çıkıntılıdır.

*Güvenlik aynaları ne işe yarar?
+Baktığımızda kendimizi ve ruhumuzu mutlu huzurlu hissederiz.
*Emin misin?
+Yoo sadece hayal gücüm çok kuvvetli :))

Tüm gün yazılanları düşünüp güldüm, başka aklıma gelenleri de ekleyim dedim.

*Güvenlik aynaları ne işe yarar?
+Baktığımızda kendimizi ve ruhumuzu mutlu huzurlu hissederiz.
*Emin misin?
+Yoo sadece hayal gücüm çok kuvvetli :))

işte bu:KK1: son cevaba bakar mıısn:KK1:

maşallah ya:nazar:

kaçıncı sınıfta bu çocuk:KK1:

öğretmen arkadaşım aynı zamanda komşusu olan öğrencisine "sen evlenecek misin" diye sordu.
çocuğun cevabı "hayır öğretmenim evlenemiyorum belediye izin vermiyor" oldu :) verse evlenecek heralde :KK70:

bugün bir öğrencim geldi "öğretmenim içim kaşınıyor" dedi
nerenin içi kaşınıyor diye sorduğumda poposunun kaşındığını öğrendik :)

bir diğer öğrencim fazlaca doymuş olacak ki benimle konuşurken birden geğirdi. sonra yüzüme tuhaf tuhaf bakıp
-öğretmenim garip bi ses çıkardım, dedi
ilk defa yapıyor heralde :KK16:

merhaba..

görev yaptığım köyde her çocuğun korktuğu bır kadın vardı..kadın vefat ettı..benım çocuklar onun adını duyunca mum gibi olurlardı..çocuklar yaramazlık yapınca " senı koca şalvarımın içine sokar alırım yerım" dermiş..benımkılerınde ödü ondan kopuyor:KK53:

kadın öldü benımkılere bır rahatlık geldı köyde gezerken..

" ohh be ıyıkı öldü" falan dıyorlarmış evde:KK53:

Çocuklara "Katibim" şarkısını öğretiyordum.
Öğrendikleri kadarını dinleyim diyerek sustum. Çocuklardan bir tanesi
- Katip uykudan uyanmış gözleri "MAHMUT" diyor :KK9:

Canımızı sıkan olaylar: Saymakla bitmez ama en sonuncusu müdür ve müdür yardımcısının dersimden 1 alan bir kaç öğrencinin notunu benden habersiz sözlü girerek değiştirip 2 yapmaları. Üstelik bir öğrencinin teslim etmediği, var olmayan bir dönem ödevine 70 girmeleri. Çünkü orası okul değil ticarethane ya; öğrenciler notu parayla satın alıyorlar. Lanet olsun böyle sisteme..

Canımızı sıkan olaylar: Saymakla bitmez ama en sonuncusu müdür ve müdür yardımcısının dersimden 1 alan bir kaç öğrencinin notunu benden habersiz sözlü girerek değiştirip 2 yapmaları. Üstelik bir öğrencinin teslim etmediği, var olmayan bir dönem ödevine 70 girmeleri. Çünkü orası okul değil ticarethane ya; öğrenciler notu parayla satın alıyorlar. Lanet olsun böyle sisteme..

malesef bizim okulda da bunun örnekleri çok,biz niye not veriyorsak...

malesef bizim okulda da bunun örnekleri çok,biz niye not veriyorsak...

bu değişen sahte notlar sizin üzerinize kalıyor arkadaşlar..niçin düzeltmiyorsunuz??

Türkçe yazılışının kompozisyon sorusu" bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim" öğrencinin cevabı: ben sana arkadaşımı neden söyleyim, söyleyim sonra da sen onu azarla. Ben sana arkadaşımı söylemiyem söylemiyem söylemiyem .....

Türkçe yazılışının kompozisyon sorusu" bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim" öğrencinin cevabı: ben sana arkadaşımı neden söyleyim, söyleyim sonra da sen onu azarla. Ben sana arkadaşımı söylemiyem söylemiyem söylemiyem .....

:KK1: :KK1: söylemiyem örtmenim niye uğraşırsen :KK1:

X