• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütünlemelere kalanlar birlikte çalışalım!!

bugun hukuk sınavım vardı. iyi geçti gibi ama emin değilim. 17 tane doğrumun olması lazım geçebilmem için. şimdiden elimde 3 tane yanlış var :( çok moralim bozuldu ya hem de hep 2 şık arasında kaldıklarımdan gitmiş. kesin emin olduğum 13 tane soru var. inşallah +4 tane daha gelir kalanlardan. yalnız hukukta hiçbi kitapta rastlamadığım değişik sorular vardı. açık artırma sormuşlar mesela. konularda var mıydı hiç hatırlamıyorum. yarın da iktisat var. ona çok iyi çalıştım. inşallah geçicem. iktisattan da 16 soru yapmam gerek. allah yardımcımız olsun...

bugun hukuk sınavım vardı. iyi geçti gibi ama emin değilim. 17 tane doğrumun olması lazım geçebilmem için. şimdiden elimde 3 tane yanlış var :( çok moralim bozuldu ya hem de hep 2 şık arasında kaldıklarımdan gitmiş. kesin emin olduğum 13 tane soru var. inşallah +4 tane daha gelir kalanlardan. yalnız hukukta hiçbi kitapta rastlamadığım değişik sorular vardı. açık artırma sormuşlar mesela. konularda var mıydı hiç hatırlamıyorum. yarın da iktisat var. ona çok iyi çalıştım. inşallah geçicem. iktisattan da 16 soru yapmam gerek. allah yardımcımız olsun...

canım hukuktan hangi sorular sorulduğunu ve verdiğin cevapları hatırlıyormusun:26:

piolin canım hatırlamıyorum ya mümkün değil 30 soruyu hatırlamam :/ ama yakında yayınlanır nette sorular.. ordan bakarız artık.

tekrar selam kızlar

bugun iktisat sınavına girdim ve bütler böylelikle bitmiş oldu

çıkmış sorulardan nerdeyse hiç sormamışlar ya, sorular hep yeniydi. ve sadece 1 tane işlem sorusu vardı adam akıllı işlem yapılabilecek. geçerim diyorum, inşallah geçerim de mezun olurum ya..

ben de girdim bütünlemelere çoğu geçen dönemki vize-final soruları çıktı
sabah çalışmıştım ALLAH'tan 5 dakikada yaptım çıktım
çok şükür bitti de şimdi de bahar dönemi ve kpss var
ALLAH kolaylık versin hepimize:nazar::nazar::nazar:

Not:5 dakikada yaptım çıktım derken 5 dakika da kitapçığa işaretledim 20 dakika ise sürenin dolmasını bekledim =))

Son düzenleme:
sınav süreleri önceden bir ders için 40 dkkaydı gene ölemi arkadaşlar kredili sisteme geçtikya ondan değiştimi saatler

tekrar selam kızlar

bugun iktisat sınavına girdim ve bütler böylelikle bitmiş oldu

çıkmış sorulardan nerdeyse hiç sormamışlar ya, sorular hep yeniydi. ve sadece 1 tane işlem sorusu vardı adam akıllı işlem yapılabilecek. geçerim diyorum, inşallah geçerim de mezun olurum ya..

aynen ...şoktayım hala! bukadar mı şansızlık olur...sadece tarih ve iktisat vardı..her ikisinede sadece çıkmış sorulara çalıştım..
baktım 10 yıldır hep aynı soruları sormuşlar bir güzel kazıdım kafama hepsini..kitapçığı bi açtım ağlıcaktım resmen..47 almam gerekiyor geçmem için inş alırım ya...tarihi geçerim .tarihte de çok yeni soru vardı ama geçerim diye tahmin ediyorum zor değildi..ama bir ders yüzünden 1 yıl uzarsa çok kötü olucak..soru tarzı değişmiş bu arada..daha kolay ve açıklayıcı olmuş aslında..ama artık geçmiş yılların soruları sorulmayacak bence.

Son düzenleme:
aynen ...şoktayım hala! bukadar mı şansızlık olur...sadece tarih ve iktisat vardı..her ikisinede sadece çıkmış sorulara çalıştım..
baktım 10 yıldır hep aynı soruları sormuşlar bir güzel kazıdım kafama hepsini..kitapçığı bi açtım ağlıcaktım resmen..47 almam gerekiyor geçmem için inş alırım ya...tarihi geçerim .tarihte de çok yeni soru vardı ama geçerim diye tahmin ediyorum zor değildi..ama bir ders yüzünden 1 yıl uzarsa çok kötü olucak..soru tarzı değişmiş bu arada..daha kolay ve açıklayıcı olmuş aslında..ama artık geçmiş yılların soruları sorulmayacak bence.

bana çalışmana gerek yok çıkmış sorulara çalış gir 70-80 alırsın dediler
ben şansa bırakmak istemedim konulara da çalıştım ama çıkmış sorular çıkar diye rahattım
dediğin gibi kitapçığı açınca şoka girdim resmen
ancak 3-4 tane eski soru vardı ya
bi de o kadar formul ezberledim hiçbirinden sormamışlar
grafik bile 1 tane vardı
artık sistem değişiyor ya eskisi gibi olmıycak diyolar
eski sorular sorulmuycakmış öyle çok çok

merhabalar biraz geç oldu ama söylemek istedim

ben iktisattan da hukuktan da geçtim

ikisinden de 67 almışım mezun oldum :)

Back