• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütünlemelere kalanlar birlikte çalışalım!!

eogrenmedeki testleri çözün 50 nin üstü not alırsanız sınavdan büyük ihtimal geçersiniz
hemde soruları çözerken aklınızda kalır, üstüne bide son 3 sene sorularını incelerseniz. tertemiz geçersiniz üst sınıfa

ordaki sorulara henüz bakmadım ama mutlaka bakıcam. benim vizem 37 :) 55 falan almam gerekiyor geçmem için. teşekkür ederim yardımınız için...

merhaba kızlar

ben bugün çalışmaya başladım..

hukuka giriş: 9. üniteyi çalıştım. ara sınavdan sonraki ünitelerden başladım.

ünite 9: kişiliğin korunması ve tüzel kişilik

-notlar çıkardım
-ünite sonundaki soruları çözdüm

kolay bi üniteymiş, şimdilik iyi başladım. sıradaki; ünite 10 Borç İlişkisi, Borcun Kaynakları ve Sorumluluk...

1.sınıftayken ben de iyice okudum ezberledim ama gel bana sor şu ne diye iki lafı bir araya getirip cevap veremem
unuttum hepsini:26:

ünite 10: borç hukuku konusu... bu ünite bira zor ve karışık geldi:26: git gide zorlaşıcak sanırım...

bu üniteyi e-öğrenmeden çalıştım. sesli bi şekilde anlatıyo.. ama çok yeterli olmadı.. sanırım yarın murat aöf yayınlarından da bi kez okuyacağım, o zaman daha kalıcı olur gibi...

şimdi kitaptaki soruları çözmeye çalışacağım bakalım ne kadar faydası olmuş...

1.sınıftayken ben de iyice okudum ezberledim ama gel bana sor şu ne diye iki lafı bir araya getirip cevap veremem
unuttum hepsini:26:

cnm konular aşırı ezber ya akılda kalacak gibi diil ki... ben de endişe ediyorum şu an acaba erken mi başladım çalışmaya diye :9: unutabilirim bunları sınavlar gelene kadar...

borç hukuku ünitesinden az çok hangi soruların geleceğini anladım kızlar... elimdeki kitaplardan soruları çözdüm. bi çoğu doğru çıktı. konulara geri dönmeyi düşünmüyorum... yarın 11. üniteden devam edeceğim: ünite 11: sözleşmelerde şekil ve uygunsuzluk

buraya bi kaç kişi dışında kimse uğramayacak galiba :1:
olsun ben rapor vermeye devam edicem... belki sınavlar yaklaşınca gelen giden olur.. burası forumun diğer bölümleri gibi hareketli diilmiş:17:

neyse en azından bugun 2 ünite çalıştım...

ünite 9: kişiliğin korunması ve tüzel kişilik
ünite 10 Borç İlişkisi, Borcun Kaynakları ve Sorumluluk...

herkese iyi gecelerrrrrrr:3:

MERHABA KIZLAR

bugün hukuktan 11. üniteyi çalıştım: sözleşmede şekil ve uygunsuzluk...[/B]

Son düzenleme:
12. üniteyi de tamamladım: temsil

çok kolay ve kısa bi üniteymiş arkadaşlar... böyle devam edersem kısa sürede bitiricem konuları...
sonra bol bol çıkmış sorulara bakıcam inaşşalhh

bütünleme için kayıt yaptırmaya ve ücret ödemeye gerek yok
ALLAH kurtarsın:)

Son düzenleme:
bu bütünleme için bir başvuru olucak mıydı??yoksa eve kağıt gönderirler mi???:44::44::44:

ben bi kaç gündür çalışma işini boşladım ya. ama yarın devam ediyorum kesinlikle... kimse de kalmamış heralde bütünlemeye... :) anladım bi tembel benim burda :)

başvuruya gerek yok. eve kağıt gelmiyor artık. aöf web sistemindeki kendi sayfanızdan sınav giriş belgesinin çıktısını alacaksınız.
çalışmaya başlasam iyi olur 5 dersten kaldım ama 3 ünü vercem 2 si seneye kalsın diye düşünüyorum :52:

kızlar bende büte kaldım 2 dersden.ingilizce ve matematik.
randomlife çok sıkma arkadaşım kendini bence çıkmış sorulara ağırlık ver.ben konu çalıştım bıraktım çıkmış sorulara çalıştım sonra.çıkmış sorulara çalışırken konuları unuttum hiçbi faydasını görmedim.en korktuğum iki dersdi iktisat hukuk ama geçtim ve sadece çıkmış sorulara çalışarak

kızlar bende büte kaldım 2 dersden.ingilizce ve matematik.
randomlife çok sıkma arkadaşım kendini bence çıkmış sorulara ağırlık ver.ben konu çalıştım bıraktım çıkmış sorulara çalıştım sonra.çıkmış sorulara çalışırken konuları unuttum hiçbi faydasını görmedim.en korktuğum iki dersdi iktisat hukuk ama geçtim ve sadece çıkmış sorulara çalışarak

hadi yaaa... ben harıl harıl konu okuyorum ama :/

Arkadaşlar merhaba.
Diğer derslerimi 70-80 aralığıyla geçtim ama iktisad ve matematikten bütünlemeye kaldım.
İktisadı verebileceğimi düşünüyorum.İlk sınavda 47 almıştım 53-55 alsam geçerim.
Ama matematik nasıl çalışmam gerek, ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Matematik çalışan yada matematikten geçen arkadaşlar nasıl çalıştınız?
Nasıl bir yol izlemeliyim bana bir akıl verirmisiniz?
Üst sınıfta alttan kalan dersim olsun ve bir de onlarla uğraşayım hiç istemiyorum.
Ama nasıl geçerim bu matematikten onuda bilmiyorum.
Hoşçakalın...:71:

canım kafanı karıştırmak istemem konuları oku bitir.sonra çıkmış yılların sorularına çalış bence.çünkü bunlardan çıkıyor istersen son 10 yılın çıkmış soruları var yollarım:51:

yaa canım çok iyi olur cidden yollayabilir misin?

konular çok az kaldı zaten. sonra oturup hep çıkmış soru çalışcaktım ben de.

Back