• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütünlemelere kalanlar birlikte çalışalım!!

bende varım yalnız değilsiniz açıktan maliye okuyorum ve 5 dersten butunlemeye giriyorum ama hıc calısmadım cnm istemiyo :19:cıkmıs soruların aynısı cıkıyo ısaretleyın ve cevaplarını ezberleyın hehe ben hep ole calısıyom :9:

ben bi kaç gündür çalışma işini boşladım ya. ama yarın devam ediyorum kesinlikle... kimse de kalmamış heralde bütünlemeye...anladım bi tembel benim burda :)

hayır canım ya en tembeli benim büyük ihtimal:10: bende kaldım işletme 2 sınıf öğrencisiyim hukuktan kalmıştım fınalde tam 50 ile geçtim kabustu benim için ama 4 dersten kaldım büt için dersaneye gidiyorum ama kalcam galiba dersler çok zor çalışsamda anlamıyorum:18:

ben hala çalışmaya başlamadım hep kendi kendime:41: söz veriyorum yarın çalışcam diye yarın oluncada artık yarın çalışırım diyorum tam bi kaos benimkisi off napıcam ben böle gene kalıcam bu gidişle

ben hala çalışmaya başlamadım hep kendi kendime:41: söz veriyorum yarın çalışcam diye yarın oluncada artık yarın çalışırım diyorum tam bi kaos benimkisi off napıcam ben böle gene kalıcam bu gidişle

ayni benim durum :) istatistik ve iktisattan kaldim. ikisine de cok vakit ayirmam gerek ama bende tik yok. her gun yarin erken kalkip baslarim diyorum ama hareket yok hala :ssz:

ayni benim durum :) istatistik ve iktisattan kaldim. ikisine de cok vakit ayirmam gerek ama bende tik yok. her gun yarin erken kalkip baslarim diyorum ama hareket yok hala :ssz:

aynı ben ya her akşamyatarken erkenden kalkıp çalışcam diyorum sabah olunca akşam olsun çalışırımdiyorum sonrada hele bi yarınolsun diyorum:DDD benimde çok vakit ayırmam gerekli iktisat matematik istatitik::44: yakınsanbari birbirimize destek olak kafa kafaya verek çalışırız yoksa sonumuz hiç iyi gözükmüyor ya:53:

bende varım yalnız değilsiniz açıktan maliye okuyorum ve 5 dersten butunlemeye giriyorum ama hıc calısmadım cnm istemiyo :19:cıkmıs soruların aynısı cıkıyo ısaretleyın ve cevaplarını ezberleyın hehe ben hep ole calısıyom :9:
kredili sistemlemi okuyorsun yoksa sana daha vurmadımı cnm o birdde hangi bölümde okuyorsun

aynı ben ya her akşamyatarken erkenden kalkıp çalışcam diyorum sabah olunca akşam olsun çalışırımdiyorum sonrada hele bi yarınolsun diyorum:DDD benimde çok vakit ayırmam gerekli iktisat matematik istatitik::44: yakınsanbari birbirimize destek olak kafa kafaya verek çalışırız yoksa sonumuz hiç iyi gözükmüyor ya:53:

seninde durum benim kadar vahim. ucude calismdan gecilecek dersler degil. valla 2 gundur oturuyorum calisma masasina. sonra ona bakiyim buna bakiyim derken aksam olmus. hadi yarin diyorum yarin diye diye zaman kalmadi iyice gerildim. bugun basladinmi bilmiyorum ama sana bi onerim var. hadi yarin sabah 10 da dersin basinda olalim, aksama kadar nekadar olursa ne dersin???

seninde durum benim kadar vahim. ucude calismdan gecilecek dersler degil. valla 2 gundur oturuyorum calisma masasina. sonra ona bakiyim buna bakiyim derken aksam olmus. hadi yarin diyorum yarin diye diye zaman kalmadi iyice gerildim. bugun basladinmi bilmiyorum ama sana bi onerim var. hadi yarin sabah 10 da dersin basinda olalim, aksama kadar nekadar olursa ne dersin???

canımsennerde oturuyorsun :49:ist yakınsan görüşelim kafa kafaya verelim çalışalım benim iktisat matematik istatistik var

benimde 4 dersim var büte ve bir türlü çalışamıyorum düğün telaşından kafamı versem işim çıkıyor off yardım yaa napcam ben...maliyet ve finansaldan nasıl geçilir

ben 1 haftadır fındık toplamaktan ders falan çalışamadım 2 kitap duruyor öyle:18::18::18:
bu akşamdan başlayacağım çalışmaya:26:

ben 1 haftadır fındık toplamaktan ders falan çalışamadım 2 kitap duruyor öyle:18::18::18:
bu akşamdan başlayacağım çalışmaya:26:

ay bulancak:29: ne güzel fındık topluyorsun özendim şimdi sana karadenize aşığım zaten o ayrı:16:doğru dürüst çalışan yok sanırım bende bakamıyorum bi türlü :17:

ay bulancak:29: ne güzel fındık topluyorsun özendim şimdi sana karadenize aşığım zaten o ayrı:16:doğru dürüst çalışan yok sanırım bende bakamıyorum bi türlü :17:

ben bu senen ders çalışcam diye gitmedim fındık toplamaya oy görele görele:DDD

bende büte kalanlardanım konu falan calısamadım cıkmış soruları çözüyorüm benim bi arkadaş var kız cıkmış soruları çözdü geçti ya anlamadım:) bende şimdi sorulara ağırlık verdim genelde 5-6 soru paso cıkyo geriside allah kerim:)allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah geçeriz

Kızlar yaa benim de 4 dersim var bölümümüm de yeni açılan bi bölüm (LOJİSTİK) doğru düzgün çıkmış bi soru bile yok kitaplarımda yok nasıl olacak bilmiyom:26::26:

piolincim gel canım birlikte toplayalım:16:
hem bahçe kalabalık olunca daha güzel toplanıyor,zaman hemen geçiyor:16::16:
bugün gitmedim bakalım ders çalışabilecek miyim?:26:

aynen ya.ama istanbulda olunca hiç çalışılmıyor geçen senen fondığa gitmişitm orda güzelçalışılıyordu serins erin üstelik1 dersten kalmıştım sadece ama busene 6 dersim var:25:

bu sene işin zormuş seninde ALLAH kolaylık versin canım hepimize:16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back