- Konu Sahibi randomlife
bende varım yalnız değilsiniz açıktan maliye okuyorum ve 5 dersten butunlemeye giriyorum ama hıc calısmadım cnm istemiyo
cıkmıs soruların aynısı cıkıyo ısaretleyın ve cevaplarını ezberleyın hehe ben hep ole calısıyom ![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi kaç gündür çalışma işini boşladım ya. ama yarın devam ediyorum kesinlikle... kimse de kalmamış heralde bütünlemeye...anladım bi tembel benim burda :)
ben hala çalışmaya başlamadım hep kendi kendimesöz veriyorum yarın çalışcam diye yarın oluncada artık yarın çalışırım diyorum tam bi kaos benimkisi off napıcam ben böle gene kalıcam bu gidişle
ayni benim durum :) istatistik ve iktisattan kaldim. ikisine de cok vakit ayirmam gerek ama bende tik yok. her gun yarin erken kalkip baslarim diyorum ama hareket yok hala![]()
kredili sistemlemi okuyorsun yoksa sana daha vurmadımı cnm o birdde hangi bölümde okuyorsunbende varım yalnız değilsiniz açıktan maliye okuyorum ve 5 dersten butunlemeye giriyorum ama hıc calısmadım cnm istemiyocıkmıs soruların aynısı cıkıyo ısaretleyın ve cevaplarını ezberleyın hehe ben hep ole calısıyom
![]()
aynı ben ya her akşamyatarken erkenden kalkıp çalışcam diyorum sabah olunca akşam olsun çalışırımdiyorum sonrada hele bi yarınolsun diyorumDD benimde çok vakit ayırmam gerekli iktisat matematik istatitik::44: yakınsanbari birbirimize destek olak kafa kafaya verek çalışırız yoksa sonumuz hiç iyi gözükmüyor ya
![]()
seninde durum benim kadar vahim. ucude calismdan gecilecek dersler degil. valla 2 gundur oturuyorum calisma masasina. sonra ona bakiyim buna bakiyim derken aksam olmus. hadi yarin diyorum yarin diye diye zaman kalmadi iyice gerildim. bugun basladinmi bilmiyorum ama sana bi onerim var. hadi yarin sabah 10 da dersin basinda olalim, aksama kadar nekadar olursa ne dersin???
ben 1 haftadır fındık toplamaktan ders falan çalışamadım 2 kitap duruyor öyle:18::18::18:
bu akşamdan başlayacağım çalışmaya:26:
ay bulancakne güzel fındık topluyorsun özendim şimdi sana karadenize aşığım zaten o ayrı
doğru dürüst çalışan yok sanırım bende bakamıyorum bi türlü
![]()
ay bulancakne güzel fındık topluyorsun özendim şimdi sana karadenize aşığım zaten o ayrı
doğru dürüst çalışan yok sanırım bende bakamıyorum bi türlü
![]()
ben bu senen ders çalışcam diye gitmedim fındık toplamaya oy görele göreleDD
kaytardın demek fındıktan![]()
aynen ya.ama istanbulda olunca hiç çalışılmıyor geçen senen fondığa gitmişitm orda güzelçalışılıyordu serins erin üstelik1 dersten kalmıştım sadece ama busene 6 dersim var![]()
bu sene işin zormuş seninde ALLAH kolaylık versin canım hepimize![]()