Bütünlemelere kalanlar birlikte çalışalım!!

hoşgeldin canım :)

benim de başımda iktisat var ne yazık ki ve aynı şekilde vizem 47 benim de :)

henüz iktisata başlamadım ben şimdi hukuk çalışıyorum. bende matematik yok. bilemiyorum o yüzden :/

hoşgeldin canım :)

benim de başımda iktisat var ne yazık ki ve aynı şekilde vizem 47 benim de :)

henüz iktisata başlamadım ben şimdi hukuk çalışıyorum. bende matematik yok. bilemiyorum o yüzden :/

Hoşbulduk :)
İktisad notlarımız aynı.Hiç çalışamamıştım iktasada ben.Bugün başladım inşallah veririz.
Hukuk sınavlarımın ikisindende 70 almıştım.
Ben hukuk çalışırken aöf nin kitaplarını hiç açmadım.Murat tan çalıştım.
Eğer Murat ın kitapları varsa tavsiye ederim.
Kolay gelsin...

Matematik konusunda yardımcı olacak kimse yokmu? (

Son düzenleme:
yaa canım çok iyi olur cidden yollayabilir misin?

konular çok az kaldı zaten. sonra oturup hep çıkmış soru çalışcaktım ben de.

ayıpsın bebeğim tabiki yollarım nedemek.atmaya kıyamıyordum canım çıkmıştı alana kadar çıkartana kadar buyüzden kıyamaıyodum.valla arkadaşımın kızına verecektim ama içimden ona vermek gelmiyor çünkü çalışmıyor işe yarasın istiyorum.özelden bana mesaj at kargoyla yollarım bu hafta içi.yada otobüsle falan özelden konuşuruz sakın buraya yazma adresini ok

Son düzenleme:
kızlar hani bi not çizelgesi var ya ben ordan neye bakmam gerektiğini anlamadım ara sınav notu başarı puanı mıdır???mesela işletme 37-37 benim o zaman bütünlemede kaç alsam geçerim ???

shaddy şimdi vize notunun %30 u ile bütünleme notunun %70' inin toplamı 50 olmalı.
senin için hesaplayalım

37*30/100= 11.1
50-11.1=38.9
38.9*100/70=55.6

yani canım 55-56 gibi bi puan alsan geçersin

kızlar hani bi not çizelgesi var ya ben ordan neye bakmam gerektiğini anlamadım ara sınav notu başarı puanı mıdır???mesela işletme 37-37 benim o zaman bütünlemede kaç alsam geçerim ???

shaddy şimdi vize notunun %30 u ile bütünleme notunun %70' inin toplamı 50 olmalı.
senin için hesaplayalım

37*30/100= 11.1
50-11.1=38.9
38.9*100/70=55.6

yani canım 55-56 gibi bi puan alsan geçersin

benim de hukuk vizem 37, demek ki benim de 55 almam gerekiyo :)

hukuktan sözleşme türleri I ünitesindeyim ama okumaktan sıkıldım artık.. ama konuları bitircem söz verdim kendime. daha iktisat var offfffff

kızlar ben bu sene kalırsam örgüne devam edip dondurcam anadolu üniversitesini...teşekkür ederim hesapladığınız için ben bu ara hiç ders çalışmak istemiyorum işletme hukuk iktisat hiç anlamıyorum :44:

kızla rbenımde 3 dersım var
su an türk vergı sıstemıne calısıyroum konu okuyorum 5 ünite bitti 8 inciyi bi bitirsem de fıanl konularına gecsem onlardan daha cok cıkıyor sonucta en sondada cıkmıs sorulara bakıcam
dıger 2 dersten de konu calısmayı düşünmüyorum zira finansal yönetimden 1 konu calıstım ama anlamıyorum ve cok sıkılıyorum ılerlemıyor o yuzdne onlara soru usuluyle calısıcam
herkese kolay gelsin

merhaba kızlar

burayı bi süre ihmal ettim ama geri geldim...

bendeki son durumlar şöyle: iktisata giriş 3 ünite çalıştım... tahminimden daha kolay öğrendim. hukukta kaldığım yerdeyim ne yazık ki ama hızlandırmam gerek... zaman ilerliyorrrr

kızlar bende 6 dersten kaldımgeçen dönemden matematik ve iktisattan kalmıştım sınıf tekrarı yapmak istemiyorum matematikten hiç anlamıyorum istatistik çok karışık iktisat ise 1 soruyla kalmışım.
herhang, b,r link varmı matematikten çalışacağım:18:

Ahh ahh bilen varsa şu matematikten kurtulmanın yolunu banada söylesin lütfenİktisat ve matematik var ama iktisattan geçerim diye düşünüyorum.Çünkü hiç çalışmadım ona diğer
derslere ağırlık verdim ve hepsini verdim.Şimdi iktisat çalışıyorum ve verebileceğimi düşünüyorum ama matematik nasıl çalışacağımı bile bilmiyorum

şafa şafaya verelim yapalım bişiler bu gidişle matematik ermektarik olucakbizim için

kızlar merhaba bütünlemede sadece ff aldığımız derslerden mi sınava giriyoruz biri yardımcı olabilir mi

slm kızlar bütünleme bende kaldım iktisad ve matematik bugunden başlıyorum bende çalışmaya
bırde 2 sınıf nasıl olacak sistem degısıyor fıkrı olan var mı

slm kızlar bütünleme bende kaldım iktisad ve matematik bugunden başlıyorum bende çalışmaya

kızlar merhaba bütünlemede sadece ff aldığımız derslerden mi sınava giriyoruz biri yardımcı olabilir mi

ortalamanız 2.00 ve üstüyse ff'lerden gireceksiniz
eğer 2.00'den düşükse içinde d olan derslerden girecesiniz.

2.sınıf derslerini verecekler size,eğer bütünleme de iktisat ya da matematikten geçemezseniz onları da alıyorsunuz

ben de dün başladım çalışmaya

Son düzenleme:
Merhaba kızlar benimde tam 7 dersim var 2 tanesi alttan kaldı veremezsem geçemiyorum ve hiç çalışamıyorum içimden gelmiyor nasıl başlaya bilirim sizler nasıl,günde kaç saat hangi yöntemlerle çalışıyorsunuz lütfen yardım bu sene geçmem lazımmm( altan kalan derslerde matemetik ve muhasebe ne yapacağım bilmiyorum bu 29 günde çalışılır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…