- Konu Sahibi randomlife
-
Arkadaşlar merhaba.
Diğer derslerimi 70-80 aralığıyla geçtim ama iktisad ve matematikten bütünlemeye kaldım.
İktisadı verebileceğimi düşünüyorum.İlk sınavda 47 almıştım 53-55 alsam geçerim.
Ama matematik nasıl çalışmam gerek, ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Matematik çalışan yada matematikten geçen arkadaşlar nasıl çalıştınız?
Nasıl bir yol izlemeliyim bana bir akıl verirmisiniz?
Üst sınıfta alttan kalan dersim olsun ve bir de onlarla uğraşayım hiç istemiyorum.
Ama nasıl geçerim bu matematikten onuda bilmiyorum.
Hoşçakalın...
hoşgeldin canım :)
benim de başımda iktisat var ne yazık kive aynı şekilde vizem 47 benim de :)
henüz iktisata başlamadım ben şimdi hukuk çalışıyorum. bende matematik yok. bilemiyorum o yüzden :/
yaa canım çok iyi olur cidden yollayabilir misin?
konular çok az kaldı zaten. sonra oturup hep çıkmış soru çalışcaktım ben de.
kızlar hani bi not çizelgesi var ya ben ordan neye bakmam gerektiğini anlamadım ara sınav notu başarı puanı mıdır???mesela işletme 37-37 benim o zaman bütünlemede kaç alsam geçerim ???
shaddy şimdi vize notunun %30 u ile bütünleme notunun %70' inin toplamı 50 olmalı.
senin için hesaplayalım
37*30/100= 11.1
50-11.1=38.9
38.9*100/70=55.6
yani canım 55-56 gibi bi puan alsan geçersin
kızlar bende 6 dersten kaldımgeçen dönemden matematik ve iktisattan kalmıştım sınıf tekrarı yapmak istemiyorum matematikten hiç anlamıyorum istatistik çok karışık iktisat ise 1 soruyla kalmışım.
herhang, b,r link varmı matematikten çalışacağım:18:
ahh ahh bilen varsa şu matematikten kurtulmanın yolunu banada söylesin lütfeniktisat ve matematik var ama iktisattan geçerim diye düşünüyorum.çünkü hiç çalışmadım ona diğer
derslere ağırlık verdim ve hepsini verdim.şimdi iktisat çalışıyorum ve verebileceğimi düşünüyorum ama matematik nasıl çalışacağımı bile bilmiyorum
kızlar merhaba bütünlemede sadece ff aldığımız derslerden mi sınava giriyoruz biri yardımcı olabilir mi
slm kızlar bütünleme bende kaldım iktisad ve matematik bugunden başlıyorum bende çalışmaya
bırde 2 sınıf nasıl olacak sistem degısıyor fıkrı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?