- Konu Sahibi randomlife
-
eogrenmedeki testleri çözün 50 nin üstü not alırsanız sınavdan büyük ihtimal geçersiniz
hemde soruları çözerken aklınızda kalır, üstüne bide son 3 sene sorularını incelerseniz. tertemiz geçersiniz üst sınıfa
merhaba kızlar
ben bugün çalışmaya başladım..
hukuka giriş: 9. üniteyi çalıştım. ara sınavdan sonraki ünitelerden başladım.
ünite 9: kişiliğin korunması ve tüzel kişilik
-notlar çıkardım
-ünite sonundaki soruları çözdüm
kolay bi üniteymiş, şimdilik iyi başladım. sıradaki; ünite 10 Borç İlişkisi, Borcun Kaynakları ve Sorumluluk...
1.sınıftayken ben de iyice okudum ezberledim ama gel bana sor şu ne diye iki lafı bir araya getirip cevap veremem
unuttum hepsini:26:
bu bütünleme için bir başvuru olucak mıydı??yoksa eve kağıt gönderirler mi???:44::44::44:
çalışmaya başlasam iyi olur 5 dersten kaldım ama 3 ünü vercem 2 si seneye kalsın diye düşünüyorumbaşvuruya gerek yok. eve kağıt gelmiyor artık. aöf web sistemindeki kendi sayfanızdan sınav giriş belgesinin çıktısını alacaksınız.
kızlar bende büte kaldım 2 dersden.ingilizce ve matematik.
randomlife çok sıkma arkadaşım kendini bence çıkmış sorulara ağırlık ver.ben konu çalıştım bıraktım çıkmış sorulara çalıştım sonra.çıkmış sorulara çalışırken konuları unuttum hiçbi faydasını görmedim.en korktuğum iki dersdi iktisat hukuk ama geçtim ve sadece çıkmış sorulara çalışarak
hadi yaaa... ben harıl harıl konu okuyorum ama :/
canım kafanı karıştırmak istemem konuları oku bitir.sonra çıkmış yılların sorularına çalış bence.çünkü bunlardan çıkıyor istersen son 10 yılın çıkmış soruları var yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?