Bütünlemelere kalanlar birlikte çalışalım!!

randomlife

bu sefer olacak!! hedef55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.630
8
358
Ankara
Merhaba herkese,

Ben de ne yazık ki Eylül 2012'deki bütünlemelere kalanlar arasındayım. AÖF halkla ilişkiler okuyorum. Tüm dersleri verdim ama şu hukuk ve iktisat bırakmıyo yakamı. İnşallah bütünlemelerde onları da verip mezun olucam. ben yarından itibaren çalışmaya başlıyorum. gün gün neler çalıştığımı yazıcam buraya. katılmak isteyenler varsa hep beraber neler yaptığımızı paylaşalım ve birbirimize destek olalım. bölüm farketmez, destek olalım yeter ki.

HAYDİ HERKESİ BEKLİYORUM

şimdi neler yapmak istediğimden bahsedeyim arkadaşlar...

Hukuk için;
1) Murat AÖF yayınları kitabımdan hukuk konularını okuyarak başlayacağım. (en baştan başlamiycam, ara sınavdan sonraki konulardan başlıycam. zamanım kalırsa ara sınav konularını da okurum)
2) Üniteleri okurken önemli yerleri defterime not alıcam.
3) Ünite sonundaki soruları çözücem.
4) Tüm konular bitince çıkmış sorulara ağırlık vericem.

İktisat için;
1) Yabancı olduğum bi ders olduğu için önce AÜ'nin sitesinden indirdiğim videoları izleyeceğim. (bu derste en baştan başlayacağım, konuların birbirine bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü)
2) Kitabımdan konuları okuyacağım.
3)Ünite sonundaki soruları çözücem.
4) Tüm konular bitince çıkmış sorulara ağırlık vericem.

şimdilik böyle bir program oluşturdum arkadaşlar.. önerileri olan varsa alabilirim...

arkadaşım seni tek bırakmayayım
ben de varım toplam 5 ders
günü gününe konu çalışmayacağım
çıkan soruları alacağım internetten,kitabı da göz gezdirip soruları çalışacağım
yardımcı kitabım da vardı ondan da çalışacağım
bakalım ne olacak?

ohhh sonunda biri geldi ya, hoşgeldin canım :)

ben konu çalışmak zorundayım ya ne yazık ki, konulara yabancıyım çünkü. sen hangi bölümsün peki?

ohhh sonunda biri geldi ya, hoşgeldin canım :)

ben konu çalışmak zorundayım ya ne yazık ki, konulara yabancıyım çünkü. sen hangi bölümsün peki?

ben 2 yıllık sosyal hizmetler bitirdim geçen sene
sosyolojiye dgsyle girdim ama zor geldi
4e geçtim ama 5 dersle bir geçtim
ailem bilmiyor valla 2 ders dedim:18:
çalışmasam tamam hakettim derim ama konu konuya çalıştım sınırda kaldım ya
hoşbulduk bu arada:)

Son düzenleme:

yaa çalışıp da sınırda kalmak çok kötü gerçekten haklısın ben hukuk ve iktisata hiç çalışmadım şimdiye kadar. 2. sınıf derslerini veriyim, onlar da büte kalsın dedim. ama stres olmaya başladım ya geçemezsem diye. iktisat vizem 47, hukuk 37 :) iktisattan daha iyi almışım gene valla :) hukuk sözde sözel ama hiç mantık yürütülmüyo ya tamamen ezber :/

bu arada hoşbulduk demeyi unuttum
geçersin ya sıkma canını bu kadar
hukuktan sürekli test çözceksin ancak o şekilde kavrarsın
genelde hep aynı tip soruyorlardı ama belli olmaz ya belki son olarak bu sene de kolay sorarlar
seneye bütün bölümler kredili olacak ya son bi güzellik yaparlar heralde :))
bu arada sen hangi bölüm okuyorsun

ben halkla ilişkiler okuyorum :)
ya çok sıkmıyorum da işte seneye kredili sisteme kalmak istemiyorum. ben ilçede oturuyorum. sınavlar için ile gitmem gerekiyo ve çok sorun oluyo. sınav sayısı da artacak tam bi işkence olcak yani.. bu sene sınavlar önceki seneler göre daha kolay oluyo falan dediler ama ben pek fark göremedim sanki, hep aynı soruları soruyolar zaten :)

gel onu bana sor eski sisteme alışmıştım ben
bir baktım güzyılı,baharyılı ikişer sınav olacakmışız bilmem ne:26:
ne yalan söylim bu sistemi bu dönem bitti öyle anladım
iyi diyorlar da ben pek bir iyiliğini göremedim çalışmayanlar geçti çan sistemiyle ben kaldım ya
zoruma gidiyor çalışmasam neyse.face de yazmış bir tanesi ''vay be kitap kapağı açmadan geçtim diye''
bir sinir oldum
off neyse işte ben de ilçede oturuyorum giresuna gidiyorum sınav için
bu arada diğer başlıkta nokta atış kitapçığı ne diye sormuşsun
aynen murat,egem yayınları gibi kitapçık ünite ünite sorular var için tek ders kitabını 5 tl.ye satıyorlar

Son düzenleme:

hmmm anladım canım. bi araştırayım bakayım o zaman.
ben de tekirdağa gidiyorum sınavlar için. sabahın 6sında kalkıyorum. bi de o kafayla sınav yapmak :/

kredili sistemde de üstten ders falan alabiliyomuşuz sanırım, o yüzden iyi falan diyolar da ben görmeden bitirsem çok iyi olacak :)

evet o kafayla sınav yapmak çok zor
ALLAH kolaylık versin canım sana
kredili sistemde üstten ders alabiliyoruz erken mezun oluyoruz öyle olunca da
inşallah bitirirsin canım ya sıkma canını

kolay gelsın bende ısletme 3ten devame dıyorum 6 dersten 3 ü büte kaldı bırını kılpayı kacırdım dıger 2 ders zor bıraz anlamıyorum okusamda cıkmıs soruları hangı sıteden buluyosunzu bana lınk atabılır mısınız kızlar:26:

diğer başlığa da yazdım hedef aöf diye bir site var ben ordan indirdim
ve ben daha çıkartmadım yazıcıdan:26:
kpss'ye de çalışıyorum.ne olacak bakalım:26:
60 gün kalmış bütünlemelere:18:

bende hukuka girişten 2 soru eksik yaparak kalmışım.artık bütünlemelerde kurtarmak lazım.

merhaba kızlar

ben bugün çalışmaya başladım..

hukuka giriş: 9. üniteyi çalıştım. ara sınavdan sonraki ünitelerden başladım.

ünite 9: kişiliğin korunması ve tüzel kişilik

-notlar çıkardım
-ünite sonundaki soruları çözdüm

kolay bi üniteymiş, şimdilik iyi başladım. sıradaki; ünite 10 Borç İlişkisi, Borcun Kaynakları ve Sorumluluk...

Son düzenleme:
eogrenmedeki testleri çözün 50 nin üstü not alırsanız sınavdan büyük ihtimal geçersiniz
hemde soruları çözerken aklınızda kalır, üstüne bide son 3 sene sorularını incelerseniz. tertemiz geçersiniz üst sınıfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…