- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
hepsini allaha havale ediyorum..
hani beddua etmeyim diyorum beddua etmiş gibi olmasın ama umarım o kör gözleri ve kalpleri çok geç olmadan açılır..
hani kendi evim olsun annesi hasta olsa yine bakarım asla öyle bakmayım demem ama kendi düzenim olsun böyle enayi yerine konularak ve evde 2. sınıf insan muamelesi yapılarak değil.. benim evimde benim şarlarımla benim düzenimle..
hani onlara göre ben hiç birşeyi haketmiyorum ya bende onlara hakkımı helal etmeyeceğim sırf bu sebep yüzünden kocaaaaaman olan sevgimizi silip bitirdiğimiz için...
hiçbir zaman hakkımı helal etmeyeceğim beni böyle kullandıkları için..
hiçbir zaman hakkımı helal etmeyeceğim dalaverenin daniskasını çeviripte birde bana iyi insan nasihatleri vermeye çalışıp benim iyiliğimi hor gördükleri için...
hani derler ya cennnete gidip gitmeyeceğini kimse bilemez.. ama bakıyorum ki maşalah eşimin maailesi cennetlik olduğuna kaniler bir ben yapamadım diye cehennemliğim ne deyim allah ıslah etsin onları.. onlarında çocukları var... kocaaaamannnn inançları var ama miniciiiik vicdanları yok ki göremiyorlar gerçekleri yada görmüyorlar bilerek...
ne yapalım yani sevemedik annesiyle birbirimizi ama kötü mü davrandım aslaa...
istemiyorum evime absisin her gün gelmesni yanlışmı düşünüyorum asla.. ama onlara sorsanız bir numaralı hatalı benim kesin benim yüzümden bitmiştir bu evlilik...
emeklerime yazıklar olsun(((
daha bilgisayarımda şafak tablom duruyoooooo3 gün var daha ((((((
hep bunca zaman yanlış şafağı saymışım yanlış şafak beklemişim.
dün gelmiş öğrendim bir şekilde.
bbana hep yalan söylemiş yazıklar olsunnnnnnnnn......
ciğerime ateş düştü resmen........
emeklerime yazıklar olsun(((
daha bilgisayarımda şafak tablom duruyoooooo3 gün var daha ((((((
hep bunca zaman yanlış şafağı saymışım yanlış şafak beklemişim.
dün gelmiş öğrendim bir şekilde.
bbana hep yalan söylemiş yazıklar olsunnnnnnnnn......
ciğerime ateş düştü resmen........
Eğer kasti olarak haber vermediyse ki muhtemelen öyledir; çok çirkin olmuş. Zaten Hyptia nın yanlış hesaplaması mümkün değil, genelde telefonlarda kaç gün kaldığını sık sık konuşuyorlardır zaten
malesef hayır. aptala da malum olur derler ya yeminle hissettim dün gece yazdığım deftere de yazdım dün tarihli yani. o zaman bile hissettim.
bana haber vermeden gelmiş paşa hazretleri. evindeymiş. süpriz falan yok. hiçbir şey yok. haftasonu sıra bana gelince görüşürüz herhalde. ya da görüşmeyiz bilmiyorum.
askerden gelmiş bunca zaman bana yanlış şafak saydırdı bak herkes en geç 19da terhis oluyo diyordum bir de azarı işitiyordum.
soğuk mu üşür mü vs. diye kendimi yerken ben o sıcacık evine ailesien varmış bile.
bilgisayarımda şafak tablom sırıtıyo bana. aptal diyo..
ne aptalım kızlar ya(((((
hiçbiri yok:)
bitmiş bir ilişkiye can vermeye çalışıyorum. mezarından gidip anaannemi alsam ona bu kadar uğraş versem canlanır dirilir ayağa kalkardı. emeklerime acıyorum. koşturmalarıma.
of neyi anlatayım kızlar. ne kadar aptal ve saf olduğumu her lafına sustuğumu mu.. kakılmıştan beter oldum... manen ezildim yüreğim şişti ve..
askerim gelecek bana süpriz yapar işe gelir vs. aklımdan neler neler geçiyordu hiçbiri yok. özür flaan da yok. şunca zmn bir kez özür diledi mi ki? :) şimdi olsun. BİTTİ sözcüğünü anlamak neden bu kadar zor ki?
öss'de tr derecesi yapan benim kafa buna basmıyor işte
Siz ne zaman ayrılmıştınız canım:26: ve niye?
bu konu yeni açıldığı zamanların başında:) sebep yokken askerde ayrılalım çok iyi insansın meleksin ama bitti demişti. sebep yok ve askerdeyken...
niyesini ben bile bilmiyorum.
ama herkes dönünce arar düzelir değişir dedi. ben de hep süpriz yapacak umuduyla bekledim. ve evet gerçekten büyük süpriz oldu. :)
hiçbiri yok:)
bitmiş bir ilişkiye can vermeye çalışıyorum. mezarından gidip anaannemi alsam ona bu kadar uğraş versem canlanır dirilir ayağa kalkardı. emeklerime acıyorum. koşturmalarıma.
of neyi anlatayım kızlar. ne kadar aptal ve saf olduğumu her lafına sustuğumu mu.. kakılmıştan beter oldum... manen ezildim yüreğim şişti ve..
askerim gelecek bana süpriz yapar işe gelir vs. aklımdan neler neler geçiyordu hiçbiri yok. özür flaan da yok. şunca zmn bir kez özür diledi mi ki? :) şimdi olsun. BİTTİ sözcüğünü anlamak neden bu kadar zor ki?
öss'de tr derecesi yapan benim kafa buna basmıyor işte
biliyorum biliyorum... kalbimde bitmese ne olacak. o bitirmiş çekmiş gitmiş...
artık üzülmek istemiyorum ama iradeli de duramıyorum. kendimi aptal hissetmekten yoruldum artık.
ve şimdiden böyleyse ileride nolucaktı ki... ne konu açanlar var aldatmaları hakaretleri sindiren.. sonu böyle mi olsaydı...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş.
resmen gecenin bu saatinde zombiye döndüm uykum yok bir gram uyku girmiyor gözüme çünkü biliyorum yarın sabah abisi gelecek ve benim kabusum başlayacak... yarın nereye kaçacağım...
kahretsin hepsini ya... hepsinden nefret ettim...
bu konu yeni açıldığı zamanların başında:) sebep yokken askerde ayrılalım çok iyi insansın meleksin ama bitti demişti. sebep yok ve askerdeyken...
niyesini ben bile bilmiyorum.
ama herkes dönünce arar düzelir değişir dedi. ben de hep süpriz yapacak umuduyla bekledim. ve evet gerçekten büyük süpriz oldu. :)