Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

kocanla aran nasıl ne diyo napıyo bu arada
kalpleri körelmiş bunların canım benim
Allah kalblerine sevgi,vicdan,merhamet versin

Punhcshe noluyo canım böyle yaaa. Harap ettin kendini resmen. Canım bence sen boşanmakta kararlıysan ailenin yanına dön, daha fazla bu ızdırabı çekme. Yok benim hala umudum var diyosan da... O zaman hem bir doktorla görüş hem de al kocanı karşıda açık açık konuş

emeklerime yazıklar olsun(((

daha bilgisayarımda şafak tablom duruyoooooo 3 gün var daha((((((

hep bunca zaman yanlış şafağı saymışım yanlış şafak beklemişim.

dün gelmiş öğrendim bir şekilde.
bbana hep yalan söylemiş yazıklar olsunnnnnnnnn......

ciğerime ateş düştü resmen........

Noldu canım yaa? En başından anlat bakim

haydaaaa.
günaydın kızlar.
noluyor bitanem?
sana haber vermeden mi gelmiş?
sen kendine mi kızıyorsun yanlış hesapladın diye yoksa ona mı kızdın haber vermedi geldiğini diye?
ayyyy dur bi sakince düzgünce anlat...

allahım bir günümüz olaysız geçmicek mi ya

Eğer kasti olarak haber vermediyse ki muhtemelen öyledir; çok çirkin olmuş. Zaten Hyptia nın yanlış hesaplaması mümkün değil, genelde telefonlarda kaç gün kaldığını sık sık konuşuyorlardır zaten

ben gene en saftirik modumu takınayım..
belki sürpriz yapmak istemiştir.
benim eşim de bir izninde yapmıştı aynısını.

tel açmıştı bana nerdesin diye
ben de evdeyim yeni girdim demiştim
normal her zamanki gibi konuşuyorduk
o arada zil çaldı bi yandan telle konuşuyorum
karşımda şok olmuştum

ne zaman gelmiş, sen nasıl öğrendin bi anlasak

malesef hayır. aptala da malum olur derler ya yeminle hissettim dün gece yazdığım deftere de yazdım dün tarihli yani. o zaman bile hissettim.

bana haber vermeden gelmiş paşa hazretleri. evindeymiş. süpriz falan yok. hiçbir şey yok. haftasonu sıra bana gelince görüşürüz herhalde. ya da görüşmeyiz bilmiyorum.

askerden gelmiş bunca zaman bana yanlış şafak saydırdı bak herkes en geç 19da terhis oluyo diyordum bir de azarı işitiyordum.

soğuk mu üşür mü vs. diye kendimi yerken ben o sıcacık evine ailesien varmış bile.

bilgisayarımda şafak tablom sırıtıyo bana. aptal diyo..
ne aptalım kızlar ya(((((

Sıkma canını olan olmuş. Peki pişman mı, özür dileme durumları var mı? Eğer özür bile dilemiyorsa... ya da kendini haklı görüyorsa... Aman ne bileyim ben karışık işler :26:

hiçbiri yok:)

bitmiş bir ilişkiye can vermeye çalışıyorum. mezarından gidip anaannemi alsam ona bu kadar uğraş versem canlanır dirilir ayağa kalkardı. emeklerime acıyorum. koşturmalarıma.

of neyi anlatayım kızlar. ne kadar aptal ve saf olduğumu her lafına sustuğumu mu.. kakılmıştan beter oldum... manen ezildim yüreğim şişti ve..

askerim gelecek bana süpriz yapar işe gelir vs. aklımdan neler neler geçiyordu hiçbiri yok. özür flaan da yok. şunca zmn bir kez özür diledi mi ki? :) şimdi olsun. BİTTİ sözcüğünü anlamak neden bu kadar zor ki?
öss'de tr derecesi yapan benim kafa buna basmıyor işte

Siz ne zaman ayrılmıştınız canım:26: ve niye?

Siz ne zaman ayrılmıştınız canım:26: ve niye?

bu konu yeni açıldığı zamanların başında:) sebep yokken askerde ayrılalım çok iyi insansın meleksin ama bitti demişti. sebep yok ve askerdeyken...
niyesini ben bile bilmiyorum.

ama herkes dönünce arar düzelir değişir dedi. ben de hep süpriz yapacak umuduyla bekledim. ve evet gerçekten büyük süpriz oldu. :)

(((
bazen işte kalp kabul etmiyor, edemiyor.
dışardan davul sesi hoş gelir misali
hepimiz yorum yapıyoruz birbirimize ama içimizde kopan fırtınaları sadece bizler biliyoruz.

ancak sanırım bu sefer ilk defa hepimiz aynı fikirde olacağız
bitir artık
kalbinde bitir
mantığında bitirmen hiç bir işe yaramıcak
kalbinde bitir

hatta yaz en nefret ettiin yönlerini bir yere, seni kırdığı anları
dön dön onları oku
ama bitir...

gnaydın kızlar
aşk kör ediyor demekki canım

Son düzenleme:
biliyorum biliyorum... kalbimde bitmese ne olacak. o bitirmiş çekmiş gitmiş...

artık üzülmek istemiyorum ama iradeli de duramıyorum. kendimi aptal hissetmekten yoruldum artık.

ve şimdiden böyleyse ileride nolucaktı ki... ne konu açanlar var aldatmaları hakaretleri sindiren.. sonu böyle mi olsaydı...

rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş.

Amin bitanem amin.
ders al bizlerden :)

canım çok üzüldüm durumuna allah sana sabır versin demeyeceğim çünkü artık sabredecek halin kalmamış bence daha fazla bu kabusu yaşamak zorunda değilsin benim sana tavsiyem düşüncelerini bir kağıda yaz zarfa koy sadece eşinin görebileceği bir yere koy sonrada ailenin yanına git...seni gerçekten seviyorsa bu adam peşinden gelecektir ayrı evde oturacaktır gelmiyorsada hiç üzülme çünkü o zaten hayatı boyunca anasının dizinin dibinden ayrılamaz....keşke eşin kendini senin yerine koyabilseydi seni anlayabilseydi ama yapacak bi şey yok....yazık kendini daha fazla yıpratma değmeyecek insanlar için...

canım asker yolu beklemedim ama çoğu arkadaşımdan biliyorum askerdeyken daha da düşkün olurlardı sevdiklerine orada hasretlik çektiklerindenmidir nedendir bilmiyorum sizdede tam tersi olmuş sana daha çok bağlanması gerekirken uzaklaşmış....bence hiç üzerinde durma seni hak etmiyor demekki...tamam askerken ananın babanın değeri daha iyi anlaşılır ama seven adam anasının babasının elini öper öpmez fırlar dışarı sevdiğinin yanında alır soluğu anacım biri gider biri gelir hiç kafana takma...zaman herşeyin ilacı unutursun zamanla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…