Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

hypatia;
keşke yorum yapabilecek gücüm olsaydı.. sana sadece allahtan bol sabırlar diliyorum.. geçecek bir gün elbet ama geçene kadar üzüleceksin.. ALA nın dediği gibi hep kötü yönlerini hatırlamaya çalış..
keşke askerden dönecek ve düzelecek diye umutlanmasaydın.. şimdiye toparlamıştın kendini :KK43:(
neyse canım çabucak toparlanmanı diliyorum...

hypatia;
keşke yorum yapabilecek gücüm olsaydı.. sana sadece allahtan bol sabırlar diliyorum.. geçecek bir gün elbet ama geçene kadar üzüleceksin.. ALA nın dediği gibi hep kötü yönlerini hatırlamaya çalış..
keşke askerden dönecek ve düzelecek diye umutlanmasaydın.. şimdiye toparlamıştın kendini :KK43:(
neyse canım çabucak toparlanmanı diliyorum...

canım senin derdin sana yeter.. benimki gelip geçici, hiç birşey demeye gerek yok.(tek hatam kendi kendime umut vermem oldu:KK43:) ama lütfen kendin için azıcık topla kendini.
nerde oturuyorsun? ibb'nin sabah ücretsiz sporları var ismek kursları var onlara yazılmak istemez misin? evden uzaklaşırsın.
kendine eziyet etme ettirtme. ne olursun...

canım asker yolu beklemedim ama çoğu arkadaşımdan biliyorum askerdeyken daha da düşkün olurlardı sevdiklerine orada hasretlik çektiklerindenmidir nedendir bilmiyorum sizdede tam tersi olmuş sana daha çok bağlanması gerekirken uzaklaşmış....bence hiç üzerinde durma seni hak etmiyor demekki...tamam askerken ananın babanın değeri daha iyi anlaşılır ama seven adam anasının babasının elini öper öpmez fırlar dışarı sevdiğinin yanında alır soluğu :KK20: anacım biri gider biri gelir hiç kafana takma...zaman herşeyin ilacı unutursun zamanla....

evet canım.. ben de hep askerde daha duygusal olacak diye bekledim. o zaman yumuşar dedim ama bir tek yemekleri özledim dedi hep beni özledin mi diye sorduğumda. nasip işte:)

kızzlarrr selammm yaww bır iki gün girmiyorumm topic almış başını yürümüşş...kim kime ne olmuş anlamadımm...:KK43:(( yawww biz niye böyle hep üzgünüzz ...

evet canım.. ben de hep askerde daha duygusal olacak diye bekledim. o zaman yumuşar dedim ama bir tek yemekleri özledim dedi hep beni özledin mi diye sorduğumda. nasip işte:)

canımcım onda varmış bi gariplik yemekleri özlemişmiş gidicen bi tencere yemeği boşaltacan kafasından aşağı gidersin özlemini :KK47:anacımmm üzülme bu kurbağaymış prens değilll aaaaa sen prens sanmışsın onu :KK69: herşeyin hayırlısını dile allahtan bundada bir hayır vardır karşına değerini bilecek kişiler çıkarsın rabbim :nazar:

canımcım onda varmış bi gariplik yemekleri özlemişmiş gidicen bi tencere yemeği boşaltacan kafasından aşağı gidersin özlemini :KK47:anacımmm üzülme bu kurbağaymış prens değilll aaaaa sen prens sanmışsın onu :KK69: herşeyin hayırlısını dile allahtan bundada bir hayır vardır karşına değerini bilecek kişiler çıkarsın rabbim :nazar:

amin canımcımm allah razı olsun tez vakitte inş:))

Selam kızlar ben geldiiimmmm. Arnızda finallerden tek parça çıkabilmiş bir savaş kahramanına yer var mı :KK76::KK64::KK66:

Hypatia umarım en kısa zamanda acısı geçer.

Puncshe sizde durumlar nasıl canım? Geldi mi yine o gudubet adam sabahın köründe?

Alacım senden de yeni bitleyler duymadık ne zamandır...

Trlelli birkadın ve aydasu zaten kaç gündür görünmüyor

biliyorum biliyorum... kalbimde bitmese ne olacak. o bitirmiş çekmiş gitmiş...

artık üzülmek istemiyorum ama iradeli de duramıyorum. kendimi aptal hissetmekten yoruldum artık.

ve şimdiden böyleyse ileride nolucaktı ki... ne konu açanlar var aldatmaları hakaretleri sindiren.. sonu böyle mi olsaydı...

rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş.

amim ...rabbim bundan sonrasında kadir kıymet bilenle karşılaştırsın inşallah

Günaydın kızlaaarrrr.Uyuyo musunuz hala? Ses seda kesilmiş. Hani bizim uzun uzadıya sohbetlerimiz?

Günaydın kızlaaarrrr.Uyuyo musunuz hala? Ses seda kesilmiş. Hani bizim uzun uzadıya sohbetlerimiz?

günaydın pisipisi sohbet falan kalmadı boş sayfalara bakar olduk

ayyy günaydınlar..
üstümüze ölü toprağı serpildi sanki bu ne yaaa.
aaaaaaaaaaaaaaaaa
valla yeter, dertleri konuşa konuşa hep kötüyü çağırdık.

hadi kızlar toparlanaşım artık
yoksa yoplu intihar edicez
...

bugünü kızlar fıkra günü ilan ediyorum...
herkes ilk aklına gelen fıkrayı yazsın/kopyalasın.

1.si benden

Kafkas Ünv. Okuyan Bir Genç Yolda Yaşlı bir teyzeye Adres Sorar.Yaşlı teyze:
-Gadanalim İndi Burdan Düz Gidecen Döşü ( Yokuşu ) Dırmanıf Dıngılı Püküldünmü ( Köşeden Dönünce ) Ele Gavağına Çıhacaq ( Önüne Çıkacak ) ...

Genç Yaşlı teyzeye Anlamadığını Söyler. Bunun Üzerine Gene Yaşlı teyze Tarif Eder :
-Balama Gurvan İndi Burdan Düm Düz Gidecen Döşü Dırmanıf Dıngılı Püküldünmü Elee Gavağına Çıhacaq.

Genç Tekrar Anlamadığını Söyleyince Yaşlı teyze:
-Ay Seni Yere Sohum Köpöyoğlunun Gırılmışı Neyi Annamırsan Ola Biz Uruscamı Gonuşuruq :KK1:

Bu benim eşimin diyarından. Valla aynen böyle konuşuyorlar kendi aralarında. Çöz çözebilirsen
:KK3::KK3:

Kafkas Ünv. Okuyan Bir Genç Yolda Yaşlı bir teyzeye Adres Sorar.Yaşlı teyze:
-Gadanalim İndi Burdan Düz Gidecen Döşü ( Yokuşu ) Dırmanıf Dıngılı Püküldünmü ( Köşeden Dönünce ) Ele Gavağına Çıhacaq ( Önüne Çıkacak ) ...

Genç Yaşlı teyzeye Anlamadığını Söyler. Bunun Üzerine Gene Yaşlı teyze Tarif Eder :
-Balama Gurvan İndi Burdan Düm Düz Gidecen Döşü Dırmanıf Dıngılı Püküldünmü Elee Gavağına Çıhacaq.

Genç Tekrar Anlamadığını Söyleyince Yaşlı teyze:
-Ay Seni Yere Sohum Köpöyoğlunun Gırılmışı Neyi Annamırsan Ola Biz Uruscamı Gonuşuruq :KK1:

Bu benim eşimin diyarından. Valla aynen böyle konuşuyorlar kendi aralarında. Çöz çözebilirsen
:KK3::KK3:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ay bu ne ya çok karışık cidden. Fıkradan çok senin alttaki yorumuna güldüm

ben de dün yaşadığım bir şeyi anlatayım... dün zaten sinirli üzüntülü gergindim biliyorsunuz... neyse..

rapor oluşturacağım fakat diğer tr genelindeki şubeler bana kendi incelemelerini göndermemişler... sinirlendim.. genel müdür de başımızda... toplu mail attım.

"acilen gönderilmesi gerekmektedir. gönderenler dikkate almasın, göndermeyenler de derhal göndersin" diye yazdım. gönderdim. ohh:)

iki dk. sonra reply yapılmış cvp gelmiş açtım okudum ve gözüm kendi msjıma kaydı:KK53::KK53::KK53::KK53:

"acilen gönderilmesi gerekmektedir. gönderenler dikkate almasın, ........................ler de derhal utansınn"

:KK53::KK53::KK53: hemen gidip durumu müdürümle paylaştım:KK53::KK53: hala işten kovulmadığıma şaşırıyorummm...

Kızlar merhabalar, epeydir gelemedim, inşallah herkes adına güzel şeyler olur...
Pisim nasılsın
Naz kızın ıyılestı mı
hypatia sen gercekten guclu bır kızsın, bunu ınanarak soyluyorum
Alacım merhaba
Punchshe dualarım senınle...
Prensesperi sen nasılsın canım
sevocan nerelerdesın
hytdnze ne var ne yok kız senı hypatia ile karıstırıyorum bazen nıcklerden dolayı :KK1:

Ben de fıkra yok ama basınıza gelen ılgınc kazalar topığıne yazdıklarımı aktarayım buraya bırazdan gulun azcık...
Hep ıyı olalım ya :KK66:

X