hypatia;
keşke yorum yapabilecek gücüm olsaydı.. sana sadece allahtan bol sabırlar diliyorum.. geçecek bir gün elbet ama geçene kadar üzüleceksin.. ALA nın dediği gibi hep kötü yönlerini hatırlamaya çalış..
keşke askerden dönecek ve düzelecek diye umutlanmasaydın.. şimdiye toparlamıştın kendini(
neyse canım çabucak toparlanmanı diliyorum...
canım asker yolu beklemedim ama çoğu arkadaşımdan biliyorum askerdeyken daha da düşkün olurlardı sevdiklerine orada hasretlik çektiklerindenmidir nedendir bilmiyorum sizdede tam tersi olmuş sana daha çok bağlanması gerekirken uzaklaşmış....bence hiç üzerinde durma seni hak etmiyor demekki...tamam askerken ananın babanın değeri daha iyi anlaşılır ama seven adam anasının babasının elini öper öpmez fırlar dışarı sevdiğinin yanında alır soluğuanacım biri gider biri gelir hiç kafana takma...zaman herşeyin ilacı unutursun zamanla....
Bende asker yolu bekleyeçeğim sözlüm askere gidecek
evet canım.. ben de hep askerde daha duygusal olacak diye bekledim. o zaman yumuşar dedim ama bir tek yemekleri özledim dedi hep beni özledin mi diye sorduğumda. nasip işte:)
canımcım onda varmış bi gariplik yemekleri özlemişmiş gidicen bi tencere yemeği boşaltacan kafasından aşağı gidersin özleminianacımmm üzülme bu kurbağaymış prens değilll aaaaa sen prens sanmışsın onu herşeyin hayırlısını dile allahtan bundada bir hayır vardır karşına değerini bilecek kişiler çıkarsın rabbim
biliyorum biliyorum... kalbimde bitmese ne olacak. o bitirmiş çekmiş gitmiş...
artık üzülmek istemiyorum ama iradeli de duramıyorum. kendimi aptal hissetmekten yoruldum artık.
ve şimdiden böyleyse ileride nolucaktı ki... ne konu açanlar var aldatmaları hakaretleri sindiren.. sonu böyle mi olsaydı...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş.
Günaydın kızlaaarrrr.Uyuyo musunuz hala? Ses seda kesilmiş. Hani bizim uzun uzadıya sohbetlerimiz?
Günaydın kızlaaarrrr.Uyuyo musunuz hala? Ses seda kesilmiş. Hani bizim uzun uzadıya sohbetlerimiz?
günaydın pisipisi sohbet falan kalmadı boş sayfalara bakar olduk
Kafkas Ünv. Okuyan Bir Genç Yolda Yaşlı bir teyzeye Adres Sorar.Yaşlı teyze:
-Gadanalim İndi Burdan Düz Gidecen Döşü ( Yokuşu ) Dırmanıf Dıngılı Püküldünmü ( Köşeden Dönünce ) Ele Gavağına Çıhacaq ( Önüne Çıkacak ) ...
Genç Yaşlı teyzeye Anlamadığını Söyler. Bunun Üzerine Gene Yaşlı teyze Tarif Eder :
-Balama Gurvan İndi Burdan Düm Düz Gidecen Döşü Dırmanıf Dıngılı Püküldünmü Elee Gavağına Çıhacaq.
Genç Tekrar Anlamadığını Söyleyince Yaşlı teyze:
-Ay Seni Yere Sohum Köpöyoğlunun Gırılmışı Neyi Annamırsan Ola Biz Uruscamı Gonuşuruq
Bu benim eşimin diyarından. Valla aynen böyle konuşuyorlar kendi aralarında. Çöz çözebilirsen