Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Ooooo Aydasu hanımlar teşrif etmişlerr
Hem de günler sonra
Cezalısın sen; bir değil iki tane komik şey anlatacaksın

Annem cam boyası yapıyordu bundan 3-4 sene önceydi sanırım olay yaşandığında...
Odada oturuyoruz, yengem falan var muhabbet gırla gidiyor
Annem de cam boyası yaparken silinmesi gereken yerler için tiner kullanıyor, onu da odaya getirmiş git gel olmasın diye...
Ben de nasıl susadım...
Oda da su şişem vardı, ben ayağa kalktım bir yandan sohbet ediyoruz ben bir yandan şişeyi aldım elime açtım kapağını diktim kafama ama öyle böyle değil hani çok susarsınız da böyle lıkır lıkır içmek için dikersiniz ya kafaya hıh işte öyle :26:
Boğazımdan geçen şeyin su olmadığını anlamam uzun sürmedi fakat öyle bir dikmişim ki şişeyi kafama giden gitti içeri
Dudaklarım, boğazım, boynum, gıdığım, üstüm başım sırf tiner oldu...
Annem bir çığlık bastı aaaaa ölcek kız diye...
Banyoya koşuşumu görmelisiniz ama
O pis tinerin kokusu 1 ay çıkmadı sanki üstümden başımdan

Pisim Allah'tan iki tane komik şeyle geldim yoksa işim kötüydü
Bu da ikincisi

Üniversite birinci sınıftayım...
Karlı bir memleket, benim de geldiğim yerin karla uzaktan yakından alakası yok...
Okula gideceğiz ben de getirmişim ki bir çizme Allah Allah sivri burun, altı kösele
İkinci sınıfa giden tecrübeli bir arkadaş var yanımda..
Dedim kız ben bunları giyeyim mi düşmem demi
Yok dedi merak etme düşmezsin, hem düşsen bile ben tutarım seni, kolumdan çıkma
İyi dedik çıktık yola...
Servis geldi okulun kapısına indik servisten ilk adımı attık ikinci de ben öyle bir kaydım ki karın üstünde of of of
Kendimi yerde buldum, bunla kalsa iyi arkadaş sağolsun verdiği sözde durdu çıkmadı kolumdan bırakmadı da beni benim düşmemle birlikte o da benim üstüme kapaklandı
Ama ben nasıl bağırıyorum, salaaaakk hanı düşmezdim diye kız hala üstümde ama bak birlikte düştük bırakmadım seni diyor
Millet iptal tabi, gülmekten herkes yerde :2:
Ben düşünce arkalardan bir ses duydum '' aaaa bak kız düştü yok yok kızlar düştü

O ayakkabıyla yurda dönüşüm ayrı bir olaydı ya bu yetti bana...

Kızlar yüzüğümü kuyumcudan aldım tekrar

hadi canım iyi günlerde mutlulukla tak inş:) parmağında parlasın:))

Kızlar merhabalar, epeydir gelemedim, inşallah herkes adına güzel şeyler olur...
hypatia sen gercekten guclu bır kızsın, bunu ınanarak soyluyorum
:

sağol canım inş iyi olacağız hep birlikte:) artık beynimizi kemirip hasta etmeye gerek yok. dik duracağız:)

allah iyiliğini canım:))))

ben de okul zamanı havalı havalı merdivenlerden iniyorum, iki dk. önce okulun yakışıklısı bana teklif etmiş ben reddetmişim merdivende zıplıyorum derkennnnn sol ayakkabım bi fırladı ayağımdan(( sonra seke seke ayakkabının yanına gittim giydim. o çocuk da bi daha yanıma yaklaşmadı ahahaha :))

Ay doktora filan koşsaydın banyoya koşacağına

Valla ben de sevindim. Aşkıma da anlattım durumu geçende, üzülme dedi ama yok yani çok içime oturmuştu.

Kız oturmaz mı hiç...
Neyse hadi bunla geçmiş olsun

sağol canım inş iyi olacağız hep birlikte:) artık beynimizi kemirip hasta etmeye gerek yok. dik duracağız:)

Hıh şöyle...
De bakam '' gendümü seviyorum gendümü onaylıyorum '' diye bak nasıl motıve oluyor ınsan

Ay bu ne

'' aaaa bak kız düştü yok yok kızlar düştü"

Zamanlama süper ama

Ay doktora filan koşsaydın banyoya koşacağına

Kız o an hiç aklıma gelmedi desem

hadi canım iyi günlerde mutlulukla tak inş:) parmağında parlasın:))

Çok saol canım. Allah hepimize daha büyük daha parlaklarını nasip etsin diyorum

ya ben okuyup gülüp kaçıyordum yaaa :78::78::78:

:)) ya valla anlatcak bişey gelmiyo aklıma..
neyse ben size motive olmak için yaptıklarımı anlatıyım :))
düüün hem cheescake yaptım hemde kıymalı gül böreği oohhhhh afiyetle onları mideme indiriyorum şuanda
eşime bunları koklatıp koklatıp işkence yapmayı düşündüm yalan yok

ayyyyy kızlar siz anlatın ben okuyup gülüyüm olmaz mı affedin beni :))
birde aranızda ingilizcesi iyi olan yada ingilizce öğretmeni falan olan varmı
bugünlerde ingilizceye kaptırdım kendimi :)
ilk defa kendim için ingilizce öğrenmeye karar verdim...

Ben epey bir süre ingilizce dersi verdim canım. Harçlığımı çıkartıyordum özel derslerle. Sormak istediğin birşey olursa elimden geldiğince yardım ederim

oyy kıymalı gül böreğiii mi? benimle evlenir misin üühüh:)
ben ing. bölümünden mezunuyum. bir ara ders verdim öğretmenlik yaptım cnm yardımım olursa söyle..

ayrıca ücretsiz ing. kursu var ismek'in ist.da. sana yakın şubeyi bul sabah 9 öğle 2 arası sanırım. bu kurslara git. iki kur veriyorlar. çok iyi yani.. hem evden de çıkmış olursun hem de snn için güzellik olur bence...

:) gül böreeeeeee :) kıymalı mis mis :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…