günaydın hanımlar
normal bi hafta sonundan sonra bugün hastanedeyiz kızımın kontrolmuayenesi için bakalım nolucak
umarım sizin hafta sonunuz güzel geçmiştir
canım hayırdır ne kontrolü?
Senin prenses kaç yaşında??
benim kızım 3, oğlum 10 yaşında
kızımın kuruluk egzaması var canım heryeri kuruyup yara oluyor
birsürü krem veriyolar kullanıyoruz ama sonuç 0
bide alerji problemimiz var besin alerjisi bakalım öğleden sonrada alerji polikiliniğine sevk edecekler
biraz da orda uğraşacağız galiba, hayırlısı bakalım
inşallah canım,ama yine uzun bi süreç bizi bekliyo galiba hayırlısıcanım çok çok geçmiş olsun.
iyi haberlerini bekliyoruz canım...
hytdnze canım çok geçmiş olsun(
valla ALA cım çözmek için uğraştım ama pek bişey anlamadım şimdi sabah kahvaltıya gitti akşam saat yemeğinide orda yedi neyse eşimin bir halasıda ordaymış.. neyse sanki toplu kahvaltıda biz çağrılmamışız gibi düşündüm önce öyle yapmazlardı herhalde kendileri utanırlardı yok toplu kahvaltı değildi sonrada oğlu onları sohbete bırakmış akşam sohbetleri varmış.. saat 11 buçukta eve geldi..
o saatten sonrada konuşmadan uyudu zaten..
yalnız sabah kahvaltıya oğlu gelmedi..
eşim sofrada abim niye gelmedi falan dedi ( oda şaşırdı herhalde yokluğuna) anneside gelmek isterse gelir onu telefonla davet edecek değilim ya dedi şaşırdım yani hayret.. kırk telefon açıp kahvaltıya çağıran kadın bunu dedi...
bu arada 2. gelişme de şu yönde
ben büyük abiyle konuşmuştum hatırlarsanız telefonda..
ondan bir gün sonra hemen eşimi aradı abisi önce normal sıradan sohbet etti.. hiçbişey söylemedi
bir gün sonra yine aradı ve bu defa boşanma hakkında konuştular... kızdı falan herhalde abisi eşimde acı çekecek olan benim falan gibi bişeyler söyledi ama gersini pek duyamadım..
tlf görüşmesi bittikten sonra bana gelipde senmi konuştun diye kızmadığına göre abisi benle konuştuğunu söylemedi demektir... yalnız işin ilginci telefondan sonra eşim böyle biraz değişti gibi işin ciddiyetini daha çok kavradı sanki bana gelip bişey istiyormusun markete gideceğim vs ısrarla soruyor falan..
sonra mrketten geldi bugün hiç konuşmayalım tartışmayalım nolur birbirimizin canını sıkmayalım dedi..
bende iyi olur canımı sıkmazsan ben zaten seninle kaç zamandır konuşmuyorum sen kendine dikkat et yeter dedim...
sonrada bu lafı dediğine pişman olmuş gibi.. zırt pırt çay içermisin..
çekirdek aldım niye yemiyosun falan diye yine kendi dolaştı ortalarda..
neyse son durumlar bunlar işte ortanca abiyle de br konuşma yapabilirsem denk düşürüp süper olacak ama sanki gerek kalmayacak gibi..
sanırım tahsin abi ortancayla konuşmuş olabilir kahvaltıya gelmediyse.. belki kızmıştır hergün hergün gitme bunaltıyon falan demiştir belki bilemiyorum..
ahh ahh eşimin telefon konuşmasını duysaydım neye kızdığını daha iyi anlayacaktım...
ALA sizde en kısa zamanda çözersiniz inşallah...
hani kızlar nerede herkes gelişmeleri anlatsın hadi bakalım merak ediyoruz burda
hmmmm benim burdan anladığım sanırım büyük abi bir şekilde ortanca abi veya anne ile konuştu.
yani önce kahvaltı
sonra abinin sabah gelmemesi
annenin "çağırıcak halim yok gelirse gelir gelmezse gelmez demesi"
bence büyük abi olaya el attı gibi duruyor.
inş yanılmayız canım
veeeeeeeeeeeee evet boşuna pembe hayaller kurmuşuzaz önce zil çaldı ve abisi evde şuanda
dur dur buna da şükür
sabahın köründe gelmedi en azından
günü yarıladın
benim kızım 3, oğlum 10 yaşında
kızımın kuruluk egzaması var canım heryeri kuruyup yara oluyor
birsürü krem veriyolar kullanıyoruz ama sonuç 0
bide alerji problemimiz var besin alerjisi bakalım öğleden sonrada alerji polikiliniğine sevk edecekler
biraz da orda uğraşacağız galiba, hayırlısı bakalım
valla hiç hoş geldin bile demedim açtım kapıyı üstelik şaşırdım beklemiyordum ya neyse girdi içeri kapadım kapıyı içeri salona geçti hiç o tarafa bakmadan geçtim odama..
eşim lavobodaydı çıkınca odada muzik sesi duyunca odaya baktı niye odaya geçtim diye baktı herhalde sabah beri ortalıklardaydım çünkü..
sonra gitmiş abisini gördü herhalde neyse gözlüğüm içerdeydi gözlüğünü içerde unutmuşsun dedi gözlüğümü getirdi hiç suratı asık falan değildi.. kendisi de benim odaya geçmemden rahatsız olsa gözlüğümü falan neden getirsinki değil mi?? neyse işte ben yine salak gibi birşeyler çıkarmaya çalışıyım boş yere..
ben biraz dışarı çıkıyım yoksa içimden bir ses bir çığlık at diye bağırıyorki anlatamam..
valla hiç hoş geldin bile demedim açtım kapıyı üstelik şaşırdım beklemiyordum ya neyse girdi içeri kapadım kapıyı içeri salona geçti hiç o tarafa bakmadan geçtim odama..
eşim lavobodaydı çıkınca odada muzik sesi duyunca odaya baktı niye odaya geçtim diye baktı herhalde sabah beri ortalıklardaydım çünkü..
sonra gitmiş abisini gördü herhalde neyse gözlüğüm içerdeydi gözlüğünü içerde unutmuşsun dedi gözlüğümü getirdi hiç suratı asık falan değildi.. kendisi de benim odaya geçmemden rahatsız olsa gözlüğümü falan neden getirsinki değil mi?? neyse işte ben yine salak gibi birşeyler çıkarmaya çalışıyım boş yere..
ben biraz dışarı çıkıyım yoksa içimden bir ses bir çığlık at diye bağırıyorki anlatamam..
bak canım.
eşin gerçekten arada kaldı.
maddi olanaksızlıklarının sonucunu yaşıyor
bir erkek olarak bunu dile getiremediği için de
annemdir beraber oturucam. ben onun oğluyum onun bana ihtiyacı var diyor
anlatabildim mi?
biraz sabır et.
tavrını değiştirme
bence bu işin sonu düzlüğe çıkıcak hayırlısıyla...
Zaten benimle başbaşa kalmak istediğini söylüyor ama işte bugün mümkün değil başbaşa kalmamız, kalabalık bir yere gideceğiz akşam. Dönünce anlatırım artık yüzyüze farklı mı olmuş yoksa rezil mi olmuş hep beraber kritiğini yaparız. Canım senin koşuşturmalarında da Allah yardımcın olsun
İnşallah beni ikna eder de ben de aramızdaki bu mesafeleri kaldırmaya karar veririm. Valla sıkıyorsa paylaşma. Sana karşı bir kampanya başlatırım burda aklın durunHadi bakalım iyi eğlenceler. Bebişin sağlık durumunu da bizimle paylaşırsın canım.
İnşallah canım
nazcım çok geçmiş olsun kuzum.
benim kızım da 8 senedir her hastalığını ateşli geçirdi
üstelik inatçı ateş dedikleri türden.
gripte bile ateş 40 a fırlıyor ve düşmüyor.
ben ibufen ve calpolu dönüşümlü veriyordum 4 saatte bir.
aynı zamanda evde novalgin damlamız var
baktım o 4 saat içinde ateş çıktı ama ilaç saatine de daha varsa
4 damla novalgin veriyorum düşürüyor ateşi
sadece body ile tutuyorum o arada
donuyor bebeğim biliyorum ama biliyorsun ki mümkün mertebe ince giydirmek gerekiyor ateşli durumlarda
aranızda yattığı için zaten tetikte uyuyacağından ateşi çıktı
ğı an farkedersin zaten merak etme.
bir de benim eşim de kızına çok düşkün olduğu için
Allah var hep ikimiz beraber sabahlarız hastalıklarda.
ben ilacı getiririm o ılık kompres yapar vs.
umarım bir an önce geçer bitanem.
bir an heveslendim bende canım..hytdnze canım çok geçmiş olsun(
valla ALA cım çözmek için uğraştım ama pek bişey anlamadım şimdi sabah kahvaltıya gitti akşam saat yemeğinide orda yedi neyse eşimin bir halasıda ordaymış.. neyse sanki toplu kahvaltıda biz çağrılmamışız gibi düşündüm önce öyle yapmazlardı herhalde kendileri utanırlardı yok toplu kahvaltı değildi sonrada oğlu onları sohbete bırakmış akşam sohbetleri varmış.. saat 11 buçukta eve geldi..
o saatten sonrada konuşmadan uyudu zaten..
yalnız sabah kahvaltıya oğlu gelmedi..
eşim sofrada abim niye gelmedi falan dedi ( oda şaşırdı herhalde yokluğuna) anneside gelmek isterse gelir onu telefonla davet edecek değilim ya dedi şaşırdım yani hayret.. kırk telefon açıp kahvaltıya çağıran kadın bunu dedi...
bu arada 2. gelişme de şu yönde
ben büyük abiyle konuşmuştum hatırlarsanız telefonda..
ondan bir gün sonra hemen eşimi aradı abisi önce normal sıradan sohbet etti.. hiçbişey söylemedi
bir gün sonra yine aradı ve bu defa boşanma hakkında konuştular... kızdı falan herhalde abisi eşimde acı çekecek olan benim falan gibi bişeyler söyledi ama gersini pek duyamadım..
tlf görüşmesi bittikten sonra bana gelipde senmi konuştun diye kızmadığına göre abisi benle konuştuğunu söylemedi demektir... yalnız işin ilginci telefondan sonra eşim böyle biraz değişti gibi işin ciddiyetini daha çok kavradı sanki bana gelip bişey istiyormusun markete gideceğim vs ısrarla soruyor falan..
sonra mrketten geldi bugün hiç konuşmayalım tartışmayalım nolur birbirimizin canını sıkmayalım dedi..
bende iyi olur canımı sıkmazsan ben zaten seninle kaç zamandır konuşmuyorum sen kendine dikkat et yeter dedim...
sonrada bu lafı dediğine pişman olmuş gibi.. zırt pırt çay içermisin..
çekirdek aldım niye yemiyosun falan diye yine kendi dolaştı ortalarda..
neyse son durumlar bunlar işte ortanca abiyle de br konuşma yapabilirsem denk düşürüp süper olacak ama sanki gerek kalmayacak gibi..
sanırım tahsin abi ortancayla konuşmuş olabilir kahvaltıya gelmediyse.. belki kızmıştır hergün hergün gitme bunaltıyon falan demiştir belki bilemiyorum..
ahh ahh eşimin telefon konuşmasını duysaydım neye kızdığını daha iyi anlayacaktım...
ALA sizde en kısa zamanda çözersiniz inşallah...
hani kızlar nerede herkes gelişmeleri anlatsın hadi bakalım merak ediyoruz burda
bak canım.
eşin gerçekten arada kaldı.
maddi olanaksızlıklarının sonucunu yaşıyor
bir erkek olarak bunu dile getiremediği için de
annemdir beraber oturucam. ben onun oğluyum onun bana ihtiyacı var diyor
anlatabildim mi?
biraz sabır et.
tavrını değiştirme
bence bu işin sonu düzlüğe çıkıcak hayırlısıyla...
Tuana ya gelince
Sürekli ateşi cıkıyor..
uyumuyoruz kac gecedir bende eşimde..
En son bugün tekrar doktora alcam dedim..
hastaneye yatırma ihtimali korkuttu beni
Evde kaldık kızımla ama şimdide ateş hi düşmüyor ilac verdiğim halde 38.5
Dönüşümlü veriyorum minoset ile iburaminii..
ama fayda etmiyor artık
doktoru aradık..
calpol alın kullanın 3 defa eteş düşmezse getirin dedi
eczacı getircek eve birazdan onu bekliyorum..
ne olur düşsün ateşi mahfoldu kuzum anne ben hastayım diyor
doktora sölyle bana iğne yapmasın diyor..
içimi acıtıyor resmen..
ne olur iyileşsin ne olur alahım