Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

ayrıca şu yaşadıklarından onların "süpriz sana ayrı ev açacağız" diyecek anlayışta birileri olmadığını anlaman lazım ama insan hep ümit ede ede yaşıyor. hayal kırıklığı yaşamaman için söylüyorum. şu anda sen o aileye karşı teksin. eşin bile en son annemden ayrılmam diyerek onların safına geçti.

durumu seninle konuşacakları zaman saldırgan bir hal takınmamanı tavsiye ederim. insan üzüntü ve haklılıkla bazen sinirlenebiliyor. ama onun yerine artık sabrının kalmadığını ve üzüntülü olduğunu, aslında eşini çoook sevdiğini ama bu dertler yüzünden evliliğinin bitecek olduğunu falan anlat. sessiz sakin üzüntülü konuşarak derdini anlat ki onlar da dinlesin, seni anlayıp senin tarafında da olabilsinler. seni karşıda tek başına bırakmasın, tüm aile sana cephe almasın.

inş. hayırlı sonuç olur, allah kalplerine merhamet verir de yuvanı bozmazlar, güzel bir çözüm bulurlar.

canım zaten ordaki süpriiiz i ben mecazi olarak söylemiştim sana süpriz yaptık diyeceklerini bende sanmam ama bi karar aldık diye oturup konuşabilirler ama bu konudaki beklentimde açıkçası sıfır
zaten onların anneyi tek bırakarak bana ayrı ev açacaklarını düşünemiyorum
ama şu ihtimal varki anneyi kendi yanına almak isteyebilir bunun için eşiyle ve annesiyle konuşuyor olabilir
karısı 6 aylık hamile.. 2. çocuk gelecekk.. daha çok yardıma ihityac olacak belki sen bizde kal cocuğa bak falan der.. (tabi bu benim en olumlu düşündüğüm taraf)
birde bunlar geçinemiyorlar en iyisi ayrılsınlar da dyebilirler (buda benim süpriz beklentim )
zaten bu aileden artık öyle olumlu bir şey falan beklemiyorum :))
öyle anneyi ikna edelim falan uğraşmazlar..
:)
biizim kisi anne ne derse onu yapar..
annede büyük abiler ne derse onu yapar :))
herhalde anlatabilmişimdir..
hani gülüyorum ya sinirden gülüyorum inanın :))

Son düzenleme:
günaydınlar kardeşlerim.

benim için durağan bir hafta sonuydu.
çözemediğim bir gerginlik var aramızda.
bir an gülüp söylerken bir an seslerimiz yükseliyor.
çözemedim henüz durun çıkar kokusu...

nazcım nasıl geçti nişan? hani resimler? öldük meraktan:82:
pisicim eeeeeee noldu yüzyüze gelince???? e anlat hadiiii
punchım örtmenim kahvaltıdan dönünce konuşuldu mu bişeyler? sezebildin mi neler dönüyor
tr_lelli ortalarda gözükmüyor, hayırlısı

BİR KADINIM BİZ TAMAMİYLE TERKETTİ. NE BURDAKİ MSAJIMA, NE MAİLİME, NE DE MSN NİNE CEVAP VERMİYOR. KALKIP BELÇİKAYA MI GİTSEK

günaydın hanımlar
normal bi hafta sonundan sonra bugün hastanedeyiz kızımın kontrolmuayenesi için bakalım nolucak
umarım sizin hafta sonunuz güzel geçmiştir

canım hayırdır ne kontrolü?
Senin prenses kaç yaşında??

benim kızım 3, oğlum 10 yaşında
kızımın kuruluk egzaması var canım heryeri kuruyup yara oluyor
birsürü krem veriyolar kullanıyoruz ama sonuç 0
bide alerji problemimiz var besin alerjisi bakalım öğleden sonrada alerji polikiliniğine sevk edecekler
biraz da orda uğraşacağız galiba, hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun.
iyi haberlerini bekliyoruz canım...

hytdnze canım çok geçmiş olsun (

valla ALA cım çözmek için uğraştım ama pek bişey anlamadım şimdi sabah kahvaltıya gitti akşam saat yemeğinide orda yedi neyse eşimin bir halasıda ordaymış.. neyse sanki toplu kahvaltıda biz çağrılmamışız gibi düşündüm önce öyle yapmazlardı herhalde kendileri utanırlardı yok toplu kahvaltı değildi sonrada oğlu onları sohbete bırakmış akşam sohbetleri varmış.. saat 11 buçukta eve geldi..
o saatten sonrada konuşmadan uyudu zaten..
yalnız sabah kahvaltıya oğlu gelmedi..
eşim sofrada abim niye gelmedi falan dedi ( oda şaşırdı herhalde yokluğuna) anneside gelmek isterse gelir onu telefonla davet edecek değilim ya dedi şaşırdım yani hayret.. kırk telefon açıp kahvaltıya çağıran kadın bunu dedi...

bu arada 2. gelişme de şu yönde
ben büyük abiyle konuşmuştum hatırlarsanız telefonda..
ondan bir gün sonra hemen eşimi aradı abisi önce normal sıradan sohbet etti.. hiçbişey söylemedi
bir gün sonra yine aradı ve bu defa boşanma hakkında konuştular... kızdı falan herhalde abisi eşimde acı çekecek olan benim falan gibi bişeyler söyledi ama gersini pek duyamadım..
tlf görüşmesi bittikten sonra bana gelipde senmi konuştun diye kızmadığına göre abisi benle konuştuğunu söylemedi demektir... yalnız işin ilginci telefondan sonra eşim böyle biraz değişti gibi işin ciddiyetini daha çok kavradı sanki bana gelip bişey istiyormusun markete gideceğim vs ısrarla soruyor falan..
sonra mrketten geldi bugün hiç konuşmayalım tartışmayalım nolur birbirimizin canını sıkmayalım dedi..
bende iyi olur canımı sıkmazsan ben zaten seninle kaç zamandır konuşmuyorum sen kendine dikkat et yeter dedim...
sonrada bu lafı dediğine pişman olmuş gibi.. zırt pırt çay içermisin..
çekirdek aldım niye yemiyosun falan diye yine kendi dolaştı ortalarda..
neyse son durumlar bunlar işte ortanca abiyle de br konuşma yapabilirsem denk düşürüp süper olacak ama sanki gerek kalmayacak gibi..
sanırım tahsin abi ortancayla konuşmuş olabilir kahvaltıya gelmediyse.. belki kızmıştır hergün hergün gitme bunaltıyon falan demiştir belki bilemiyorum..
ahh ahh eşimin telefon konuşmasını duysaydım neye kızdığını daha iyi anlayacaktım...

ALA sizde en kısa zamanda çözersiniz inşallah...

hani kızlar nerede herkes gelişmeleri anlatsın hadi bakalım merak ediyoruz burda

hmmmm benim burdan anladığım sanırım büyük abi bir şekilde ortanca abi veya anne ile konuştu.
yani önce kahvaltı
sonra abinin sabah gelmemesi
annenin "çağırıcak halim yok gelirse gelir gelmezse gelmez demesi"
bence büyük abi olaya el attı gibi duruyor.

inş yanılmayız canım

işte yaptıklarımız sadece tahminlerden ibaret bilemiyorum ki..
şimdi bunun yarını öbürgünü var bakalım ne olacak abi gelmemeye devam ederse buradan bunu çıkartacaz..
ama yok sadece bir günlük bişeyse ozaman sadece büyük abi annesiyle konuşmuş demektir..
bakalım..
sanki arkadaş görevimiz tehlike oynuyoruzda :) ipuçları ile gerçeğe ulaşmaya çalışıyoruz

veeeeeeeeeeeee evet boşuna pembe hayaller kurmuşuz az önce zil çaldı ve abisi evde şuanda

dur dur buna da şükür
sabahın köründe gelmedi en azından
günü yarıladın

valla hiç hoş geldin bile demedim açtım kapıyı üstelik şaşırdım beklemiyordum ya neyse girdi içeri kapadım kapıyı içeri salona geçti hiç o tarafa bakmadan geçtim odama..
eşim lavobodaydı çıkınca odada muzik sesi duyunca odaya baktı niye odaya geçtim diye baktı herhalde sabah beri ortalıklardaydım çünkü..
sonra gitmiş abisini gördü herhalde neyse gözlüğüm içerdeydi gözlüğünü içerde unutmuşsun dedi gözlüğümü getirdi hiç suratı asık falan değildi.. kendisi de benim odaya geçmemden rahatsız olsa gözlüğümü falan neden getirsinki değil mi?? neyse işte ben yine salak gibi birşeyler çıkarmaya çalışıyım boş yere..
ben biraz dışarı çıkıyım yoksa içimden bir ses bir çığlık at diye bağırıyorki anlatamam..

canım bebişine inş. kortizonla tedavi demezler ve sana msjda söylediğim şeyi yap umarım faydasını göreceksin ben çok inanıyorum.

bak canım.
eşin gerçekten arada kaldı.
maddi olanaksızlıklarının sonucunu yaşıyor
bir erkek olarak bunu dile getiremediği için de
annemdir beraber oturucam. ben onun oğluyum onun bana ihtiyacı var diyor
anlatabildim mi?
biraz sabır et.
tavrını değiştirme
bence bu işin sonu düzlüğe çıkıcak hayırlısıyla...

allah yardımcın olsun canım tam daa heveslenmeye başlamıştık bu ortanca abiyi dövmek lazım.. ama eşin halinden anlamış gözlüğünü getiriyoo ona da şükür. gerçi abiyi dışarı atmasını beklerdim ben ama olsun buna da şükür:)

inş. çıkar.. artık mutlu haberler alalım...

güldürdün beni canım:)) benimde aklım sizdeydi hep..ama cok yogunum..

Tşk canım bilgilerin için benim kızım cok ateşlenmez bu kıs ilk defa ateşlendi..
normalde burnu aksa direk doktora hiç bekletmeden..
ilcım vardı diye kullandım ama sonuc ateş oldu..
ve 3 gündür düşüremiyoruz(

bir an heveslendim bende canım..
ama sonuc aynı olmus ta eşinde ilerleme var bence en azından..
adım atmaya baslamıs sana..,inş sonucu cok güzel olacak ben inanıyorum

Kesinlkle bu yoruma katılıyorum..
İnş canım

Bize gelince..
Nişan cok cok gzel geçti..
herkesin gözü bendeydi diyebilirim..
fır döndüm sahnede:))
kızımın hasta olması dısında mğkemmel bir geceydi..
Fotoları yarın ie gidince pc ye atarım..cok cekilemedik ama oynamaktan:)

Tuana ya gelince
Sürekli ateşi cıkıyor..
uyumuyoruz kac gecedir bende eşimde..
En son bugün tekrar doktora alcam dedim..
hastaneye yatırma ihtimali korkuttu beni
Evde kaldık kızımla ama şimdide ateş hi düşmüyor ilac verdiğim halde 38.5
Dönüşümlü veriyorum minoset ile iburaminii..
ama fayda etmiyor artık
doktoru aradık..
calpol alın kullanın 3 defa eteş düşmezse getirin dedi
eczacı getircek eve birazdan onu bekliyorum..
ne olur düşsün ateşi mahfoldu kuzum anne ben hastayım diyor
doktora sölyle bana iğne yapmasın diyor..
içimi acıtıyor resmen..
ne olur iyileşsin ne olur alahım

canım dediğim gibi ben hep ibufen ve calpolü dönüşümlü kullandım. minoset ile ilgili bilgim yok.
peki bu kadar düşmeyen bir ateşe neden antibiyotik başlanmadı? demek ki bir yerlerde enfeksiyon var.
novalgin damlayı sordun mu canım dr a.
vallahi benim can simidim o , sen de sor bir istersen...

dualarımız miniğimizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…