hytdnze canım çok geçmiş olsun
(
valla ALA cım çözmek için uğraştım ama pek bişey anlamadım şimdi sabah kahvaltıya gitti akşam saat yemeğinide orda yedi neyse eşimin bir halasıda ordaymış.. neyse sanki toplu kahvaltıda biz çağrılmamışız gibi düşündüm önce öyle yapmazlardı herhalde kendileri utanırlardı yok toplu kahvaltı değildi sonrada oğlu onları sohbete bırakmış akşam sohbetleri varmış.. saat 11 buçukta eve geldi..
o saatten sonrada konuşmadan uyudu zaten..
yalnız sabah kahvaltıya oğlu gelmedi..
eşim sofrada abim niye gelmedi falan dedi ( oda şaşırdı herhalde yokluğuna) anneside gelmek isterse gelir onu telefonla davet edecek değilim ya dedi şaşırdım yani hayret.. kırk telefon açıp kahvaltıya çağıran kadın bunu dedi...
bu arada 2. gelişme de şu yönde
ben büyük abiyle konuşmuştum hatırlarsanız telefonda..
ondan bir gün sonra hemen eşimi aradı abisi önce normal sıradan sohbet etti.. hiçbişey söylemedi
bir gün sonra yine aradı ve bu defa boşanma hakkında konuştular... kızdı falan herhalde abisi eşimde acı çekecek olan benim falan gibi bişeyler söyledi ama gersini pek duyamadım..
tlf görüşmesi bittikten sonra bana gelipde senmi konuştun diye kızmadığına göre abisi benle konuştuğunu söylemedi demektir... yalnız işin ilginci telefondan sonra eşim böyle biraz değişti gibi işin ciddiyetini daha çok kavradı sanki bana gelip bişey istiyormusun markete gideceğim vs ısrarla soruyor falan..
sonra mrketten geldi bugün hiç konuşmayalım tartışmayalım nolur birbirimizin canını sıkmayalım dedi..
bende iyi olur canımı sıkmazsan ben zaten seninle kaç zamandır konuşmuyorum sen kendine dikkat et yeter dedim...
sonrada bu lafı dediğine pişman olmuş gibi.. zırt pırt çay içermisin..
çekirdek aldım niye yemiyosun falan diye yine kendi dolaştı ortalarda..
neyse son durumlar bunlar işte ortanca abiyle de br konuşma yapabilirsem denk düşürüp süper olacak ama sanki gerek kalmayacak gibi..
sanırım tahsin abi ortancayla konuşmuş olabilir kahvaltıya gelmediyse.. belki kızmıştır hergün hergün gitme bunaltıyon falan demiştir belki bilemiyorum..
ahh ahh eşimin telefon konuşmasını duysaydım neye kızdığını daha iyi anlayacaktım...
ALA sizde en kısa zamanda çözersiniz inşallah...
hani kızlar nerede herkes gelişmeleri anlatsın hadi bakalım merak ediyoruz burda